За скільки часу Ви готувалися до весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем allja, 30 Вересень 2010.

1. Barashechka

Barashechka New Member

Відповідь: За скільки часу Ви готувалися до весілля?

У нас часу було трошки більше ніж 1,5 місяці. Встигли все, аж самі здивувались:girl_cool:

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В нас весілля після заручин буде рівно за 9 місяців. Ми його виносимо як дитину.... :girl_in_love:
    До весілля лишилось трохи більше шести місяців.

3. Kolezanka

Kolezanka New Member

Ми до весілля приготувались всього за місяць. За цей час можно встигнути все необхідне, головне не панікувати, а скласти чіткий план)

4. allja

allja Well-Known Member

Незнала куди написати у вихвалялки чи сюди:girl_cool:
    Отже, до нашого дня ще 9 місяців, а в нас вже замовлений ресторан,фотограф і завтра за музику домовимося:)
    Потрішки просуваємося вперед:connie_pull-pigtail

5. Пуся

Пуся Well-Known Member

тепер можна трішки розслабитись :)

А по темі, так як ми все плануємо вдруге, то перший раз готувались за 10 місяців, тепер за 6 місяців. Правда, моя б воля, то б за 1 місяць до весілля все б зпланувала :girl_yes2: але наречений був проти :connie_pull-pigtail

6. TUCR

TUCR Well-Known Member

Ми зал замовляли 10міс наперід, адже з цим є завжди проблеми і у залі є своя музика, фото і відео десь за 5 міс,а усе решта в останні 3 тижні!

7. pchilka

pchilka Member

Ми все спонтанно організували за 2 місяці. Правда весілля було невелике та ще й в четвер, тому із залом проблем не було. Загалом вийшло все гарно і святково, але якби то було зараз, то я б напевно хотіла все по-іншому...

8. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ми готувалися за 10 місяців. В перший же ж місяць замовили зал, тамаду+музику, фотографа, оператора. Решту вже спокійно по трошечки доробляємо решту часу. Але щось я собі думаю, що все одно перед весіллям буде якась така собі гонка. Завжди ж вилазить щось чого ще не зробили :girl_cool:

9. Regotyshka

Regotyshka New Member

ой.. для мене початок приготувань був жах просто, суцільна паніка, нерви, сльози)) не очікувала пропозиції, хоча дуже того хотіла. от в травні коханий зробив мені такий сюрприз. думав на травень наступного року весілля, але я була проти. не хотіла рік чекати. а інша дата виходило лише на кінець жовня. не дуже хотіла, бо холодно вже в цю пору, але краще ніж рік чекати. такшо одразу після пропозиції не встигла натішитись, зразу почали шукати зал і т.д.. залякали нас, що тре за рік, то все розбирають. але Бозя помогла. і зал гарний, і музиканти були якраз на наше число вільні, хоч вони завжди забиті на рік вперед. значить, так мало бути) до весілля 4 місяці, все майже готове.. чекаю не дочекаюсь)

10. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

А ми готувалися майже пів року. 14 лютого коханий зробив мені пропозицію, ми вирішили робити весілля 18 липня, на нашу 5 річницю. Але не було жодного нормального залу. А коли приїхали дивитися зал на Високому Замку, то вирішили, що будемо святкувати тільки там! І залишилося вільне місце на 1 серпня, тож ми довго не думали. Скажу чесно, місяць перед весіллям була справді шалена гонка, але ми все встигли :girl_claping:
    Приготування до весілля з'їло стільки нервів, що довше, ніж 6 місяців я б не чекала - не витримала б!!!

11. Regotyshka

Regotyshka New Member

чесно, от не розумію людей, які після пропозиції ще мають бажання і сили позустрічатись ще рік, а то й більше. все, це такий час, кожен день рахуєш. бо вже знаєш, що воно тебе там чекає. але у кожного свої погляди. я теж хотіла чим пошвидше. надіюсь, ніколи про це не жалітиму!

