Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Вихвалялки (4)

Чекала я, чекала і дочекалась! :girl_tender::girl_dance::girl_claping:
    Маю новий телефончик, подарунок від Миколая
    Незвично великий, незвично білий і незвично, що є інтернет :connie_pull-pigtail І взагалі як для власниці кнопкового телефону, повернення до сенсорного екрану також незвичне :connie_pull-pigtail
    Як я люблю свого Миколайка :girl_in_love:

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

:girl_crazy:маємо котика. За майже 10 років, які я живу у своїй квартирі нарешті у нашій хаті повилося жива мявкаюча тваринка (маємо ще мовчунів рибок), Розумію, що це мені додаткова робота, але як можна не радіти такому чуду

Єдине за що переживаю, так це за те, аби те кошеня вижило в нас вдома. Діти мої, які досить байдужі були до котів і псів (останніх навіть бояться) як би подуріли, від кота не відходять, постійно його рухають, штовхають, показують всі ляльки, телефон і все на світі, може то на початку, сподіваюся, що з часом пройде.:girl_wink:

• Подобається Подобається x 1
  3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ура! Ми купили ялинку! Не без пригод звісно, але в нас без пригод не буває :) одразу випереджу ваші запитання: це не штучна, а жива ялинка. Фото темне, бо то вже вечір
    А тим часом, в нашому парку зацвіла магнолія
    Ну і снігу мені цього року, швидше за все, не видати...Але то вже в жилетку.

Останнє редагування модератором: 15 Грудень 2014
  4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

а до мене завітав Миколайко (не анонімний поки... а добре відомий)
    так мені його подарунок сподобався, що я аж зразу і випробувала
    от такий здоровезний помічник
    http://www.zelmer.ua/dlja-domu/odkurzacze/wielofunkcyjne/aquawelt-919-0-st

5. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Сьогодні у нас "день покупок"- отримали по НП хлібопіч Гореньє, майже нову, хлібчик вже печеться, пахне , ще купили електрочайник в Метро по акції, :girl_wink: Тепер будемо чаювати з духмяним домашнім хлібчиком :)

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

У мене сьогодні вихвалялище!!! Моїм солодким, коханим Борсучкам виповнився 1 рік!!!!!! :girl_in_love: І хоч мені навіть не віриться, ніби недавно вперше їх побачила таких
    а сьогодні вже такі великі непосидюнчики-вередюнчики:)
    І незважаючи на всі дрібні проблеми, я найщасливіша мама в світі!
    А ще мені Миколай сьогодні приніс таку супер- пупер книжку, про яку я давно мріяла!
    Моя мама має цю книжку здається першого видання , а я останнього :)

Останнє редагування: 17 Грудень 2014
  7. Tequila

Tequila Well-Known Member

А мені святий Миколай подарував справжнє диво! Сьогодні зранку знайшовся мій паспорт! Я неймовірно щаслива! Добре, що не почала виробляти новий :)
    А ще цього року отримала дуже багато подарунків на Миколая, в мене ними заставлено півкімнати вже :)
    І взагалі я просто щаслива :)

8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А я сьогодні мацала-обнімалася-гладила-фоткалася із найсправжнісіньким живим левенятком!!! Аааа, яке воно хороше і класне! Який заряд позитиву!

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А ми вже другий вечір всією сімейкою класно проводимо за іграми, що нам Миколай приніс. Так добре, коли рідні поряд. Зараз це так цінно!

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А ми вже другий вечір проводимо з чоловіком без малого. Малий не спить в обід і ввечері тт лягає спати до 11.
    То така ляпота ммм.
    Знову відновили спільний перегляд серіалів(я таке щастя мала ще аж вагітною).

11. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А в нас в синочка нарешті перший зубчик показався. Так чекала на нього, і ось він, клац-клац.

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

А я маю давно омріяні лампочки-герляди ніжно жовтого кольору, дуже довго хотіла такі мати. І от тепер маю цілих 20 метрів різдвяного щастя :)

13. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я сьогодні нарешті купила абонемент в спортзал, ще й по досить великій новорічній знижці. І 2 години гарненько в ньому попрацювала. Як моє тіло того потребувало, йому так було мало вправ вдома.
    3 місяці боялася піти, бо мови не знала. Зараз добряче підтягнула англ., от і повалила. До речі англ., як розмовна то також моя вихвалялище)

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

несподівано отримала від Миколая ось таку красу, ручної роботи.:girl_dance:

15. Музик

Музик Мартуська

маю аж три вихвалялки нині:
    1. закінчила звіт, відіслала і тепер до Нового року на роботі я буду тільки з питань святкування
    2. ми вчора поставили ялинку. уряяяяя
    а найголовніше - на останок. я десь більше тижня не могла нормально балакати, телефон глюкнув, тому мій муж на миколая-день народження (ну він планував на день народження, але я його вчора знайшла випадково) подарував мені отакого дзен-красеня

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Незважаючи на безсонну ніч, бо наша дитина вирішила, що ніч не для спання, я також маю вихвалялки.
    По перше - таки коло мене солодко спить зараз моя маленька дівчинка.
    По друге- чоловік цього року несподівано для мене вирішив, що в нам має бути ялинка. Я думала то буде якась міні ялиночка на столик, а в нас стоїть красуня під 1 метр 50 см. І вже прикрашена купленими іграшками
    А по третє- мій телефон таки зремонтуали! Історія така: в пологовому ще він почав глючити і в якийсь момент перестав взагалі працювати. Так як він ще на гарантії, Ми його відвезли в магазин і вони його відправили в сервіс. Тримали його майже 2 тижні і віддали мені з висновком, що йому нічо не є, все працює і то я щось видумую... Попрацював він мені 2 дні і сталося те саме. Ми знов віддали і от таки змінили вони те, що поламалось.
    Ага, третя вихвалялка скасовується і телефон знову нині відправляється на сервіс. Нє, ну я їх дістану таки..:girl_devil::girl_devil:

Останнє редагування: 23 Грудень 2014
  17. flame

flame невгамовний експериментатор

А я отримала чергову і вже останню порцію подарунків до свят. Але в екстазі я не так від самих подарунків, як від цілої купи-купезної фантастичних фотографій і відео з моїм малесеньким гномиком.
    Листівочкою взагалі не можу натішитися.
    Ну і в жилетку можна йти плакатися, що вони так далеко і дуже не скоро побачу. Хочу на свята до них, ну або їх до себе.

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я також маю чим похвалитися. :girl_wink:
    Я сьогодні пішла вперше в спортзал після річної перерви :girl_claping:
    Дуже рада тому, що незважаючи на фінансову кризу, чоловік, тобто Миколай , знайшов можливість і подарував мені річний абонемент. :kiss:

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Купила сьогодні білети(куди не напишу, бо ще сама не вірю, що купила:girl_crazy:).
    І ще й отримала якимось чудом знижку в 400 грн на них(брала паралельно з подругою ,то їй не дало).
    Чудеса? Нііііі. Закономірності здійснення Бажань:girl_in_love:.

20. Talya

Talya Well-Known Member

а в мене мамська вихвалялка - нарешті моя старша донечка наважилася проколоти вушка. до року ми цього зробити не могли, бо вушко було прирощене, а потім то би був стрес для неї. і от вона сама захотіла. я навіть не зважала вже на те, що то зима - тре вдягати шапки, светри і гольфи. познаходила зручний одяг і тішуся тим сережкам разом з нею)) казав чоловік, що вона навіть не плакала, коли їй голкою пробивали.

Останнє редагування: 24 Грудень 2014