Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" взяла ковдру з скелета ...якщо її приблизити і на неї цикнути, то з неї вилізає папірчик
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" в якому місці цикати хоть там де ноги вона в мене тільки піноситься і опускається
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" З ковдри дістала якийсь хрест, його приблизити і поскладати в певній послідовності ієрогліфи, в якій послідовності складати, намальовано на папірчику який підпалили запальничкою.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" скланаієрогліфи на зелену бумажку,зробився кубік...код до ніг 02 23 ( день народження мого сина???) ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- поставила пиво диск і ароматичні палоски на шафу....підпалила аромо лампу ...і пише, що ще бракує однієї речі ...вже все перепробувала...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Незнаю... Чомусь фото 2 а рамка одна.. Може ще одну рамку треба знайти?...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" А як кубик зробити??? ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ---------- а де палички вляли???
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Хтось пройшов? ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- На верхні полочці справа,зліва була карточка...
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" кубик зробила. А лампу як запалити? Поможіть, бо дитину тре спати класти Запалила, я щось думала, що то маркер
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Коло тих двох горшочків ложите палички і запалюєте запальничкою.
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Щоб дістати запальничку потрібно, щоб рамочка з фото і інші предмети(вже не пам"ятаю що там) стояли на поличці в серванті
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" я рамочку з фото поставила палички також і баночку може ще щось потрібно:confused:
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" Дівчата, а як ви розгадали код у 2й кімнаті ??? http://pingvinov.net/komnata2.html я шось ніяк доперти не можу
Відповідь: Забавка "Вийди з кімнати" У смітнику, якщо порізати дно ножем є підказка. У Ворді вибираєте шрифт, Wingdings, здається(там десь має бути вказано) і відповідно до підказки підбираєте цифри