Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна тема З особистих рецептів. В цій теми прошу ділитись як своїми так і чужими цікавими переписами. Дописи на кшталт - мені дуже сподобався цей перепис, або я нічого не зрозуміла, будуть видалятись. Такі речі запитуємо у відповідній темі тут. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок - звертаємось до модераторів. Наперед дуже всім дякую за розуміння! Смачного!
Відповідь: З особистих рецептів. Я віднедавна тільки так і печу яблучне, тільки тісто звичайне пісочне і не таке грубе як на цій фотці. І яблука ріжу на плястерка і тушу. З тим білком - тає в роті:y:.
Відповідь: З особистих рецептів. так звітую. пиріг від Анюти спекла. зі змінами:xaxa: - начинка видалася мені нудною, то я додала кріп, сіль+перець, майоран, тмин, і варена ковбаска. пиріг вийшов смачний. але однозначно на мою думку, на форму 26 см. тіста мало. начинку на око 500 грам не могла визначити, тому певно в мене її більше і думаю, вартує до неї додавати сире яйко, щоб купки трималося. загалом - омлетик з капустою , досить смачний. дякую за перепис. п.с. такий мій пиріг закритий теж на основі тіста з сметани і майонезу мені більше підходить.
Відповідь: З особистих рецептів. Розпочну знову ділитись рецептами купила я собі книжку рецептів від Dr.Oetker і дуже-предуже нею задоволена. Викладу зараз декілька рецептів з неї (звісно ж рецепти перевірені). Я просто сфоткала книжку, щоб не переповідати совїми словами. Отже, перше. Зараз самі улюблені моїми домочадцями "тістечка" Макові та кунжутні рогалики Від себе додам: сир (творог) мала лише базарний, тобіж не обезжирений, тому олії в тісто майже не давала. Якщо тісто (з базарний сиром) буде прилипати до пальців - дати ще муки, інакше при віпіканні розповзеться на пляцки. Своїм я робила лише з кунжутом (корисніше ІМНО). Форму вже перепробувала саму різну: від маленьких ріжків, пальчиків, до більших рогаличкіів. Найсмачніші вони коли свіжо випечені. Смачного!
Відповідь: З особистих рецептів. Творожні булочки З базарним сиром та сама історія як і в попередньому рецепті ось наші (пекли разом з малим )
Відповідь: З особистих рецептів. Торт "Бомба" (насправді дуже смачно і легко в виготовленні) я робила без горіхів (тому що не мала) Вершки взбивала без додатків (450г) На мій смак: я би ще на корж перед тим як класти банани дала трошки вершків (наступного разу так і зроблю) Всім смачного!
Відповідь: З особистих рецептів. я власне про торт. якщо память мені не зраджує то 1 ст.л. - 30 грам муки. то виходить 1,5 ст. ложки муки. йой, ніколи ше так не пекла. як воно купки тримається?
Відповідь: З особистих рецептів. відверто мене теж здивувала така мала кількість муки, але зробила як написано в нас той торт змели одразу. я б сама половину з"їла (якби хто дав) сьогодні-завтра планую ще раз зробити
Відповідь: З особистих рецептів. в 24. виріс з гіркою, потім як написано зробила ямку ложкою. Він чимось нагадує П"яну вишню, але з вершками і безалкогольний
Відповідь: З особистих рецептів. дякую. проблемка немаю такою форми. але треба спробувати той перепис.
Відповідь: З особистих рецептів. знайшла рецепт в неті (планую пробувати - потім розповім) Печенье ЛИЛИИ 2 яйца 180 мл. сахара 180 мл. муки ванилин Взбить яйца и сахар, добавить ванилин и муку, должно получиться негустое тесто. Чайной ложкой разложить на силиконовый коврик. Выпекать до готовности при температуре 180 градусов. Горячими свернуть в форме лилий. Внутрь можно положить конфеты. (якби хтось попробував скоріше за мене - розкажіть )
Відповідь: З особистих рецептів. Ми такі лілії раніше частенько випікали.а що саме розказати?тут все написано.Для мене саме складніше було скрутити ту пелюсточку. бо гаряча і швидко стигне. тоді вже не скрутиш
Відповідь: З особистих рецептів. ну щодо розказувати малось на увазі, що рецепт не перевірений моїм досвідом
Відповідь: З особистих рецептів. Спекла я яблучний пиріг Більше пекти не буду Але чоловікові дуже і дуже сподобалось
Відповідь: З особистих рецептів. а чого ревеш? ніби файний вийшов! А я все з випічкою завязала....до зими:ninja:
Відповідь: З особистих рецептів. Та на фото ніби нічого, а от насправді. В нас ще стара духовка і пекти в неї то страшне діло....низ підгорає верх підгорає, а середина ще б мала трошки пектися. На фото він піднятий, а потім опустився до 2 см. Я розстроїлася тому що маю бажання щось спекти, а тут халепа......і відбиває все бажання. А ти чого зав'язала до зими?