Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків А мен напевно не можна заглядати в спільні процеси. Тільки моя любов до гортензій стихла (ну як стихла, куплю я собі їх та й все ) навіть місце для них знайшла, як побачила готові "Квіти Паріжа", а коли побачила оформлення, яке збирається робити NikaLovely, я зрозуміла, що вони ідеально би пасували до моєї кухні І як так жити....
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Я також тепер млію від "Квітів Парижу" І ще маю таємну любов до R*T*O, а саме до серій "Старе місто" та "Улюблені іграшки" . І коли то на все час знайти
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків О, то давайте разом будемо вишивати "Квіти..." бо на спільний процес я запізнилась, а в компанїї веселіше правда в планах я їх не мала, але хто заважає?
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Будеш мати компанію, в моїх планах ще одне місто з тої серії
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Надибала в одному магазині й котрий день задивляюся... Але ж цінять як...
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Лілю, я саме роздивлялася схему до цього лавандового маячка (випадково натрапила), ось вона. Правда, якість середня, та й номери ниток від руки дописані, але, може, згодиться.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Ну, наша Хомочка має гольничку за цією схемкою (моєї роботи власне ). Ось тут вона. А тут не лише гольничка, а ціла маса добра всілякого!!!
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків У мене пристрасть до: японські мотиви, ієрогліфи; африканська тематика; підводний світ - і чим яскравіший, тим краще; герої мультфільмів... Часом хом"яківські інстинкти згасають, то я мушу відвідувати форуми та сайти, щоб приходило натхнення
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Я просто обожнюю вишивати дамочок, панянок, особливо в стилі блекворк! Я тут новенька, хотіла б поділитись своїми роботами, от тільки ще не до кінця розібралась в якому розділі можна викладати, підкажіть!
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Шукала зображення своєї майбутньої гольнички, а натрапила на таке: :khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak: А це таке файне: :khomyak::khomyak::khomyak: Тут багато різних.
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Шкатулочки класні! А в ті 3D-хатинки я просто закохалась :khomyak:
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Здається, знаю, що буду вишивати наступним. Картинка до мене не те, що заговорила, вона до мене закричала. Головне, щоб той голос в моїй голові не замовк, поки прийде відповідний час
Відповідь: Наші вишивальні плани ось таку ікону мрію вишити вже другий рік та ненаважуюсь, вже дуже вона велика ось відшита а ще хочу мамі вишиванку і рушничок на Великдень
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків Мені дуже сподобалися оті павичі, але в ще певне недоросла. Може... Колись на пенсії... схемка тут
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків ось яку красу я прикупила,зараз буду дивитись,що є з ниточок
Відповідь: Вишивальні пристрасті хом'ячків У світі, мабуть, немає людини, яка хоч раз у житті не зупинялась помилуватися квітами. Яскраве забарвлення, чудесний аромат і неземна їх краса надихає поетів, спонукає творити художників, штовхає на подвиги. Я закохана в маки. У мене є мрія, але немає терпіння!!! Iнодi, щоб зробити крок вперед, подрiбен добрий копняк ззаду. Допоможіть будь -ласка!!!!!!!!!