Викинути не можна врятувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Ука, 21 Лютий 2011.

  1. tinkaKris

    tinkaKris White Mandarin helper =)

    Зробіть ще гранолу якщо немає алергії, туди звісно меду йде небагато :) Але яка смакота.
    Робила ось так Гранола - идеальный завтрак и не только - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты, интернет-магазин для кондитеров
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Maksutka

    Maksutka Well-Known Member

    Як ви іі робите? Поділіться будь-ласка

    Наразі ще не купили духовку після переїзду і ремонтів тому не можу щось випікати наразі(((
     
    Останнє редагування: 6 Вересень 2016
  3. Vitusja

    Vitusja Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  4. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Дістала какао масло, а в нього скінчився термін придатності - до 12.2015р. То вже викидати чи можна ним далі користуватись? То ж не ліки. Чи воно вже старе і користі не принесе? Можна його ще в молоко додати дітям чи шоколад зробити?
     
  5. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @raspberry ,на крайній випадок,робіть собі з нього масочки.Хоч я б використала і з молоком.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Дівчата, ХЕЛП! Минулого тижня закривала компот з винограду, а вчора побачила, що кришки піддулися((((( Що можна зробити, щоб врятувати компот? Може то перекипятити все ще раз і по новій закрити?
     
  7. Altera

    Altera зачарована птуха

    дівчата, порадьте - передали мені 3-х літровий слоїк смальцю, а він мені..якось нефайно пахне:girl_sad:
    навіть не можу сказати як - був закритий капронової кришкою, то отою пластмасою і смердить.
    Чи то може вже старий запах жиру такий..
    Кароче - можна то якось виправити чи таки викидати?

    чи перетопити з чимось, чи парфуму капнути:girl_crazy:
     
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    можна трішки з часником перетопити. Точніше ми вдома як робили, якщо смалець мав специфічний запах, ми в той смалець давили трішки часику (смалець не гарячий, а вже загустати тільки починає) і потім хліб тим мастили.
    А це весь смалець має дивний запах, чи тільки той шар що ближче до кришки?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. vikitoria volyn

    vikitoria volyn Well-Known Member

    можна спробувати перетопити , додавши лавровий листочок, сіль і пару горошин перцю духмяного
     
  10. Altera

    Altera зачарована птуха

    у нас смалець з хлібом не їдять, тільки для смаження використовую, тому навряд чи з часником буде добре смажити. Спробую перетопити трошки- десь в інеті вичитала - прокип"ятити зо 10 хв з 2-ма грінками обвугленого хліба:girl_impossible:

    про результат доповім:connie_pull-pigtail
     
  11. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    оселедець польський, в упаковці, декілька днів протермінований - чи можна до салатів, чи тільки термічну обробку?
     
  12. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @Altera ,щоб не викидати- спробуйте у випічку
     
  13. Seppy

    Seppy Active Member

    Сильно переварила квасолю (багато квасолі). Що з нею тепер зробити?
     
  14. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    паштет. перемолоти м"ясорубкою чи блендером. додати смажену моркву, цибулю, зелень, чи будь що інше по смаку. і мазюкати на хлібчик
     
  15. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Паштет.
    Смажите багато моркви і цибульки, солите-перчите, перекручуєте через м*ясорубку і готово.
    Можна на хлібчик, можна як начинку для булочок-пиріжків використовувати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Прошу голосно не сміятися.
    В мене насправді надії нема, але раптом таки щось можна зробити...
    Чи можна врятувати вже спечений СОЛЕНИЙ сирник???

    Сирник готував чоловік (так-так, в мене по такій страві виступає чоловік :girl_in_love:), і не покуштував сир перед тим, як відправити його в духовку.
    Дуже шкода продуктів, вгаратано туди 20 домашніх яєць, мало не 0,5 л меду :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Ще й вийшов як на картинці, пропікся гарно - рідко коли такий вдається.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    :)))
    Я б роздробила/розім'яла, довела до якогось визначеного смаку і використала, як начинку, наприклад, до слойки. То так теоретично, шем такого не мала на практиці).


    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  18. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Мені подобається ідея, втрачати мені і так нІчого...
    А що ще додати, щоб довести до визначеного смаку? Часничок, цибулька? цибулька+кріп?
    Меду там, щоб Ви розуміли, зовсім не чути - там СТІЛЬКИ солі, що вона все заглушила.
     
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ну,якщо воно однозначно солоне, тоді так, додавайте зелень і т.п.(бекон, риба і т.д) на свій смак.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @Kroshka Enot ,а дайте початковий рецепт сирника.Має бути файний,якщо навіть сіль йому не пошкодила))