Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

НЕ переживайте мої кохані:))) ТАнці є і будуть:) Просто разочок не зі мною:haha: а потім я повернусь з новими силами, і буде ще краще, ніж було:haha: Так що танці за розкладом, але ще питання, може, вам тренер на заміну більше сподобається:)

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

А я сьогодні пішла в салон і пофарбувалася:girl_claping:...завжди була з меліруванням світлим, за вагітність сильно відросла і вирішила шось поміняти, тепер я темно-руса, досить симпатично, правда незвично, цікаов що чоловік скаже. :girl_in_dreams:

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а ми вперше за останні шість років будемо святкувати Новий рік з суперовою компанією:girl_in_love: і не вдома, а в суперовій сауні!:girl_dance:

4. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і моя знайома подзвонила і сказала мені , що також будуть справляти новий рік в сауні, ми також з чоловіком задумались над цим питанням, хотіли за кордоном, але нам не виходить нажаль:girl_in_dreams:

5. Alexx

Alexx New Member

А мій малявчик починає говорити :girl_in_love: Сьогодні повторив за мною слово "акуратно" )))), так смішно і так приємно.... :girl_in_love: Вже не дочекаємось з чоловіком коли він защебече )))).

6. Smorodynka

Smorodynka Member

А мені зробили на ноги лазерну операцію + склеротерапія, правда незнаю чи лазер застосовули чи лише склеротерапію, але головне, якщо все буде добре, в мене будуть гарні і здорові ножки :radist::radist::radist: Довго наважувалася, збиралася і не зовсім не так страшно, як я уявляла. Перевага ще в тому, що зробила і пішла додому

7. Shpunka

Shpunka New Member

А я абсолютно випадково сьогодні допетрала, як ставити лінієчки. Хвалюся:)

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Народ!! А я вижила після того, як мала перед математиками (!!!! :girl_mad:) англійською мовою (!!!!!:girl_cray:) 40 хвилин розказувати семінар!!

Почуваюсь, ніби вдруге народилась після такого хвилювання! :radist:

9. diedyk

diedyk Member

вже нарешті дочекалась свого матрасика в санки))) класнючий...)))))

10. lawyer

lawyer Member

хочу похвалитися кількома маленькими вихвалялочками, які придбала майже непланово:)
    купила вчора дерев'яні кухонні прилади і підставку до них в ІКЕА, підставку зі спеціями, забрала шоколадні календарики та вже почала скуповувати подаруночки до Миколая:girl_dance:

11. tsarivna

tsarivna New Member

Ми з Катруською отримали від бабусі-свекрухи колясочку в подарунок. Їхала аж з Італії :mocking:, бо "ми в Україні таку не купимо". CAM Cortina X3 Tris Evolution називається.

12. Raven

Raven Мама малятка

А я поскачувала всі саундреки до всіх частин "Сутінок" :download::girl_claping:, тепер сидю і балдю в навушниках:dance2::music::music::music:. Муж сміються, шо то вже ся не лічить:suicide:.

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні нарешті закритий останній кредит!!!:radist::radist::radist::radist:

• Подобається Подобається x 1
  14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я пофарбувалася і поміняла кардинально колір

15. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А нам шафу-купе встановили. Як то добре, що можна лахи розкласти, бо мені то тижневе шукання речей у мішках остогидло:girl_mad:

Фото покажу пізніше, коли дзеркало красиво задекорують:girl_flirt:

16. misss

misss New Member

А нашому малому сьогодні подарували 2 пари в"язаних пінеточок та шапочку, яраз думали із свекрухою техніку їхнього в"язання, а тут татко нам приніс від знайомої подарунок.
    Теплесенько нам!

17. Mаrsela

Mаrsela New Member

А нам нині включили батареї :girl_mad: вчора весь день і ніч спали при холодних батареях :girl_mad: нарешті:girl_claping:

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я нарешті здорова :)
    Вийшла сьогодні надвір, вперше за 7 днів :)

19. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

я сьогодні підстриглася, отримала від чоловіка нетбука, довольна як слон.
    Чоловік вже правда почав приставати на тему давай мінятися, бо його ноут великий і потужний і мені з ним буде "краще". А я кажу дзуськи, я мріяла про маленького, а ти собі купив великий , от тепер і користуйся великим :)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мені тато з відрядження в Москві багацько солодощів привіз:girl_in_love:.

Статус теми:
Закрита.