Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

@Ljolik, хотіла б Вас обійняти і поплакати разом...Тримайтесь..

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Господи...не можу підібрати слів. Молитимусь за маленького Ангелика і за Вас.

• Подобається Подобається x 2
  3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Співчуваю...
    У мене в цій лікарні померла моя похресниця, також від кашлюка. Вже декілька років пройшло після того...

Останнє редагування: 4 Січень 2016
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Чесно, мені аж недобре зробилося, коли прочитала про те, що вже не потрібно за маленького молитися... Не уявляю Вашого стану, але проситиму Бога для вас розради і молитимусь за вашого ангелика...
    А справедливість таки буде вкінці кінців...

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Veresk

Veresk Well-Known Member

Сама розплакалася... Дуже співчуваю Вам, страшно уявити, як Вам зараз...Тримайтеся...

6. unsure

unsure Well-Known Member

Прийміть мої співчуття @Ljolik. Помолюся за Вашого синочка. Тримайтеся.

7. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Щиро Вам співчуваю і надіюсь, що справедливість буде !!! Я читала зі сльозами на очах, пережила кожне Ваше слово, але не уявляю і частки Вашого стану..... Ваш ангелик тепер у мирі і спокої....

8. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Хочу висловити Вам свої щирі співчуття, хоч не знаю чи якісь слова можуть помогти у Вашому великому горі.Тримайтесь і будьте сильною...

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Немає слів, щоб втішити чи розрадити Вас, але молитимусь за маленького Янгелика...

10. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Тримайтеся, щиро вам співчуваю, така втрата для родини, неможливо підібрати слів, щоб хоть якось підтримати Вас.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  11. opron

opron Well-Known Member

Нехай Господь дарує Вам і Вашій родині сили, щоб пережити цю втрату. Молюсь за Вас та Ангелятко.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Жахіття....це не вкладається в голові...
    Молитимемось щоб Бог полегшив ваш біль.. якщо це можливо.

13. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Прийміть співчуття.. Розділяю Ваше горе..

14. kristina

kristina Well-Known Member

Не вкладається в голові як так можна... деколи здається що родившись в іншій країні в людей більше шансів бути здоровими і просто жити. Щиро співчучаю і плачу разом з вами. Дай Боже вам сили витримати і пережити втрату.
    Цю розповідь би на тв чи газету, але розумію що вам не до того.

15. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

@Ljolik співчуваю , поки читала не могла сліз стримати- вони лилися рікою. Дай Боже Вам сили пережити втрату. Молюсь за Вас і Ангелика.....

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В іншій темі питала мама Ярчика про юриста, то певно таки не залишать того без наслідків. Дуже хочеться сподіватися, що покарання знайде винних, бо, хоч часто кажуть, що людини вже не повернути, але, може, хоча б звільнення винних додасть хоч на 1% більше шансів іншим діткам потрапити в професійніші руки. Бо отак читаю і просто в голові не вкладається, щоб то не на хуторі якомусь, заметеному снігами, а в лікарні великого міста, під наглядом медиків, дитинка від кашлюка померла! То просто аут! Мабуть, персонал вже до НР готувався, але ж то реанімація! Як можна бути такими черствими!

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ну і так, як зручно не допускати родичів у реанімацію:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. катенок

катенок Well-Known Member

Співчуваю...та що казати ми всі вам співчуваємо, хоч навіть на часточку не знаємо,що відчуваєте ви..Це тяжко читати, аналізувати, це жахіття просто не вкладається в голові.
    Буду молитися за ваш душевний спокій і маленького Ангелика.

19. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Співчуваю! Це страшне горе! Тримайтесь!

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Господи.... це такий жах, я не можу підібрати слів, я не знаю що сказати вам бо заспокоювати тут марно, душа напевно розірвалась від болю....
    Тримайтесь, тримайтесь і ще раз тримайтесь, нахай Боженька вас підтримає.
    Лікарям за їх дії і бездіяльність все свого часу повернеться. Загубити життя дитинці, немає цьому виправдання...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4