Вчора у вечері до мене звернулись з проханням про допомогу, дитині з природознавства задали домашнє завдання з таким запитанням: Що станеться з вороною, якщо їй виповнеться 7 років? відповідь я знайшла, тільки не можу зрозуміти, яке відношення та відповідь має до природознавства
@Hermi восьмий підe!То бородата загадка, щe нам в школі загадували)Кмітливість в діток будять,навіть на природознавстві.
Дівчата, помагайте, а то я взагалі себе останнім туманом відчуваю. Знову шкільне завдання першачка з математики: Яке відношення шуба має до числа сорок? в мене вже мозок зірветься від таких шкільних "задачок". Де тут логіка?
Отже додаткова інформація, вчителька розповідала про походження цифр (тобто скільки кутів у написаній цифрі було - таке її було значення), домашнє завдання - яке відношення шуба має до 40? вікіпедія допомогла, тепер питання, нахіба дітям з математики таку дурню задавати? Загальний розвиток то класно, але де першачок має таку інформацію знайти, дитина бідна навіть не може пояснити що від нього хочуть. Якби ж дали якийсь супроводжуючий текст, чи то батьки мають бути всезнайки!
В шоу «О, щасливчик» Гаррі Поттер дійшов до останнього запитання: «Хто з перелічених птахів не cпоруджує гнізда: дрізд, вільшанка, зозуля, фазан?». Гаррі робить «дзвінок другу». Рон каже йому: «Зозуля», і Гаррі виграє мільйон. Гаррі потім запитує Рона, звідки йому була відома правильна відповідь. Рон відповідає: «Ну ти даєш, Гаррі! Навіть діти чарівників знають, що зозулі живуть ...». Де?
щось давно нічого тут не писала. Коли жінка піднімає ногу, що бачиш? П’ять букв, на П починається, А закінчується.