Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. IKA

IKA New Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Я також надаю перевагу уціненим речам. Кілька разів заходила на той секон, то так і нічого не пригледіла собі(((( Хоч знайомі купують досить класні речі...

2. Zhaba

Zhaba Member

І я дуже полюбила уцінені речі :girl_claping:. Часом в деяких магазинах ціни на уцінені речі дуже кусючі, але якщо є бажання, то завжди можна щось підходяще вибрати. Між вживаним на вагу чомусь не вмію знайти щось хороше.

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Люди, а хтось знає де на Сихові в районі Санта-Барбари хороший секонд? і коли там завіз? Хочу піти на пошуки обновки.....

4. VampIrka

VampIrka New Member

Уцінені речі дійсно клас...Стільки всього накупляла малому і собі...Майже все з бірочками або в нормальному вигляді...Ось вчора купила малому нові штани фірми NEXT, такі під спортивні, заплатила 60грн...Рада:girl_tender:

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

на початку Драгана. Оновлення у них в суботу о 10й.Оновлення уцінених - в неділю.

6. Zyzya

Zyzya New Member

в кінці Сихова на Санта-Барбарі(за продуктовим базаром) є хенд на розкладушках. там багато нових і якісних речей для дітей

7. Kucja

Kucja New Member

Привіт всім! багато чула про секонд біля ДБК. Вчора була в провулку між заправкою і Трембітою, не знайшла :girl_sad: можливо він зараз знаходиться в іншому місці?! Допоможіть! Дякую!

8. Gee

Gee New Member

думаю ходити на секонд це нормально. дуже часто можна знайти, наприклад, погані речі (негарні, завеликі, з плямою), а потім вдома перешити. ну це для тих хто вміє. в наших магазинах з тканинами, на жаль, не такий вже й великий вибір (все якесь одноманітне), а тут можна знайти багато чого цікавого. та й взагалі, дуже часто попадаються речі досить оригінальні, такого ні на одному базарі не знайдеш, та ше й за таку ціну!!))

9. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РОЗДУМІВ

Як щодо взуття із “Секонд Хенду”?

— Це один із способів заразитися грибковим захворюванням. Перед тим, як взути привізне взуття, його треба ретельно почистити та продезінфікувати. Це можна зробити в домашніх умовах: слід обробити взуття формаліном, замотати в целофановий пакет і залишити герметично закритим на кілька годин. Тож, купуючи дешеві черевики, спочатку задумайтесь, чи не заплатите ви вдвічі більшу ціну

http://www.panianka.info/index.php?lang_id=2&content_id=1118&lp=3

варто ретельно придивлятися до того, що купуєте. Краще обирати нові речі, які ніхто не носив. Але у будь-якому разі після купівлі не варто одразу надягати річ на тіло, спочатку її необхідно випрати. Щоправда, це треба робити з будь-яким новим одягом, де б ви його не придбали. Адже на речах може залишитися фарба, яка спричинить алергію тощо. Якщо повернутися до секонд-хендів, то я б не рекомендувала купувати там натільну білизну або шкарпетки та колготки, особливо якщо на них помітні сліди носіння. Це занадто інтимні речі, щоб нехтувати ймовірністю отримати шкірну хворобу

http://panorama.pl.ua/tema_nomera/938-zdrastuj-divchino-sekond-xend.html

Куплена на ринку річ, як правило, знеособлена — не має сертифіката якості, фірмового знака виробника, інструкції, котра має бути прикріплена до навісного ярлика. Речі завозять малими партіями без упаковки й маркірування, незрозуміло, як вони проходять митницю. Пришито якусь етикетку, але навіть якщо там вказано, що це — 100-відсотковий котон, немає жодних гарантій, що ви не купили синтетику. Буває так, що під час рейду торговці бігають з однієї точки на іншу, щоб принести документи (одні на весь базар), та й ті являють собою просто гігієнічний висновок, хоча для певних груп товарів (білизна, панчішно-шкарпеткові вироби) необхідна обов’язкова сертифікація
    Попри постійні перевірки якості дитячих товарів по всій Україні, простежити подальший шлях неякісної партії виробів практично неможливо: знята з продажу в одній торговій точці, вона обов’язково «випливе» в іншій. Торговці воліють заплатити штраф у 300—500 гривень, аніж турбуватися про сертифікат якості
    Дедалі більше людей купують дитяче взуття в секонд-хендах, не розуміючи, як це небезпечно. Річ у тім, що кожна дитина має свою стопу, зношує взуття по-своєму, і коли його надіває інша дитина, вона змушена ставити й повертати свою ніжку, як її попередник. Це відбувається в умовах, коли безліч дітей страждає на дефект стопи, плоскостопість і клишоногість. Природно, у дітей, які «доношують» чуже взуття, можуть розвинутися ці захворювання.

