Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)

2. Jasmin

Після душу.
    Так, коричневий. Наносити масажними рухами, має впитатися. якщо не впитується то спробуйте змінити крем, можливо з тим, що використовуєте впитується довше.
    Його не можна ні витирати, ні змивати. Якщо вам потрібен результат то не раджу таке робити.

3. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Якщо не додавати цукру, то можна. Це ж просто навар фруктів, якщо можна чай, то чому не можна узвар!

4. Anamax

Anamax Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 22 Січень 2015
  5. Jasmin

1. Система не дієта.
    2. Узвар тільки до 12:00 можна
    3. Якщо чогось немає в списку то це означає, що цього не можна.
    --- дописи об"єднано, 22 Січень 2015 ---
    Ні, не можна. Тільки до 12:00.
    Яблуко, груша, чорнослив. Правильно? Яблуко можна, так, але 1-2шт на день, не більше. Чорнослив теж трохи можна. А грушки тільки до 12:00. І взагалі узвар важкий напиток і шлунку важко, може викликати вздуття. І потім зранку у вас депресняк, а чого + є, якщо я їла по системі.
    Чай можна бо в ньому тих фруктів грам-два грама. І в чай вони додаються більше для аромату. Якщо ми говоримо про чай з кусочками фруктів, а не для прикладу 2 ложки перетертої малини з цукром+вода і це теж можна назвати чаєм.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. NutkaNezabudka

Просто наприклад я варю такий узвар тільки з яблук сушених, і не додаю цукор. Тому і думала що можна. А його і дійсно немає в списку. Ну добре, дякую що розказали.

7. domino

domino Well-Known Member

ДівчатА, нагадайте: а що з бобовими? Наприклад рут, його можна на обід, до гречки чи в салат?

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

можна без м"яса/риби

9. domino

domino Well-Known Member

Ой, нут мала на увазі. Я морально налаштовуються на систему, вона мені в минулому так допомогла, але треба почати і втягнутися, а почати так важко! Копніть мене тапком, плізззз

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Нічого не важко:), бо нічого не заборонено- їжте все, що любите але в певний час. Якщо Ви вже тут були, то все знаєте і про результати не зі слів, тому настрОй і- до мети:girl_witch::girl_wink:

• Подобається Подобається x 1
  11. Музик

Музик Мартуська

три дні ходжу довкола теми...
    але таки приєднаюсь. минулого разу на системі мала -8 кеге. хочу ще раз так.
    кавовий скраб і спортивні навантаження для мене не проблема - регулярно тим ділом займаюсь. скраб - щодня, зумба 5-6 разів на тиждень по годині, крім того ще іноді вдома з гантельками займаюсь. з мумійо не здружилась ще минулого разу. то і тепер не буду. знаю, що для повного ефекту треба, але пересилити себе поки ніяк.
    а от харчування - проблєма неописуємих масштабів. поки сама в хаті - все ок, а як поряд хтось щось їсть - стриматись важко. ну але буду намагатись.
    за вчора - сніданок - кутя і шоколадка, обід - голубець, вечеря - грецький йогурт домашній, не солодкий. але мушу сказати, приїхала з тренування голодна - то ще не великий шматок печеного м'яска з'їла. каюсь. але треба буде переглянути меню. не вистачає енергії на вечірні тренування
    тому приймайте до компанії

• Подобається Подобається x 5
  12. arushka

arushka завжди досягаю мети

це ви вже від вчора на системі?
    Обід - голубець1? мало.
    Вечеря - або м"ясо, або йогурт. Ну і в варіанті йогурт я б додала якихось огірків-помідорів, щоб ситніше

:welcome:

• Подобається Подобається x 2
  13. Музик

Музик Мартуська

так, від вчора на системі. думала, йогурта буде досить, але після тренування відчула, що сил не маю зовсім-зовсім-зовсім, то мусила поїсти. тепер буду знати, що вечеряти треба чимось, що не дасть голові крутитись після навантаження

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

йогурта на вечерю замало навіть тим, хто просто лежить цілий день пузом догори, а якщо у вас інтенсивні нагрузки, то і харчування має бути потужне

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Музик

Музик Мартуська

ну, знаєте, так все або не роблю нічо, або як вдарюсь в "правильне харчування". нічого, нині все буде ліпше, помилки зрозуміла, відчуття прозондувала. але вечерю треба буде спробувати - що саме мені буде комфортно

16. NutkaNezabudka

не можна приймати разом з м'ясними стравами
    --- дописи об"єднано, 23 Січень 2015 ---
    Звичайно треба обов'язково повечеряти, особливо якщо інтенсивні навантаження

17. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчатка, можна на вечерю салат з огірка, болг. перцю, цибульки і нежирного сиру (творогу)?
    Заправити збираюсь гірчицею в зернах, посолити і все.
    (Вчора таке спробувала, вроді все по системі, але мені було підозріло смачно, :girl_crazy: як для вечері, тому засумнівалася).

18. silvia

silvia Well-Known Member

усьо по спіску, тільки от якість огірка і того перцю взимку...хіба не захоплюватись...влітку вже можна буде собі відвести душу в сезон....
    а мені смакує дуже фруктовий салат з склянкою ряжанки ( апельсин + яблучко+ ківі і та ряжанка...чому я не пила її раніше..вона така дивна...не така кисла як кефір, мякенька, смачнюща....)

• Подобається Подобається x 1
  19. NutkaNezabudka

Я теж ряженку дуже сильно люблю, цей смак пряженого молока - просто смакота неймовірна. А з салатом так мабуть і взагалі. А ви ряженку додаєте прямо в салат чи окремо?

20. silvia

silvia Well-Known Member

, кожен кусочок оповитий ряжанкою, така смакота..

21. NutkaNezabudka

дійсно, що смакота. Мені аж захотілося скоріше додому і поласувати цим.....

Статус теми:
Закрита.