Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

А чому не спробувати Умкалор , Інфлюцид , енгістол.(після поради з лікарем)

П.С. Проте інколи дійсно потрібен антібіотік , і колоти теж, але лікар мав би пояснити чому (бронхіт пневмонія...)

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У нас та сама ситуація. Умкалор трохи приймали, але він нічо не дає. Одна терапевша нам сказала, що він не шкодить, але так само результату від нього може бути ноль.

3. ckorpionsha

От буду його давати 5 днів, 3 дні пив суху мікстуру, але шось ніфіга.

4. Масік

Масік Well-Known Member

Дівчатка маємо маленьку проблемку малий страшенено зригує як свіжим молоком так і перетравленим, причому у великій кількості, спочатку думала що переїдає, почала трошки менше часу годувати , але нічого не змінилося, потім думала про пілоростеноз, але вагу малюк набирає добре. У чому ж тоді справа?.

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Наш в такому віці як твій, теж зригував! Але як я носила вертикально і йому виходило повітря то тоді не зригував, а от я положила без носіння то міг фонтаном блюнути:8:

6. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Мій теж багато зригує. У нього губка і ніжка трясеться, безводний період при пологах був 9 годин (а взагалі-то 12). Були на УЗД голови - невеличкий набряк, сказали, що сам перейде, для пришвидшення можна попити легеньку мікстуру, там валеріана, цитрон (здається) і ще щось.. все на глюкозі. Але став малий більше зригувати і вчора я з ним до невропатолога знов ходила. Вона сказала, що хвилюватися нема чого, щоб зригування швидше минулося виписала раз на 3 дні приймати 1/4 Діакарбу і 1/2 аспаркаму, так 2 тижні, і ще 2 тижні те-саме раз на 4 дні. Чекаю результат. :confused:

7. ckorpionsha

Абраіра, від ністатину пройшло у малого то в ротику, принаймні нема від вівторка

• Подобається Подобається x 1
  8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Купати дитину треба, навіть під час хвороби! Просто треба слідкувати, шоб в хаті було достатньо тепло, не було протягів, дитину одразу вдіти. Бо якщо не мити, то шкіра не може ефективно виділяти всі ті шлаки, це затримує хворобу.

9. tslezinska

А ви не боїтеся дитинці такій манюсінькій такі ліки давати?

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

моя доця теж зригувала практично до року, поки все не сформувалось, зригувала все, тверду їжу, рідку.
    а як діакарб з аспаркамом зупинять зригування?

11. Abraira

Зригування сиру, у нашому випадку, вважається наслідком набряку. Першочерговий показник трема губки і ніжки. Дікарб зніме набряк, аспаркам підтримка, оскільки Дікарб виводить калій, аспаркам його поповнює. Малий став зригувати по 3-4 рази після годування, і губка тремтить не менше, хоча вже мала ця трема пройти... Переживаю, звичайно, бо взагалі ліків би не давала, але що робити???

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми теж мали трохи неврологічні проблемки, правда набряку у нас не було...
    я собі тут подумала, а як раніше люди жили, ніхто ні про які набряки не знав, ніякі таблетки не давали, чи тремтіли губки, чи ні. просто говорили: "неспокійний у мене малий".
    бабуся розповідає, що мій тато до року сильно плакав практично увесь час,певно і у нього щось було не в порядку...

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене у коліжанки малому пів року і він постійно зриигує, раніше постійно фонтанами, зараз трохи менше, по-перщше у них спадкове, по-друге, дуже важка вагітність, кесарево, малий дуженервовий, так от шо вони не пробували з медикаментів -нічого не допомагало:no:, трохи менше зригував при вживанні періодично антирефлюксової суміші від Нутрілону, але вони на змішаному годуванні. Реально мало зригує коли вона годує кашою на ніч і коли заїдає пюре якесь фруктове, а після грудей чи суміші - зригує по 10 раз між годуваннями і то великими порціями:ninja::8:

14. tslezinska

То може дитину просто якось тримають неправильно чи не дають повітря зригнути після годування? В дітей же маленьких сфінктер ще не повністю сформований, тому якщо одразу після годування покласти горизонтально, все фонтаном назовні.
    Та от в тому то й справа, що якось жили. Хоча раніше (до совєтів) і родили по-іншому, не було такої кількості родових травм, бо родили в більш природніх позах. І не було таких нав"язливих лікарів, які при найменшій проблемі одразу купу лікв призначають та ставлять страшні діагнози, шоб батьки боялися...

15. anka

anka Well-Known Member

в мене малятко також зригує, але з того проблему роблять хіба бабусі. я думаю, що то все в нормі ( принаймні, поки вона малесенька)

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене малий ще досі зригує. Я би радила перевіритися добре на пілоростеноз, тому що нам в 1місяць і 2тижні робили операцію. Ніхто не міг цього виявити, аж ендоскопію зробили, тому що узд і тому подібні обстеження не могли виявити. Правда синулька в мене крім зригування, рвав фонтаном :bad:. Боже, це так страшно, коли не знаєш, що з твоєю дитинкою.
    Може ще зригувати через те, що з повітрям наїдається. Старайтеся після їжі носити дитину, щоб відригнув.

17. Abraira

У мене малий відригує повітя, а потім вже з часом сир зригує. Але дуже неспокійним я його назвати не можу... Зараз, правда бувають істерики,Є коли дуже хоче спати, або не хоче їсти... тоді в першому випадку - на балкон, у другому - не силую дитину, вагу він і так добре набирає, хай собі бавиться, потім сам попросить. Якби він декілька разів не захлинувся тим сиром з водичкою, то я взагалі б до лікаря не їхала, але переживаю, що так захлинеться десь вночі. :sad: :sad: :sad:

18. MILITARIYA

Мені це почуття знайоме. До операції я взагалі боялася відійти від мацьопи, а вночі завжди ми з чоловіком поочереді дежурили біля малечі, аби не захлиснувся рвотою, то не зригування.....:sad:
    А мій зараз дуже інтенсивно зригує коли після їжі починає ногами копатися. Це його улюблена справа.
    Взагалі до операції малий зригував сиром з водичкою також. Я коли ходила до лікаря, то мені радили купити малому суміш від зригування і трошки годувати ним, грудним молоком звичайно тоже. Одні казали, що моє молоко зажирне, або взагалі не підходить мацьопі. :confused: Можливо ви би здали аналіз власного молока?

19. MILITARIYA

Дівчатка!!!!!
    Порадьте щось. В маленького почали зуби прорізатися. Не знаю що робити. Він вічно плаче, неспокійний, капризний. Чим зменшити той біль???? Я купила Панадол, але в інтернеті вичитала, що його не рекомендують. Не знаю що робити?

20. natka75

natka75 Well-Known Member

ми мали Дентол - гель для зменшення зубного болю....але мастили тільки кілька раз, а так давала щось в руки щоб гриз собі...і носила на руках, так щоб заспокоювався...але це біль і ви мусите разом перетерпіти це.

Статус теми:
Закрита.