Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Від нині моя орхідейка має трьох гарних сусідок :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А у нас вчора виліз перший зубчик!!!! І ми почали перевертатися на животик і назад. Такий в нас плідний останній день зими

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Моєму старшому синульчику сьогодні чотири! Хоч погода кака, але я тішуся, бо дитина вже зранку отримала подаруночок і щаслива з татом і купою смаколиків пішла в садочок пригощати діток)))) Ввечері його ще чекає мрія - дитячий ноут (зранку вирішили не показувати, бо тоді точно були би плачі і ниття), а завтра святкування в кафе.
    Ура!!!! Всіх в весною!

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене багато вихвалялок,
    по-перше, чоловік повернувся і привіз все згідно мого списку навіть більше))) бо в моєму списку було тільки кілька позицій косметики L'occitane, джинси і кофта, а привіз ще вафельницю і я так тішусь, що тепер сама пектиму гофри!!! а як Домчик тішиться, він пам"ятає, що одна тьотя (форумлянка наша) нам їх пекла:nyam2: :girl_yes2: а ще купа смакоти з якоїсь кафешки: круасани і булочки, Домчику нові пазли, але блін, я сама щось їх довго складаю, нову машину хотвілс яка робить "аваіу" і солодощі
    друга вихвалялка, приїхало наше замовлення з Америки і дитина вже практично повністю укомплектована на борд, сьогодні пів ранку стояв на ньому в нових бордичних черевиках, рукавичках, окулярах і навіть плеїр в нього буде свій, залишився ще тільки костюм, він в дорозі:girl_dance:
    ну і третя вихвалялка, їдемо завтра на весілля до мого 3-рідного брата, ми все дитинство росли разом і то так кльово, він давно виїхав за кордон, а кохання знайшов під Києвом:girl_in_love:

5. zetta

zetta Well-Known Member

в мене така собі душевна вихвалялка...
    дового я шукала схемку до великодного рушника, вимучила одну форумлянку тим всім) то не чітка схема, то не така, то ще шось... а сьогодні мама каже купила тобі схемку великодну.... але вона не знала що я шукаю її. І яка б вона не була та схема я точно знаю що вишию її, і вже її люблю.

6. kabucha

kabucha Well-Known Member

Моє сонечко-синочок сьогодні здав на жовтий пояс з карате

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Зробив мені чоловічок напередодні 8 березня неочікуваний презент - подорож-канікули. Сьогодні возилися по Польщі, були в галереях Любліна і Бялистока, тут такий гарний палац є. А від завтра і до середи маємо бути в Ризі. Чоловік по справах, а я туристом. Чоловік спить а я від емоцій заснути неможу, читаю щоб цікавого завтра побачити, алилуя тут wi-fi в номері. Люблю-люблю дуже свого чоловічка, він бачив що в мене весняний авітаміноз і кункретний передоз від роботи (в пятницю навіть плакала) і вирішив мене трохи переключити. А я дуже люблю подорожувати!:girl_claping:

8. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Дівчатка, вчора в змаганнях з пауерліфтингу я зайняла 2 місце у ваговій категорії до 63 кг.
    Першим місцем я поступилася дівчині, яка є багаторазовою чемпіонкою України та Європи. Так що тут важко було позмагатися на рівні. Важливо зауважити, що я планувала виступати у ваговій категорії до 57 кг. І думала, що легко в неї впишуся, але при зважуванні, у четвер, я побачила, що важу 60.200, хоч восени важила 55 кг. Суттєвих змін в своїй фігурі я не помітила, але тренер мені пояснив, що, скоріше всього, я стала важча за рахунок м’язової маси. Перед змаганнями, за два дні, скинула трохи більше 2 кг., але цього виявилося замало.
    При зважуванні на змаганні я важила 57, 900. Все одно 900 гр. були зайві. Отже, довелося виступати в іншій ваговій категорії, ніж сподівалася раніше. А чим більше вага, тим більші результати потрібно показати для своєї вагової категорію. Трохи було шкода витрачених зусиль. Але нічого. Потрібно було зібратися і добре виступити, що, власне, вдалося. Скажу, що дуже хвилювалася і припустилася кількох технічних помилок під час змагань. Але, незважаючи на це, добре вдалося виконати присід – 60 кг, жим лежачи – 37, 5 кг (планували 35 кг., але на змаганнях вперше вдалося більше), а також станову тягу – 115 кг. (побила свій власний рекорд у 110 кг. Сама до кінця не вірила, що вийде), що разом в силовому триборстві склало 212,5 кг. До речі, коли я виконувала станову тягу і піднімала 105 кг, то встановила рекорд у Полтавській області з підняттям даної ваги у даній ваговій категорії. Щоправда, протримався він кілька хвилин, бо його побила дівчина, яка зайняла 1 місце. Але сам факт дуже приємний:) Нас судили судді першої категорії, які самі є майстрами спорту з пауерліфтингу, що дуже почесно. Ось такі результати за пів року тренувань. Налаштована на подальший розвиток сили і нових досягнень :girl_wink:
    Вчора ж я втомлена, але щаслива повернулася близько 18-ї години вечора додому (а встала в 6 годин ранку, щоб іти на автобус), де мене чекали любі дітки і коханий чоловік :girl_in_love: Чоловік ще подбав про вечерю і купив, навіть, на честь моєї перемоги торта і ми всі відсвяткували цю чудову подію :yahoo::yahoo::yahoo:
    Як бачите, все вдалося. Навіть більше. Спасибі всім тим, хто бажав мені перемоги, вболівав за мене, вірив в мене. Мені це теж додавало сили. ДЯКУЮ! :kiss::girl_yes:

