Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А я нині купила собі лижні штани і зимові чобітки. Готуюсь до свят! :)

2. Taska

Taska Well-Known Member

а ми сьогодні підписали договір про оренду квартири на Гвардійській, зовсім біля нашого садка! я таааака рада:girl_tender:
    починаємо нове життя на новій квартирі з нового року!

3. La esposa

La esposa Moderator

Я знала, що мій чоловік вінзеро-маніяк, але не думала, що все так запущено :girl_nea::girl_crazy: Щойно прикупили ще такий набір ножів :girl_impossible: але я задоволена :) третя вінзерівська покупка за день :)

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

це нарешті сталось!!! його привезли!!! мій довгоочікуваний матрацик вже в мене!!!! потрібний розмір, натуральний латекс, приємна тканина - ммм, все як я люблю :girl_crazy: бум нині апробовувати :girl_yes:

5. veronka

veronka зла друзя

ми з свекрухою і Маргошкою пиріжки сьогодні робили - дитині радостііііііі))) стільки кренделв наліпила малеча)) кльових таких))

6. Dana K

Dana K Well-Known Member

А в моєї коліжанки сьогодні доня народилася!!!!!!!!!!!!!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    Я така зворушена, що бракує слів...

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

У всіх такі файні вихвалялки :girl_yes: .А я..,а я знову руда :girl_spruce_up: !
    Пи.Си Занудка -:kiss:.

8. gnoma

gnoma Member

а в мене сьогодні корпоратив, намальована, в коротенькому платтячку, поки що з гарним настроєм, сиджу на роботі і не можу вже дочекатись вечора:girl_curtsey:

9. Kalina

Kalina Active Member

А в мене така вихвалялка... Я отримала диплом з відзнакою! Ура!!! :girl_crazy:

10. natka75

natka75 Well-Known Member

а я отримала італ.візу і на тиждень майну до сестрички))))))))))))))))))):dance::dance::dance:

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в нас на 85 выдсотків буде друга дівчинка. мамуся щаслива. Тато адаптовується :)

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

вчора чоловік купив меніелектронну вагу, то я поставила на коридорі і по кілька разів зважуюся:girl_crazy:

13. Melinda

Melinda Active Member

Викупила собі кофтинку з жабо і в'язану безрукавочку (сірий темний і світлий кольори - відповідно), тішуся як дитина)))

14. Відповідь: Вихвалялки

А я з доцею сьогодні була на ПЕРШІЙ в її житті ялинці (новорічній виставі)! Задоволені - як два слоненятка! Особливо доця тішилася подарунками, з рук їх не випускала, а потім піднялася на сцену і поставила їх під ялинку:girl_crazy:

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ми з чоловіком купили сьогодні фотоапарат Olympus sp-600 uz:girl_smile: Ось такий, але повністю чорний:girl_smile:

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

а я вперше в житті зварила гречка і вона не пригоріла!!!! ото для мене мєга вихвалялка:girl_crazy::girl_crazy:

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вчора чоловік повернувся додому, після того як відкопався, бо місто не прибиралось аж до сьогодні, і подарував мені ведмедика. Скучав за мною і сказав що як побачив того міся то він йому мене нагадав і він для мене його купив. То я спала в обнімку з ведмедиком і чоловіком. УРЯ!!!!
    А ще мені прийшов подарунок від iskra i simona з дуже гарною листівочкою і ще якимись сувенірчиками, тільки я не розібрала його ще.

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я підстригась! ну довжину зберегла, але стрижку оновила і освіжила)))і зачіску маю нову не лише на голові :girl_blush2: тішуся! а то ж аншлаг - всі мої майстри змогли лише нині мене втиснути в свій графік...

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми з Марком катаємося на лижах разом!!!

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мені свекруха передала такі класні шкарпеточки - по боках такі прикольні балабончики-санти, і на ступнях такі резинові вставочки, щоб не ковзати по слизькій підлозі. Така красота!:girl_claping: Тепер буду ходити по хаті в теплі. І ше передала тепленький шалик. ММММ....

Статус теми:
Закрита.