Відповідь: Викинути не можна врятувати ну ймовірність, що вони зіпсуються є. Але якщо будуть дуже довго стояти. В мене буває таке, що з десятка домашніх яєць - одне погане.
Відповідь: Викинути не можна врятувати не думаю що то залежить чи домашні вони чи ні. всі яйця псуються через певний термін)))
Відповідь: Викинути не можна врятувати Дівчата, маю 3 жовтка, незнаю що з ними зробити і як довго вони можуть зберігатись в холодильнику? Гоголь-моголь не люблю.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Маску на волосся, або на личко. Або ще додати яєць і зробити омлет, або ще додати яєць і спекти бісквіт, або ще додати яйце (і решту інгредієнтів) і посмажити налисники.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Куди можна додати маскарпоне, окрім тірамісу. Пекла заварні тістечка, крем робила з маскарпоне, то для мене дуже жирні були.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Soleil Можна кексик спекти і його добавити. І чадейки був рецепт творжного кексу. http://chadeyka.livejournal.com/187187.html
Відповідь: Викинути не можна врятувати Пошукайте тут на форумі є перепис Марусі-мами кексів. Не знаю як там Чадейкині, а Марусині просто суперові. Дуже-дуже їх раджу.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Можна зробити курячий паштет- зварити куряче філе, посмажити цибульку. додати маскарпоне і ще якісь приправки і збити в блендері. можна так само робити і з курячою печінкою
Відповідь: Викинути не можна врятувати Маю літрову банку мигдалевого масла (таке на вигляд і за консистенцією як арахісове), що крім канапок можна зробити? Бо стоїть в холодильнику з травня і шкода викинути і куди примінити не знаю.
Відповідь: Викинути не можна врятувати маю використану чорну редьку, три дні з дирочкою від меду викидати шкода такий корисний продукт що з ним можна зробити?
Відповідь: Викинути не можна врятувати потерти на терці разом із яблуком, або топінамбуром, або селера, або морква, ківі - зробити салат)
Відповідь: Викинути не можна врятувати Маю бринзу, справжню. Запах мені трохи не альо. Куди її добавити аби можна було з"їсти?
Відповідь: Викинути не можна врятувати Я печу з бринзи пиріг. Тру на терку бринзу, додаю сире яйце і дрібно порублений кріп, перчу, перемішую і викладаю на основу тіста - роблю листкове, можна взяти готове. Дуже любимо цей пиріг.
Відповідь: Викинути не можна врятувати я роблю порційно. або звичайний домашній сир (що є в холодильнику), зелень можна теж різну:кріп, петрушку, базилік, рукколу, що є (вона переб"є запах), можна дати і сухі трави, листкове тісто ріжу на квадратики приблизно 7-8 см., на середину цю начинку,з"єдную-защіпаю кутики навхрест до середини в один і потім боки, виходить теж квадратик, але менший, складаю на пергамет і на 20 хв при 180 (духовку прогріваю, коли приготую начинку і поріжу тісто, включаю духовку, поки позащіпаю, вона прогріється, тоді гарно мені низ пропікається) . Якщо верх зарум"янився - значить готові, можуть трошки повідкриватися. Мені пиріг важко різати ,ламається, а так взяв собі і все. P.S. Ще чекаю, мигдалеве масло далі в холодильнику.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Маю майже кілограм мандарин, але страшенно кислі. Їсти їх неможливо, а оскільки стоять без діла - бачу починають гнити. Викинути шкода, а що з них зробити не знаю. Думала щось спекти, але воно таке кислюще боюсь зіпсувати випічку. Буду вдячна за будь-яку підказку .
Відповідь: Викинути не можна врятувати мандариновий джем? http://webspoon.ru/receipt/mandarinovyjj-dzhem
Відповідь: Викинути не можна врятувати я робила таке http://forum.say7.info/topic48805.html мандаринки теж були кислі, то я з дольок познімала шкірку і обваляла в в цукровій пудрі. було добре.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Залишився мені напівготовий рис. Що можна зробити? Запіканка з яблуком відміняється, бо крім мене ніхто того не їсть, на тефтелі то забагато,бо рису така добра мисяра є. Ану порадьте,так шоб щось на вечерю.)) І бажано з простих продуктів, без викрутасів.