9. Katrine

Katrine Member

в нашій сімейній історії сьогодні великий день - 5 років, як ми з чоловіком почали зустрічатися:girl_in_love:! сьогодні маємо заплановано романтичний вечір в якомусь гарному ресторанчику (який для мене наразі залишається таємницею ).
    попиваючи зранку кавусю так якось усвідомила собі, що 5 років тому я навіть не могла припустити, скільки всього в моєму житті поміняється. як підсумок тих років маю коханого чоловіка, солоденького синочка, який бігає вже по нашій власній квартирі і всім розказує, що "мама, тато, я - то сім'я":d25:, і багато планів на майбутнє, які, я знаю, ми разом обов'язково постараємось здійснити :)

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Місяць тому подала заявку на сайті "Жди меня" про те, що мама хоче знайти свою двоюрідну сестру. Вона живе в Костромі, після розпаду СССР вони перестали спілкуватись чомусь. І вчора подзвонили мамі, що її знайшли! Мама вчора з нею говорила по Скайпу. Я така рада, бо не сподівалась що її знайдуть, не знала багато деталей, а тут дзвонять, і кажуть, що знайшли.
    А є ще одна вихвалялка. Вчора приїхав братик мій, який поїхав на чемпіонат з натурбану ще в грудні. Не чула його голосу стільки часу, скучила за ним страшенно!
    Якби мала можливість, то поїхала би, зацьомала б його, затіскала (нехай простять мене його дівки), ну але мушу чекати до суботи. В суботу в мене День народження і все сімейство навідається до нас в гості.

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А в мене дивна вихвалялка - я така рада, що нарешті ми відсвяткували всі (моє та малого) дні народження (так того не люблю). Тепер можна просто далі жити))). Гостей приймала 5 разів за два тижні. Ух! В мене вже фантазія закінчилась, що то таке зготувати. Тепер тоже хочу до когось у гості. Скоро в сестри ДН, подарунок вже маю, так що я готова))).

12. Balu

Balu Member

Трохи, може, дивно, як для вихвалялки, але напишу, бо дуже тішусь з того :) Нарешті, сьогодні моєму братові зробили операцію. Так, боляче його було бачити в реанімації з кисневою маскою і такого замученого, але як він казав, це його крок у світле майбутнє :)

13. Людок

Людок New Member

Були сьогодні з чоловіком на вагітній фотосесії)
    прикольно, але моделям всетаки не просто:)
    тепер з нетерпінням чекаю фото
    сертифікат на фотосесію, доречі, мені зпрезентували на роботі на день народження, класний подарунок, я задоволена, як слон
    але тепер думаю, які ж то підібрати фото рамки, де поставити чи повісити фото))

14. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А я хотіла похвалитися ще в минулу п’ятницю, але від здивування забула )))) На роботі шеф раптово нам (мені і співробітниці) подарував по великому букету квітів!:give_rose: На запитання чого-то раптом, сказав, як той песик в мультику: А просто так!

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я нині в вихвалялках.:connie_pull-pigtail
    Отак нежданно-негаданно щойно отримала від дуже файної форумляночки дуже потрібний мені подарунок- нову клавіатуру.
    То була така проблема, бо в старій не працювало декілька кнопок і я щоб щось написати, змушена була копіювати, вставляти, окрім того страшно залипали кнопки. Тепер я маю новеньку.:girl_dance: Тільки тре добре подумати як її захистити від свого маленького бешкетника, який вгробив в хаті вже декілька клав.:girl_impossible:

Останнє редагування: 7 Березень 2013
  16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Кохай подарував халатик банний Carré blanc бірюзового кольору :girl_in_love: мммм,якій він м*якенький(халатик), і чоловік - ЗОЛОТЦЕ:girl_in_love:

17. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

А в мене вчора народилась племінничка:girl_in_love: і я її вже бачила:connie::connie: така маленька красуня, на татка схожа

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Побалувала себе сьогодні новими парфумами (то типу подарунок чоловіка на 8 березня).
    і ще взяла 5 мл роллер Daisy from Mark Jakobs. Не могла ніяк вибрати, які кращі - ці чи шанель.

19. Megan

Megan Well-Known Member

Він купив мені кухонний комбайн... але я не стерла його на порох :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Ура-а-а, нарешті приїхало моє Кінделятко, якраз до 8 Березня - не можу натішитись!
    Тож сьогоднішній день в очікуванні коханого (який працює на честь свята) проведу з цим девайсом і дітьом під боком, а на вечір і завтра запланована культурна програма. :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.