Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Вихвалялки (3)

2. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Мрії інколи легко втілити в життя :girl_wink: Я маю 50 кг - так і сказала, тому хлопчині - що деякі діти важать більше, ви теж можете так сказати. Ми були в стрийському парку, в суботу. Як на суботу людей там практично не було, жодних черг на батут також не було. Вони й раді. що я захотіла - більше заробили.

3. Bambe

Bambe New Member

Я в п'ятницю виграла в забавці 2 квитки на виставу "Провінційні анекдоти" в театр Воскресіння:сходили в неділю - отримали купу задоволення.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

От я тепер теж хочу політати :) Але вже певно до літа почекаю.

6. zetta

zetta Well-Known Member

В Польщі те літання коштує 30 євро якщо 2 дорослих і 2 дітей. Як один дорослий а двоє дітей то дорожче. - 15хв.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Хоч ітак пів-форуму вже в курсі, вирішила офіційно похвалитись :girl_claping:
    В нас народилась донечка - копія свого татуся і я дуже-дуже щаслива! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

8. kati

kati Well-Known Member

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

А ми вчора купили нову праску zelmer
    та сковороду (?) vincent с керамічним покриттям:girl_in_love:
    Я так радію:girl_claping:

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я вчора вже була в ювеліра, здала замовлення, тепер чекатиму з нетерпінням свій комплект:girl_claping:
    Сподобалось що майстер не лякався моїх ескізів, і береться за роботу любої складності. Замовила також малій сюрприз до Миколая:
    і ось такий мамі (любить смішних жабок):
    Собі планувала ще таке колечко, але майстер відмовив через ненадійність кріплення ріжок:

12. lilochok

lilochok Well-Known Member

Чоловіка сьогодні нагородили грамотою Управління у справах сім"ї, молоді та спорту за активну участь у фотоконкурсі. Це перша його нагорода. Пишаюсь ним дуже!

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я отримала розкішний букет від чоловіка, хай очікуваний, але таки дуже приємний знак уваги.

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Також давно мріяла про це, і нарешті цього літа вона здійснилась (дякуючи коханому, який все організував) - враження просто неймовірні! :girl_claping:
    Але моя дитина навідріз відмовилась сідати в корзину - той газ, що подається з балонів, випускають з неймовірно голосним і шиплячим звуком на протязі усього польоту, в мене вже через 5 хв. страшенно розболілась голова. Так що потрібно бути готовим до цього.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дуже давно не писала тут. все якось нічого особливого) а вчора чоловік подарунок зробив, планшетик))) правда казав що то наперед на ДН, Миколая, 8 березня і Валентина)))
    ну нічого, то вартує того. і я йому вже на ДН подарунок вчора купила

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Маю нову манікюрницю, а то моя мене завжди без нігтів лишала((( а ця зробила мені френч-гель так, як я пояснювала, уважна, мила і спокійна і недорога.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я нарешті отримала закордонний паспорт! Ура!!! Від 13 червня тягнулась та вся канітєль. Змушена була міняти ідентифікаційний, бо там в імені мені не поставили апостроф. І оппа - розбіжність в реєстраційних даних, паспорт видати не можуть Країна чудес. Але нарешті я його маю! Тепер би ще візу...

18. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А я щаслива бо прикупили синочку омріяну зимову куртку і фліску, яка прищіпається до куртки)) і він довольний вже хотів сьогодні в ній до школи йти)))А мамі придбали ось такий тонометр!
    [​IMG][​IMG][​IMG]

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

А в мене трішки дивна вихвалялка, але я вже годину сиджу тішусь.
    Щось сталось з моїми сусідами.Вони змінили важкий рок на всю катушку на класичну музику! Ну трішки голосно, але музика мене заспокоєю:)
    гг:) В мене в кімнаті тепер діскотєка (плей-ліст класичної музики закінчився)! От як змінюється ставлення до гучної музики, якщо це те що мені подобається!

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Сьогодні 5 років з дня нашого першого побачення з чоловіком. Як згадаю, що я до останнього вагалась чи не втекти мені)
    і вже за два дні ми побачимось після двотижневої розлуки.
    А ще я вертаюсь з села від свекрухи до цивілізації.
    п.с. В чоловіковому селі нарешті ловить лайф. Певно вони почули мої довгі прохання))) тепер село не таке вже й забите))

Статус теми:
Закрита.