Торгівля секонд-хендом на законодавчому рівні у нас ніяк не обговорена, відсутні правила транспортування та продажу товару. Невідомо, із якої країни завезено товар, яку він пройшов обробку?

взуття та м’які іграшки практично неможливо продезинфікувати.

Пам'ятайте й про рекомендації педіатрів, які підкреслюють: літо — це пекуче сонце, задушлива квартира, час, коли дитячий одяг може бути шкідливим для здоров’я малюків. Вибирайте його обачно )))

http://www.dt.ua/3000/3855/50279/

Раніше "натрапила" на цікавий сайт у статті якого йшла мова про те, що, звісно, не можна купувати білизну та взуття (можливість зараження грибком).
    Обов'язково добре поптрати а ГОЛОВНЕ Вигладити річ.
    Щодо енергетики людини, то йшла мова про те, що церковні пісні або молитва позбавляють речі недоброї енергетики. Так що можете піти в речі до церкви. )))

* * *
    Я особисто інколи купую речі в Секонді. Єдине - я проти того аби купувати дитячі речі. Якщо є така можливість - краще утриматися від таких покупок.

А ще мені дуже сподобався магазин в кінці Тургенєва, "Одяг". Там справжній сток (принаймі хочеться в то вірити). На мій детальний огляд - речі новенькі. Я там купила дійсно оригінальні речі. А для малечі новеньких речей узагалі було багато. Я навіть заходила щодня, знаючи що не купуватиму, аби подивитися на новинки. Зараз він ніби закрився, чи інший відкрився у тому приміщенні. Вже давно не була. Хто знає напишіть, де такі магазини ще є.

10. kristas

kristas Well-Known Member

колись частенько купувала в оціненому...потім закинула те діло...а от моя сестра і ще декілька знайомих уміють в ношеному такі гарнющі речі накупляти, я просто дивлюсь і заздрю:) а я тільки заходила, і виходила, ну невмію я там шукати :sad: але от сьогодні щось був настрій тай пішла з сестрою, то накупила футболок-майок, все в доброму станні...нічого поганого в тому не бачу, як би то у нас були нормальні магазини, за якість товару в яких можна було б не хвилюватись, а так...

11. Artemida

Artemida Well-Known Member

а я інколи буваю в секонд-хендах. Інколи там можна відшукати супер-якісні та майже нові речі за смішною ціною. Наприклад у нас, на Ряшівській, є такий магазин. Восени тут купила собі практично нове півпальто з італійського кашеміру. Якість - бомба, ціна 190 грн!!!! і дитячі речі теж тут купую.... малий росте швидко, а купувати йому все нове фінансово не потягну, от і виручає секонд :girl_in_dreams:

12. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Ще згадалось, що речі китайського виробництва є шкідливішими за речі з секонд хенду, через те, що використовуються шкідливі фарби та синтетичні тканини.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

але й на секонді є купа речей "зроблено в Китаї" :girl_blush2:

14. Руда Лисиця

дівчата,китай буває різним для нас і європи/америки

15. Korona

Korona New Member

Підтримую Лідочку. Ті базарні "нові речі"- просто розтягачки (звичайно не всі).

16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Хто знає, коли завіз - тобто "перший день" у Планеті Секонд-хенд, що навпроти Південного, а також на вул. Володимира Великого, недалеко біля "Океану", а також цікавить Єврошоп на вул.Володимира Великого.

17. Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

А де саме на Ряшівській?

18. Руда Лисиця

Той,що навпроти Південного - в п"ятницю, той що біля Океану - в неділю. А Єврошоп на В.Великого - суто речі люкс, тобто в них нема оновлень як таких.

19. kristas

kristas Well-Known Member

я просто якась залежна стала від секонду...:man_in_love:колись нічого не могла купити, зато тепер...от сьогодні три обійшла і знову накупувала цілий кульок...більшість літні футболки, майки, тепер сиджу і з ужасом дивлюсь на це все, літо ж закінчується, а до наступного ще так довго!!!!:sad::girl_cray::girl_cray:

20. Vendy

Vendy Active Member

я теж деколи ходжу на секонд-хенд, попадаються хороші речі, особливо добре дітям купляти ( вони ж так скоро виростають), сестра малому купляла дуже хороші речі. А зараз літній одяг ще дешевший бо сезон закінчуються