Відповідь: Витинанки угу- в мене те саме.. ціла одна ялинка з усіх мені лишилася (ліхтарики і прикраси на вікна я, правда, сховала і нікому не показую, щоб не відібрали) бо прийде свято і на вікно не буде що вчепити Я жадюга
Відповідь: Витинанки і мене просять на роботі подарувати сніжинки, всі вчорашні вже роздарувала Двохстороннім скотчем. Фіксуємо в кількох частинах (зверху і по боках, наприклад).
Відповідь: Витинанки Дівчата, підкажіть, будь ласка, а з якого паперу краще вирізати сніжинки? Так як з офісного і погано складаються, і погано вирізаються. Чи то в руках справа?
Відповідь: Витинанки Я минулого року вирізала з такого паперу. Скажу вам, вирізати можна, але трохи складно. Бажано, щоб папір був тонкий, який би гарно складався
Відповідь: Витинанки папір для орігамі гарно підходить- він буває квадратний і тоненький- двосторонній, або такий, як колись для матричних принтерів був з перфорацією по боках
Відповідь: Витинанки я вирізала з офісного, бо іншого не мала, просто беріть 70 г/м2 (то товщина паперу), БО 80-ка і більше ріжеться важче.
Відповідь: Витинанки а дивіться що я придумала: витинаєм підсвічник, а трафарет не відкладаєм вбік, а даєм всередину: а між самою витинанкою і трафаретом чіпляємо колоровий папір тішью і от що у нас виходить! при наявності часу-натхнення- можна зробити щось по типу вітража.... Що скажете?
Відповідь: Витинанки я зрозуміла в чому секрет. Виявляється в папері. Донедавна я мала щастя не стикатися з ватманом фабрики Бібльос. І от- спокусилася на ціну. А не тре було! Папір для витинання не підходить АБСОЛЮТНО. Як я не старалася з ним справитися- от ті "пір"їнки" появлялися безконечно. Я почала грішити на ножик, на магнітні бурі, на настрій. Коротше- треба брати якісний папір і не шукати халяви.... А то я все не могла зрозуміти як то папір 200 грамовий може кудлатитися. Нічо- поганий досвід- теж досвід.
Відповідь: Витинанки я нині натрапила на один сайт - і зрозуміла куди я хочу рухатися і до чого прагну [/HIDE]
Відповідь: Витинанки з факсового вони виходять гарненькими а крім скотчу, чим можна їх до вікна приліпити?
Відповідь: Витинанки якщо папір не надто тонкий і не розлазиться- мильною водою. Дуже мильною і наносити губкою зовсім трішки
Відповідь: Витинанки Нарешті і я дочекалася поки зможу похвалитися своїм віконцем це засніжена хатка а це в цілому віконце вдень і вночі І хочу дуже дуже подякувати всім за підтримку на конкурсах. Це були мої перші конкурси і мені дуже приємно, що ви так тепло зустріли мої роботи Я просто окрилена.
Відповідь: Витинанки на пікасі знайшла таку книжку якщо то в іншу тему, то ткніть пальцьом куди, бо я не знайшла
Відповідь: Витинанки Ось і моя витинанка доповнила наш "домашній вертеп" А такими витинанками я прикрасила кімнату Строго не судіть, це перша моя спроба
Відповідь: Витинанки Будете сміятись, але мені сьогодні так захотілось весни..... а саме запашних квіточок.... Створила собі настрій.....
Відповідь: Витинанки Як же у вас, дівчата, гарно виходять витинанки. Я вимучила канцелярським ножем свою першу витинанку) скажу, тяжка це робота. Трошки за грубий папір вибрала, прийшлося дуже ніж притискати, аж рука боліла.
Відповідь: Витинанки Молодчинка. Перший раз в мене так само боліла рука, але треба щоб ніж був гострий - часто "обломувати" кінчик, мені для цього діла чоловік спеціально купив запасні леза. На картоні не дуже добре виходить, бо він твердий і багато "заусениць" залишається. Але мене ця робота "захоплоює і затягує" - так подобається як картинка "оживає", і це як якийсь релакс пеісля важкого дня