Запитання і пропозиції до адміністратора

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 6 Вересень 2008.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Запитання і пропозиції до адміністратора

ага, а потім в цій темі - чому забанили Таню, Олю, Марусю і т.д. проходили, було.
    бо є тема де у Львові знайти. давайте закриємо всі теми, а будемо спілкуватись в тій одній! а нащо шукати? легше запитати ж там!

2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Яка тема?
    І що - усі "неправильні" питання стосувались Львова?
    ну ви ж їх попереджали, чи ні? І не раз, чи ні?
    А тепер у цій темі - "Де поділась тема? Коли відкриють тему?" а на форумі загалом - "Де спитати, бо тему закрили?"
    Замість одних оффтопів з'явились інші.

3. algo

де у Львові знайти

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Галюсік, я не розумію, в чому проблема? В тому що ми вимагаємо всьому своє місце замість змішувати в одну велику купу?

5. Галюсік

Та я тільки за порядок. Ну вказали на місце, наказали, та й досить.
    А не
    Що - форумляни-порушники досі не заспокоїлись? (про себе мовчу). Всьо-всьо, йду.. :girl_blush2:
    P.S. просто тема хороша була. Любила її читати.

6. La esposa

La esposa Moderator

Якщо повернутися до теми секс-шопів, то осьо ще один банер:

З'являється під першим дописом.

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

я правда не Галюсік. Але і мені також не вистачає закритої теми. Інколи дійсно виникають деякі питання, на які хочеш отримати відповідь, заходиш на форум і розумієш що немає і де питати...
    Щодо чи по темі писали чи ні, висловлю і своє фе, з такими темпами дійсно треба половину тем позакривати. Для прикладу жилетка, переглядаю дописи, а скільки там написано що пасує у "Болить мене..." і ніхто ж не закриває і величезний топ написаний...

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

до речі, а чому на посиденьках немає якоїсь флудильні, типу як доброзичливі балачки на ЛФ? так, є чат, але там здебільшого нікого немає, та і через тапаталк він не доступний. Тож чому б не дозволити таку флудильню, тема про питання в певному сенсі нею і була, а тепер і її немає. Я розумію що є правила модерації і все таке, але флуд - це невід'ємна частина форуму, тож чому б не дозволити його в окремо взятій темі? кому не подобається - просто зможе в неї не заходити, якщо вже зовсім розмова перетікатиме в русло існуючох теми - штрафувати.

9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Наші ДБ то радше аналог ДПшній темі "Звичний день- проза і врочистість...".:) А от щодо суто флудилки - то хороша ідея, підтримую.

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Можливо, можна відкрити цю тему, видаливши зайві на думку модераторів дописи (там здається багато про сухофрукти було) але загалом дуже корисна тема, і оффтопів стане менше, сподівають є причини і її відкрити:girl_in_dreams:

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

так я зрозуміла що модератори просто змучились переносити кожного разу, а причини для переносу завжди будуть. Тому й пропоную створити тему-флудильню з полегшеною модерацією - якщо дискусія перейшла в русло існуючої теми - штрафувати, попереджати, присікати розвиток теми в флудилці, але не переносити, бо якщо людина не перейшла в іншу тему чи не попросила сама перенести - то най губиться серед інших флудових дописів. Якось так

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я ту тему сприймаю виключно як а пагаваріть.
    Тому теж не дуже зрозуміла її закриття.
    Як і того, для чого з неї щось по іншим темам розносити:connie_pull-pigtail.

13. Галюсік

Чому тема для збору коштів родинам загиблих на Майдані знаходиться в розділі "Що у світі чувати", а не в розділі "Доброчинність?
    От хотіла б знайти - і ніколи б не додумалась, що вона там. Та й розділ "Що у світі чувати" про новини, а не про збір коштів.
    Сама дізналась про цю тему з посилання форумлянки в темі "Євромайдан", бо там питали.

14. algo

Хм. навіть не звертала уваги. чомусь форумлянка її там відкрила. то варто було скаргою запитати. адміністратор до того відношення не має.

15. natorella

natorella Well-Known Member

16. Pesyk

Pesyk Member

Я вже просила пару раз у модераторів, будь-ласка, до кого мені звернутись, щоб я мала дозвіл редагувати топ, поновлювати інформацію. Бо такий доступ був лише пару днів коли створювала тему, а зараз нема. І прохання позначити тему "Допомога родинам Героїв Небесної сотні" як "ВАЖЛИВО", може я сама це можу якось зробити, підкажіть плз, як... Дякую.

17. algo

важливою я її позначила як переносила, а по права редагування тільки до адміна. ми то не можемо зробити

18. Pesyk

Pesyk Member

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

мене від того секс-шопу тошнить зранку
    чи є можливість поставити щось інше?

20. La esposa

La esposa Moderator

о, ще знайшла банер))