Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

Мені казала лікар що для проганяння вони назначають мульчу з гарбуза і його насіння, чи то лиш з насіння і якісь бактерії для кишківника, що процес проганяння не надто швидкий але ефективний. Ну і щоб не було інфікування піхви глистами, бо тоді вилазить якась болячка, назв не пам"ятаю. Оскільки імунітет загаз гуляє то перестраховуються.
    Я мабуть буду краще кров з вени здавати бо з каками певно ніц не вийде..

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Декілька вечорів поспіль їла ківі, результат був, але хотілось більшого.(я про закрепи)
    Вчора зробила собі коктель з нежирного кефіру+полуниця+ківі. Дуже дієво))))
    Трохи нудота відпустила, то змогла таке пити...

3. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Дівчата, хелп! Вже з четверга болить мене, навіть не знаю як пояснити: в тому місці, де нога приєднується до тазу і віддає в лобкову частину і повнутрішній стороні бедра. То якийсь капець! -:girl_cray: особливо, як довго сидіти, то потім не можу ходити, бо той біль не дає підняти ногу. На ліжко вже чоловік ноги закидає, а вночі повернутися то жах один. В когось таке було і що з тим робити? Вже начиталась про симфізит і все таке, страшно...., хоча в мене більше таке відчуття, що то не кістка болить, а м*яз, таке як спину защемлює. А ще прочитала, що при такому показаний КР, ну то взагалі.....:girl_cray:

4. Raven

Raven Мама малятка

ніц не робила, правда після родів наново ходити вчилась

5. gladiolys

gladiolys Member

Я коли довго лижу чи сижу, а потім встаю то також відчуваю біль в цій ділянці. Вже декілька тижнів, з самого початку біль була сильніша і мене це дуже напрягало, але зараз вже легше, хоч не можу сказати що зовсім пройшло. Я питалася лікарку з ЖК і ту в якої планую народжувати, то казали, що для мого терміну болі там то нормально, це означаэ що лобкові кості розходяться і тіло готується до пологів.

І я про це також читала, і поки не пішла до лікаря то себе дуже накручувала по тому питанню. Але є в мені ще черв'ячок сумніву, як то лікарка так но око каже що то нормально, чи не треба робити який ренген чи ще там щось, щоб перевірити чи те розходження в межах норми, чи то якби був реально той симфізит, то були б такі болі щоб не встала? Піду наступний раз до лікаря знову, то буду про то питатись, хоча в мене вже майже не болить, але хочу 100% бути впевнена.

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Кожного ранку просинаюсь з затерпшими ногами або руками, на протязі дня теж терпнуть періодичного, то якогось вітаміну не хватає?

7. GIS

GIS Well-Known Member

В мене так починались набряки на руках, після 20 тижня трьох з п'яти пальців не відчуваю досі

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Прочитала що оніміння кінцівок може бути признаком зайвої рідини в організмі, також при токсикозі часто таке буває через брак мікроелементів.
    То певне одне і друге мій варіант, через недоту і блювання + п"ю я досі багато води з лимоном.
    Хіхі, сама спитала - сама відповіла))))

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Пиття великоі кількості води ніяк не впливає на набряки, навпаки, якщо організм здоровий, то чим більше води, тим краще виходить та вода з організму.

10. GIS

GIS Well-Known Member

Я ж кажу набряки, спочатку внутрішні, перетискаються якісь там нерви і тому німіють.

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

Дівчата, не вигадуйте собі хворіб. При симфізиті ви б з ліжка не встали і не поворохнулися.
    У мене теж трапляються якісь або болі або простріли в тих місцях де "ноги до тазу кріпляться", і часом теж буває що ногу важко підняти, але ж то вагітність, хто зна чи не пережимає плід якихось нервових закінчень чи ще чого. Закінчиться вагітність і все буде ок)

12. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Я так себе заспокоюю, хоча від вчора вже такий депресняк конкретний. Болить сильно, через хату переходжу з сльозами на очах...:sad::sad::sad: І то так все було добре і стільки ще планів....але то таке...найбільше переживаю, щоб те розходження не було надмірним і не було показом до КР:sad:

13. gladiolys

gladiolys Member

Не переживайте так. Я вже десь три тижні ходжу з цими болями(зараз 35 тиждень). В мене пеший тиждень також дуже боліло і тянуло, але нічого потім стає легше, а зараз вже взагалі майже не болить. Головне не накручуйте себе на рахунок КР.

14. zjomka

zjomka Well-Known Member

Прийшла з УЗД, в заключенні написали порушення плодово-плацентарного кровоплину 1 Б ступеню... поки йшла додому трохи себе накрутила, тепер почитала, що то ніби не катастрофічно. Лікар по телефону також заспокоїв, призначив Флебодіа і Тівортін. Хтось приймав такі препарати?
    І чи може саме через те порушення малий так активно рухатись?
    Малюк величенький, майже 3 кг. вже :girl_impossible: навіть не знаю, чи то радіти, чи то задуматись...

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Знаю що при нестачі кисню дітки активно рухаються, мені порадили частіше гуляти на свіжому повітрі, і таки так, дитинка була спокійніша....
    Але воно напевне пов"язане з

16. Vittoriya

та ясно , що тішитися. Малюк росте добре, а значить все добре, які б там діагнози не ставили

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

То не факт що правельно визначили. Моїй братовій аж на 900 грам помилились на останьому УЗД!

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, потребую вашої поради вже у цій темі:)
    Ще до затримки почалась легка застуда. Нежить майже пройшов, а от горло дуже сухе, дре і мушу кашляти... Купила в аптеці Ісла-Мінт і от що вже вичитала на сайті
    Я висмоктала лише одну, то краще інші не приймати? Бо щось та примітка "відомостей нема" мені не подобається... Що ви б порадили таке м*ятне, щоб заспокоювало то лоскотання у горлі?

19. Vittoriya

Чай ;) пийте багато рідини, то і на горло добре, і для організму. Усяких пілюльок краще не треба, навіть безневинних, нащо воно, реально?

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

Попила молочка свіженького (свекруха дала:) ) з маслом:girl_smile: Я не можу звикнути, що то треба все фільтрувати:) Привикла смоктальну таблеточку і все... А тут вже по-іншому... Звикаю...

Статус теми:
Закрита.