Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Якщо прочитати перші літери на гербах виходить - екскалібур -тільки, куди то тулити ---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ---------- Вліпити його на пустий герб. Поставила камінчик на меч - він там трішки побув і зник Дівчата, ви зауважили, що вже стемніло. Ще трохи ікидаюся того ровера, бо вже світа Божого не бачу
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Далі що?Там біля трону якась дзюрка появилась,що туди запхати(пхаю меч не запихається)
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" За друге імя я віддала камінь і воно щезло, потім той хрестик на порожнє місце поставила і получається замість літери "s" літера "x". Я вже вийшла замку
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" і я вийшла ---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ---------- а шо у вас осталось??
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Ну що далі? http://parallellove.sakura.ne.jp/escape40.html Чи ще не всі вийшли?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" І я вийшла!!! Назбирала вже на тій червоній кухні трішки барахла - і що з ним робити, щось воно мені нікуда не вставляється (наші дописи в тій темі - можна зразу в "Золоте яєчко")
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Я так зрозуміла, що треба скласти з дощок драбину, а мені невистачає лише однієї...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" То точно, але як весело. Будем надіятись, що п. Левандівка нескоро сюди добереться... То що, ще хтось є, а то в мене ліміт (малий штурмує) сидіння за компом закінчується. Маю - 5 дощечок, якусь присипку, певно монета 100, папір чи що і якусь міні щіточку...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Не то слово! Я вже не бавлюсь, але часом заглядаю в темку... поржати! Особливо оце сподобалось!
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" я так думаю шо скоро появляться)))))) а в тих червоних тумбах шось є,бо я відкрити їх не можу,зато гапз запалила) і на листочку якась драбина і цифри появились...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" я теж так зрозуміла, але тих довгих палок не маю...де їх шукати?
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Одну знайшла на шафі в кухні, іншої немаю. То не клей то фарба, нею треба по стіні помалювати, на тій, де є коричневе крісло і там зявиться малюнок - стрілка, куди тре заглянути.