Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (4)

Я хвалитися-подарувала мені коліжанка картину, з Львовом і червоною парасолькою- подобаються мені такі:girl_yes:. Буду ще частіше згадувати вулички цього чарівного міста!
    Тільки думаю- чи довго вона ще так на підлозі стоятиме чи нарешті знайде своє місце на стіні? Чоловік дуже зайнятий:)

І ще - зробила собі мілірування волосся:girl_spruce_up:-мама сказала, що мені так гарно. Коліжанка, що прикольно. Чоловік- в мене тепер такий свіжий колір обличчя, а в магазині і в установах мені почали тикати хлопці і дівчата, які молодші від мене на 10 років. Ну, але то не страшно- я дівчина не гонорова, якось переживу:girl_crazy:.

І ще в мене сьогодні файний настрій, чого і всім бажаю:girl_curtsey:!

2. Fechka

Fechka Member

Гарний день.Купили старшій доні черевики на осінь та чобітки на зиму. Ще прикупила собі гарну кофтинку до джинсиків. Файнезно! :)

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчатка, а я сьогодні побувала на виставці фіалок та кактусів :girl_in_love:
    Прикупила собі діток фіалочок:
    Katia міні
    sweet affair
    P.S. фото не мої, оскільки купила без цвіту. :girl_smile: Буду чекати на свої квіточки))

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

На календарі 2 листопада, а в мене на столі красуються волошки!!!!!!!!!!!! Мої-мої, сині-сині! Але то щастя! :yahoo:
    Були сьогодні в нас батьки і татусь приніс мені волошечки, які посадила ще в кінці липня, щоб розцвіли на весілля. А квіточки вже майже 2 місяці цвітуть :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Пішов зворотній відлік днів до серйозноі дати...залишилося тільки 3дні))))

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Щойно оформила свої перші білети на літак. Сама:girl_in_dreams:.
    Горда за себе прям.
    В житті ще не літала.
    Боюся, ага))).
    Та пора вже зі страхами домовлятися.
    То нічо, що поїздка буде +- ділова.
    Вірю, що наступна вже буде десь далеко на моря:girl_in_dreams:.

7. flame

flame невгамовний експериментатор

Пекла вчора ввечері хліб. Якби мені хтось кілька років тому сказав, що я таке буду робити, я покрутила би пальцем біля виска. Так -так, роки і сім"я роблять з людьми чудеса. Тому це вихвалялка. Як виходила заміж, кухня для мене була чимось з розряду нереального. Коли йшли з чоловіком з дому, мама казала, що за тиждень з голоду приповземо назад на колінах, але нас ніхто не впустить. Зараз докотилася до хліба без хлібопічки. :girl_haha:

Останнє редагування: 3 Листопад 2014
  8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Нарешті титанічними зусиллями відживила до більш-менш нормального стану волосся - це справді вихвалялка місяця, бо після москальського Сіосу (каюсь, це було затемнення, надто вже гарний мав вийти результат) то був повний завал. Ніц не вміють доброго зробити (((

9. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Маю класну річ, про яку довго мріяла)) Арома-лампа називається!

10. Gorda

Gorda Well-Known Member

А я хочу похвалитись, так як і обіцяла. Замовила собі коврик макетний і ніж, там ще є клей і біла гелева ручка. Коврик Dafa ну він бомбезний, і тішусь що власне А3 формату. Те що треба :) [​IMG]
    Ще купила собі декоративні ленти :) [​IMG]
    І ще для Меланії книжечки. Маю дві але там ще є багато з тої серії. То тепер хочу ще решту прикупити. Я взагалі помішана на дитячих книгаз з гарними ілюстраціями. Хочу щоб в донечки була купа-купезна гарних книжок. [​IMG]

P. S. Famenlviv. Картина суперова!!!!! Хто художник? Певно буду і собі замовляти її.

11. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Ой,які книжечки класні. Я теж помішана на книжечках))) Здайте точку, пліз.

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

13. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

І мені захотілося похвалитися, бо дуже рада таком сюрпризу: несподівано отримала в подарунок книгу Дарії Цвєк

14. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

І я хочу похвалитися! Позавчора я скаржилася у "жилєтці", що моя участь в одному цікавому проекті під загрозою через відсутність можливості здати підсумковий екзамен. І все-таки я його здала! Сама досі не можу в це повірити, але усіма правдами і неправдами мені вдалося домовитися про допомогу з дівчиною, разом з якою ми проходили попереднє навчання. А ще результат екзамену виявився набагато кращим, ніж я очікувала! Ура! :radist:

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

А в мене День народження! Коханий вже встиг привітати, як тільки пробило північ)) дуже потішив подарунком - дуже красива білизна і домашній піжамний комплект, при чому він і собі купив піжамку того ж кольору що й моя піжамка, то ж маємо тепер справжній фемелі лук)) треба ще Лук'ясику щось подібне знайти і котові бантик того ж кольору і буде повний набір)) тішусь!))

16. Kandya

Kandya Well-Known Member

я так хочу похвалитись, що мене аж розпирає. Вже зранку коліжанкам-родичам подзвонила. Ще тут напишу. Була я вчора в Пікасо. Там Олег Скрипка виступав і аукціон був: продавали вишиванки зірок, а гроші -- на потреби АТО. То я купила своєму чоловіку вишиванку Скрипки! Чоловіка не було зі мною -- він вдома дітей бавив.

Причому, переважно сорочки коштували плюс-мінус 1000 гривень. А за Скрипкіну торгувались-торгувались -- до 4600 вторгувались. Ну я вже прошу народ, щоб перестав торгуватись. Я ж сказала, що сорочка буде моя! Але ж навіщо в багатодітної мами стільки витягувати? І тут якийсь чоловік мені 3000 гривень подарував. Сказав, за скільки б я тут сорочку не купила -- 3000 він доплачує. То мені та сорочка 1600 коштувала. І я навіть дякую тому чоловіку не сказала....

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Юхуу, нежданно-негадано я стала власницею класичних пісочних Timberland 6-inch! Вони ідеальні!

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Мій маленький дорогенький ноутбук вже зі мною. І працює, як годинник. Тьху-тьху! Правда прийшлось замінити хард, а інформацію не переписали. Так що старий хард поїде на вилучення файлів у далеку подорож. Але то дурня, нє?

19. lilochok

lilochok Well-Known Member

Сьогодні приймала участь у змаганнях з шашок :) Раптово подзвонили і запросили. Незважаючи на те, що декілька років не грала - погодилась. 2 гри з 5 несподівано виграла :)

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ааааа!!!! Неймовірно!
    Моя подруга досить швидко стане мамою! Мене переповнюють емоції! Таке враження, ніби то я знову вагітна!
    І взагалі, сьогодні я дізналась аж про три вагітності, трьох пар з мого оточення. Які ж всі молодці!