Це просто збіг обставин))), бо чоловік здавав 13.11, я 21.11, малому здавали 26.11. Мій та чоловіка паспорт відправили на персоналізацію також 16.01 (малого 02.02), чоловіка паспорт прийшов у цнап 16.03, мій сьогодні. Скарги ми не писали. Подавати на закордонний паспорт можна не залежно від прописки. Дитині низенькій треба одну фото 10*15 (якщо дитина приблизно шкільного віку і зможе спокійно посидіти сама на стільці в цнапі, щоб сфотографуватися, то можна фото не нести)
Якщо дитина НЕ записана окремо в чергу, краще таки прийти з фото готовими Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk
Дівчата, читала на іншому форумі, що на головній пошті, на Словацького, можна дуже швидко здати документи на виготовлення закордонного паспорта, але "нетерміновий" вартує аж 1100 грн. Можливо, хтось там виготовляв собі паспорт і може поділитися інформацією, як кажуть, з перших вуст?
Так моя мама там недавно була там,ціна близько 1100 грн.тому що 400 грн йде доплата офіційно за їх послуги,там немає великої черги до години часу ви все зробите
Тут раніше хтось постив посилання з порадами, як скаргу оформити. Киньте, будь ласка, ще раз або в пп, не можу знайти. Бачу, що зараз нетермінові близько 4 місяців роблять, мені це дуже впритик, доведеться скарги писати, щоб не пролетіти з поїздкою.
Подавали там на терміновий всією сім‘єю. Вартість за паспорт - 1200 грн. Не терміновий 950 грн, якщо не помиляюсь. Обслуговують швидко, попередньо не записувались.
@Kroshka Enot , ти офрмляла й забирала на Залізничній. Точно пам"ятаю, що кидала фото із графіком видачі. Не можу знайти (((. Не пам"ятаєш часом - там в будь-який день можна забрати?...
Лови графік З практики - йти на початок видачі не варто, збирається велика черга. Краще прийти десь посередині.
Для статистики: подача на нетерміновий на Зеленій 08.12, сьогодні (21.03) персоналізовано і відправлено. Фууух, видихаю, це вже останній (шостий) паспорт зі всієї моєї епопеї, яка почалася в вересні з виловлювання дат. Алілуя. Тепер головне не загубити
якщо маєте інформацію про те як і куди написати скаргу, то поділіться, будь ласка, бо наші паспорти теж дуже впритик будуть готові, якщо зараз справді 4 міс чекати
На форумі Турправда є розписано, що і як (скину посилання в ПП). Але я там почитала, що зараз трохи пришвидшилась видача. Вже друкуються паспорти, які були персоналізовані в останні дні січня, а мій 2 лютого, тому ще скарг не писала, чекаю ще тиждень. І ще там є інфа, що всі пришвидшення тепер практично не працюють.
Тут, на форумі, кільканадцять тисяч користувачів і ніхто закордонний паспорт не робив на вул. Донецькій???? До них нереально додзвонитись! Відгукнуться хто знає в які дні видають паспорти!
А я похвалюсь - начиталась тут досвіду дівчат, і вуаля, вдалось з першого разу зареєструвати чоловіка на закордонний паспорт в ЦНАП свого району. Правда, не прийшло підтвердження по смс чи на електронку, я підійшла в ЦНАП і в довідці вказавши число , годину і прізвище на яке реєструвала подивились чергу і сказали, що реєстрація моя є. Казали, що такі збої часто бувають,через перевантаженість сайту( вільні дні і години були лише хвилину, може і менше а то на весь тиждень запис) але працівниця говорила, що за день перед прийомом вони всеодно обдзвонюють зареєстрованих в черзі чи ті прийдуть на подачу. Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
Здавала документи на паспорт в перших числах березня на Словацького, терміновий, а сьогодні вже прийшла СМС, що готовий. Я аж не сподівалася що так швидко буде)) Можна було і на звичайний здаватися.