Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

Взяла я до Торонта (бо матиму тут купу вільного часу, поки Роман у церкві на всіх богослуженнях) усі ниточки й схеми до поля, а тканину забула... І більше ніц зі собою не взяла. Ото безголова. Сиджу й мало не плачу... :sad:

2. Анута

Анута Well-Known Member

в мене допис до вишивання має хіба що відношення, що за таких обставин про нього лише мріяти....

3. kitka

kitka Well-Known Member

Анутко, вже як буде - так буде... Що тепер робити,... приготуєшся по мінімуму та й вже. Не біда, ще будуть і веселіші свята:).

4. Анута

Анута Well-Known Member

дякую, мої хороші! і що б я без вашої підтримки робила... розкисла б вже певно

молодший спить, середнього запхала в ванну - хлюпається з іграшками, старша - говорить по тел., а я нарешті снідаю (ще не так пізно на сніданок). День починається ніби непогано ;)

5. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Ануточко, тримайтеся. Я впевненна, що ви справитеся ви ж сильна

6. Анута

Анута Well-Known Member

дякую :)

я тут вже позитив в ситуації знайшла: Добре що тільки рука в гіпсі, бо ще й могла бути нога, теж права :) А з ногою, дякувати Богу, лише сильний забій.

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ну чого плакати? [​IMG] Можна використати вільний час, щоб по місту погуляти, по парках, музеях, магазинах :girl_wink: походити, порелаксувати і розслабитись.

8. Анута

Анута Well-Known Member

це якась напасть.... щось забагато дописів як на жилєтку :girl_in_dreams: (вибачайте, що тут пишу, в загальну з таким дріб"язком не хоцца)

9. La esposa

La esposa Moderator

10. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

На Великодень потрапили під гарнний дощик, хай йому трясця, в чоловіка полиняла куртка. Сидів рюмсав, як мала дитина, над вишиванкою. Сама ледь не плачу, пообіцяла нову, але коли це буде. Vanish її не взяв, плями таки помітні залишилися.:girl_cray:

Останнє редагування: 5 Квітень 2010
  11. Ума

Ума Super Moderator

співчуваю!! неприємна ситуація, я б сама ридала :sad:. А неможна саму вишивку врятувати і вшити до нової сорочки? чи то не пасуватиме?

12. Ykr@inochk@

Врятувати саму красу можна, але ж то вже не те. Сама ж фішка в тому, що невстрочена-ненастрочена. Може за другим заходом плями поменшають? Хотілося б сподіватися. Дякую всім за співчуття.

13. Ума

Ума Super Moderator

то зрозуміло, звичайно. Але все ж... краще вже вшита, ніж десь зіпсована лежатиме... а поки буде як запасна :) поки наснага на другу стане :)

14. Mariya

Mariya Well-Known Member

Думаю, шо поменшають. Попробуйте ше раз попрати з Vanish пізніше.

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

мені вже снилося, що вишиваю ((((
    тепер чекаю ще як мінімум тиждень, а то і більше - три відрядження за тиждень (причому короткий, вже без понеділка), і ще купа роботи. дурдом.
    для мене вишивка вже асоціюється з умиротвореним спокійним відпочинком, коли нікуди не треба поспішати і ніщо не висить на голові

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Україночко, я десь читала (вже не пам"ятаю де), що якщо полиняють нитки чи інша біда, то треба прати допоки не відпереться.

Можете спробувати перекисом водню на ватку налити і тою ватко акуратно плями промокати, мені то деколи ефективніше, ніж Ваніш.

Я чомусь переконана, що воно відпереться, бо в мене навіть іржа відіпралася з перекисом десь за третім разом.

Не впадайте у відчай та періть ту сорочку час від часу.

17. Ума

Ума Super Moderator

а в мене за першим разом випадково розлитою колою :)

18. Ykr@inochk@

Дякую дівчата за поради! Буду поки час від часу прати, спробую і перекис. Умочко, я думаю, порізати то буде вже останній крок. Вишивка вся ціла (ниточки ДМС), а от на спині і грудях зеленкуваті смуги. Добре хоч шкіряним кантиком ту куртку тільки прикрасили та комірець зробили. А то б треба було б вже зовсім поминки справляти. Чим тільки ту шкуру і фарбували? Ще раз усім дякую. Не втрачаємо надії на реанімацію.

19. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Ой, дівчата, закінчується мій вишивальний рай, я йду на нову роботу і наступає довга вишивальна криза. А що робити з моїми вишивальними планами, а з початими процесами?:sad::sad::sad:

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як я вас розумію. Так часто хочеться лишити роботу й вишивати... :girl_crazy: Але ви не засмучуйтеся. Будете тепер ще більше любити вишивку й відпочивати з нею більше, ніж коли-небудь раніше. :girl_wink: