Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

Буду вихвалятись:)

Сьогодні у нас 3 річниця одруження!:girl_claping:

3 роки щастя, вірності та кохання:girl_in_love: Ясне діло, як і в кожній сім"ї, не без своєї ложки дьогтю в бочці меду, але...я щаслива, кохана і вдячна Богові за такого чоловіка:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    П.С. На річницю загадують бажання? Нє? А я загадаю:girl_blum: Хочу наступну річницю святкувати вже втрьох:girl_in_love::connie:

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми в дорозі до Будапешту! Минули вже Сколе

3. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Вчора Коханий мене дуже втішив. Спочатку приніс мені квіти на роботу. А після роботи запросив в кафе. Так приємно і головне, що абсолютно неочікувано :).

4. zetta

zetta Well-Known Member

і я дуже дуже вам цього бажаю.....і вітаю з зх річним ювілеєм )[​IMG]
    а я їду забирати свої балданіні... бо купила кота в мішку )

5. Rona

Rona Мама-йожик

в мого синочка сьогодні іменини, ото дитина має задачу - думає, що хоче в подарунок і куди хоче піти:girl_yes2:
    концерт "Арії" вже був в пропозиціях :girl_haha:

6. kyharochka

kyharochka Member

я вас щиро вітаю і бажаю вам поповнення в сім'ї:girl_tender:

7. Megan

Megan Well-Known Member

Я попри те, що хвора, і розірвала свій золотий браслет (який вже паяний і перепаяний) - то непевне в жилетку треба було, - маю головну вихвалялку: вночі народився у мене 2 племінник (другий син мого старшого брата). Тішуся за них :girl_tender: Діто ти так файно... А ще прикольно, що їх старший син народився через 5 днів після ДН мами, а молодший - за 4 дні до ДН тата. От такі подарунки:connie:

8. Alexx

Alexx New Member

І у мене подібна вихвалялочка! В моєї коліжаночки доцька народилась :girl_claping: Ура!!!! Буде нам невісточка )))

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

А в нас сьогодні ювілей - півроку, як одружились! Дуже гарні й смішні подарунки отримали один від одного (обоє цілий день працюємо, вибирати часу не було) - мені чоловік подарував італійські Мартіні Асті і чорний шоколад , я чоловіку - італійські червоне сухе вино і чорний шоколад :).
    Асті допиваю (я) - дуже смачно!

10. LuBimaya

LuBimaya New Member

а в мене знову повна хата свіженької тканинки!!!!:girl_tender:
    я вихваляюся, а чоловік в шоці з того всього.... :girl_haha:

11. Lukavka

Lukavka New Member

А нам сьогодні, нарешті, нову вітальню зробили і привезли.

12. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я три роки тому стала мамою:girl_tender: в нашої солодкої донечки сьогодні день народження:girl_in_love:

13. Neitiri

Neitiri New Member

А ми повернулися з невеличкої подорожі до Польщі - Закопане, Краків, Жешув. Було класно, погода супер! Накупили купу одягу собі та малій (переважно "Wojcik"). Люблю я ці наші осінні вилазки до Європи. Чоловік пообіцяв, що скоро поїдемо до Відня, Будапешта та Праги.:girl_dance:
    А і ще моя подруга народила донечку Соню 3,700!!!

14. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А я вчора купила собі шапку:girl_crazy:.Зима ж скоро:girl_in_dreams:

15. kyharochka

kyharochka Member

А я сьогодні в обідню перерву бігала на ринок і купила собі також шапочку і шалик, такі тепленькі і м"якенькі. Так, що зима не страшна:girl_wink:

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я Вам щиро-щиренько цього бажаю і сама приєднуюся до Ваших бажань, ми уже відсвяткували недавно 4-ту річницю одруження і вкотре я надіюся, що наступна буде втрьох,
    Сьогодні відстрілялася на захисті і дуже вдячна дівчаткам, котрі мене так гарно підтримали і бажали успіху, отримала диплом з відзнакою:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

17. Katrine

Katrine Member

в нас сьогодні історично важливий день - ми зареєстрували СВОЮ фірму:radist:, до створення якої вже довгенько йшли. маємо купу ідей, планів, проектів, тільки б тепер часу і сили то все втілити в життя. чекаю вже на запуск сайту:girl_tender:.
    а, і основна вихвалялка - я тепер крутий директор фірми:dance::girl_cool:

18. kyharochka

kyharochka Member

Вітання вам з відкриттям своєї фірми та втілення у реальність ідей, планів, проектів, а також вітаю з такою відповідальною і солідною посадою:girl_wink:

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ВАУ! Кать, щиро вас вітаю! точно знаю, що то буде щось класне і грандіозне, ви молодці, щиро бажаю щоб все заплановане реалізувалось!
    як запустите сайт, свисни;)

20. jantarna

jantarna New Member

А в мене сьогодні цілий день дуже чудовий настрій- ПРОСТО ТАК, без причини, що буває досить рідко останнім часом!:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.