Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. SoLana

SoLana Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка (перший рік життя)

Все у Вашої дитинки добре. То всьо нормально. Не спішіть на ті зелені каки пробіотики чи ше шось в тому плані давати. Дитинка очищається і адаптується. Зригування, якщо є набір ваги це теж норма. Я б дитинку стовпчиком таки потримала, в мене наприклад мала захлиналася, тому мусіла тримати. Во! Щасливого материнства!!!

2. olangel

olangel Well-Known Member

дякую,дякую дівчата!!!! Допомогли! :) а от коли з цицю засинає?! То як?!! В плані зригування,не будити ж?
    І ще питання одне про каки-в нас він сьогодні став жовтим і взагалі перетворився на понос з якимись зірнятками((( це нормально?

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у нас він такий вже більше місяця))) теж кіпішувала, бо в старшої був кашкоподібний,а в цеї з білими крупками(ніби молочко не перетравилося), але потім забила і думаю, значить такі в неї каки і всьо тут.Тим більше вагу набирає добре,ттт, то чого переживати? Прочитала в Сірзів, що єдине, коли потрібно шось робити і йти до лікаря-це коли маля не набирає вагу або її втрачає і блідне, в усіх інших випадках просто зберігати спокій і годувати-любити-годувати...;)

Останнє редагування: 7 Жовтень 2011
  4. apelsyn

apelsyn New Member

В нас той понос пройшов тільки після курсу біфідобактерій. Ще лікарка смекту радила, ми не давали. Але мене не так сам понос страшив (живіт не болів), як в нього на попі від тої води такий опік був - рани з 25копійочну монетку, без шкіри зовсім, і на яйолках теж. Якби не це - пронос не лікували б.

5. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В моєї малої теж весь той набір був:і зригування, і понос, і білі крапочки в каках. Але я певно вредна мамочка, бо ніц з тим не робила. Єдине, налякалася один раз, коли мала видала такий фонтан зі з'їденого, та ще й носом молоко вернула( але більше то не повторювалося.
    В мене питання. Маєм прищики, такі малесенькі червоненькі. Спочатку обкидало їй личко, я почала їсти хіба гречку і іже с нєй, але то не помогло. Вернулася до ширшого раціону, за деякий час висипка почала сходити, залишилося пару прищиків. А вчора на грудях знов посипало. Що то може бути? Дитина спокійна, гарно спить-їсть

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

в моєї таке було. спершу думала, що алергія, а потім прочитала, що десь з 2-3 тижнів дитина починає "цвісти" (здається, про це Сірзи згадують). просто ті прищі більше схожі були на вугрі (в принципі, то і були вугрі), а не на класичну кропивницю.

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Цілком може бути і гречка. в моєї тільки на гречку алергія!!! Їжте що їли але на певний час не вживайте гречку!

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ми теж маєм)) то нормально. самі потім зійдуть

9. natorella

natorella Well-Known Member

то ся називає акне новонароджених. гормональний висип. пройде.

то варіант норми. в нас такий самий
    при тому, шо юрчик часто *цьмакає* коли їсть (підозрюю, шо не все добре з захватом) і має отакий самий *понос гиги*, набирає дуже добре

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Пригадую у нас тоже такі каки були в першу ніч, як ми тільки виписались з пологового.
    Пам"ятаю я тоді трохи налякалась, але на наступний день прийшла дитяча медсестра і сказала що все ОК.

11. Lipi

Lipi New Member

мій малюк вже не какає 5-ий день!що робити? я вже давала послаблююче "нормазе",робила клізму з ромашки,масажувала вушною паличкою з олійкою біля проходу,давала пити кропну водичку,нічого не допомогло,тільки трішки памперс помазався і все!:sad:

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

можливо ще попробувати насіння кмину???!

2 місяці 23 дні

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

якщо дитина на гв, не паритись) почитайте тему про закрепи у немовлят

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А малюк проявляє дискомфорт? Плаче коли пукає, погано спить, погано їсть?
    Просто часто це проблема тільки для мами)

14. veronka

veronka зла друзя

я в такому випадку їла небагато родзинок, кураги або чорносливу, ківі - мала їла цицю, а потім все гарно викакувала)) але будьте обережні - не переборщіть з кількістю

15. natorella

natorella Well-Known Member

та йой, дайте ложку касторки, шо ж ви так мало всього дали?
    от чому всі спочатку роблять, а потім питаються???

16. Lipi

Lipi New Member

коли пукає то не плаче і добре їсть,але погано спить!

17. apelsyn

apelsyn New Member

Піднялась вчора ввечері (близько 11ї) в маленького температура до 37,5. Через годину вже була 36,8, цілу ніч - нормально. Що це може бути? Він вчора на прогулянці трохи змерз в ноги. Викликати лікаря? Чи поки що не панікувати і слідкувати за температурою.

18. Hanny

Hanny Active Member

для 2-х місячної дитинки як ваша то не є температура

19. allusya

allusya Well-Known Member

А у нас вже 3 день температура тримається 38,2 :sad: і доня дуже млява (вперше таке з нею, хоч вже було таке, що температура була, але вела себе нормально) Нема ні насмарку і кашлю, просто температура не спадає :sad: Може на зуби?

20. StarKa

StarKa Member

У нас в такому віці також були схожі проблеми. Значить молочко гарно засвоюється. Не хвилюйтесь. Давала трохи водичку пити в той період - правда в нас цей процес задоволення особливого не приносив. Ну і коли мені вже остаточно здали нерви я дала Дюфаллак. Там на упаковці вказано як його давати по схемі якісь. Ми то робили 1 чи 2 рази від сили, а потім все нормалізувалося. В будь-якому випадку до 5-7 днів ніяких дій не вартує робити, якщо дитині це не заважає і веде себе спокійно. (Малому правда не мішало, але мені на його величезний живіт було тяжко дивитися, там аж як м'ячик надувся тоді пам'ятаю..)

---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

Я зразу по малому бачу коли в нього температура.. Постійно такий млявий - нічого не хоче - багато спить вдень - мало вночі.. Але більше ніж 38 - я б уже збивала нурофеном..

Статус теми:
Закрита.