12. Milady

Milady Well-Known Member

Деколи є така життєва необхідність..маю знайомих які після пропозиції зустрічались ще більше 2 років,бо так життя склалось і нічого в суботу успішно розписались:girl_claping:

13. Sela

Sela New Member

Я, наприклад, бажання не мала :), але розумом розуміла, що інакше не вийде...А рік пролетів майже непомітно....Та й куди спішити, стосунки в нас і так як подружні, тільки на кухні ще не треба стояти:))

14. zaderyshka

zaderyshka Member

а я не розумію людей, які весільні приготування пов'язують з нервами. Певно не зустрічались в житті зі справді нервовими ситуація, хоча це й добре))) наприклад я не знаю як би пережила цей рік, якби не весільні приготування. Для мене це можливість відволіктись від нескінченних нервів і клопотів з роботою. А так, поїздили зали оглянули, музик послухали, сукеночки приміряли...красаааа....:girl_claping:

15. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

На мою думку, все дуже залежить від конкретної ситуації. Якщо обоє наречених хочуть зробити цей день незабутнім і настільки ідеальним (я не кажу, що це правильно, якби вернути час назад, то не нервувала би так через кожну дрібничку), щоб потім не було думок, що щось було не так і краще було зробити інакше. Згадуючи наше весілля, не жаліємо ні про що, все було супер, чого усім бажаю! Але для того треба було постаратися.
    Ну і загалом, нервувала я найбільше через своїх батьків, які розлучені і кожен зі своїми витребеньками, тож після весілля тільки видихнула з полегшенням, що все було ок, бо перед тим трохи нерви попсували..

16. Heureuse

Heureuse вірю...

і я не мала:girl_smile:
    але то не та ситуація, де можна впертись і сказати "хочу вже"..все ж таки, дуже багато факторів є вирішальними, тому і прийшлось почекати...
    в нас теж виходить так, що від заручин до весілля майже 2 роки...але я не можу сказати, що це вже просто "зустрічання"..це своєрідна підготовка до нового життя, можливість ще краще взнати людину, щоб потім після весілля не було несподіванок:girl_crazy:
    та й навіть це очікування, воно все одно приємне..це ніби мрія, яка точно збудеться, хіба не класно:girl_dance:

17. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Це все дійсно залежить від обставин. Мені чоловік освідчився 15 травня 2007 року, а весілля відгуляли аж за три роки - 15 травня 2010 року. І це саме обставини так вплинули - моя Мама була закордоном, і довго чекала на легалізацію, а весільний день без рідної Мами для мене був просто неможливим...І чоловік, коли освідчувався, був готовий чекати стільки,скільки треба ;)) І в кожної пари своя індивідуальна історія та свої обставини ;)

18. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

В мене з моїм нареченим відлік часу стартував ,з того часу,як той годинник який стоїть в центрі Львова біля оперного, до Євро 2012)))))))

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми почали готуватися до весілля за 9 місяців. Могли і за 10 місяців почати, але я після заручин трохи злякалася, сказала коханому, що в наступному році одружимося. А потім вже самій захотілося готуватися, побачила, що нічого страшного в тому немає...Мені чомусь здавалося, що готуватися до весілля треба мінімум за півтора роки, бо ж усе має бути до дрібниць продуманим. А зараз бачу, що помилялася. Чудово справляємося, все гарненько розпланували з нареченим. :girl_tender:

20. fotynasop

fotynasop New Member

ми після того, як чоловік зробив мені пропозицію зустрічались ще майже півтора року. І як на мене, це правильно: адже ми почали краще пізнавати один одного, планувати наше весілля. Звичайно для цього були як об"єктивні так і суб"єктивні причини. Але я переконана у думці, що від моменту заруч (радше пропозиції одруження) до весілля потрібно хоча б рік часу (звісно якщо наречена не вагітна і т.д.)
    А взагалі від початку зустрічання до весілля в нас минуло 3,8 року. І я не шкодую ні за один день. Мене навпаки дивують пари, які позустрічались місяць-два-три і вже давай бігом одружуватись (з різних звичайно причин).