Вростання нігтя

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем тигрица, 5 Січень 2010.

1. dream

dream Well-Known Member

Відповідь: Вростання нігтя

ой, ще згадала, є майстри, які розпилюють ніготь посередині (він має таку властивість після цього стягуватись) і тоді кути піднімаються, але сама за таке не берусь, боюсь щось не так зробити

2. zadiraka

zadiraka New Member

Я колись читала,що під вростаючий ніготь треба підсунути кусочок плівки для фотографій,тоді плівка не дасть нігтю вростатись(але то треба так ходити ілька днів з тою плівкою під нігтем).

3. Анютка

Анютка Well-Known Member

В мене теж була ця проблема( Будучи вагітною мала необережність зробити педикюр у незнайомого мені майстра (порадили, називається() Робила у серпні, наприкінці осені почав боліти палець, та я якось не надто увагу звертала, думала взуття надавило(( Потім помітила, що це точно не взуття. Допоміг мені хірург, правда цілу пластину не знімали, лише трішки того, що врісся - біль була страшенна, особливо, після операці, але вже 1,5 року минуло, і я навіть не згадую про це))

4. тигрица

тигрица Well-Known Member

Довго не писала в цю тему, чекала результату, після того як мені в поліклініці 3 рази знімали нігтя, він почав не просто вростати. а розростатись в боки від низу вверх. Як я намучилась, поки не завіз мене свекор до хорошого лікаря в 8 лікарню. Оперували мені пальчик півтори години, закочували шкіру. потім робили якись шов, накладали шви, і 2 тиждні був постільний режим. Відлежала, відмучилась. зараз виріс нормальний рівненький ніготь. правильно росте, правда трішки вузчий ніж на другій нозі, зато не болить. Тьфу-тьфу.

5. likeangel

likeangel Member

В салоні "Турандот" що на вул. Гординських є класна майстер педикюру, нона встановлює BS платини, які міняють напрямок росту нігтя (абсолютно не заважає і не викликає ніяких відчуттів), задоволення дороге, але того варте!

6. Byala

Byala New Member

Порадьте, будь ласка, до якого хірурга звернутись - після вагітності вріс ніготь. Що тільки не робила, ніц не помагає

7. mipa

mipa Well-Known Member

В мене також після вагітності був вросший ніготь. Робила оперативне втручання в хірурга Гнатюка в поліклініці на Фредра. Але я робила влітку, було відкрите взуття. Взимку хіба що днів 4 прийдеться побути вдома.

8. Byala

Byala New Member

І як, у Вас все добре після цього? То треба домовлятись наперед з ним чи як?

9. mipa

mipa Well-Known Member

Так, все добре) Ні, я не домовлялась, прийшла просто на консультацію, думала, може якусь мазь призначить) А він сказав, що це нічого не дасть, треба різати:girl_cray: І все, прооперував під місцевою анестезією. Потім було ще 2 перев"язки. Але ходити було спочатку дуже боляче. Взути навіть найвідкритіші босоніжки було також боляче. В мене схильність до вросших нігтів через мою роботу. Я навчилася робити правильний педикюр і не маю більше з цим проблем.