Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Стояла на обліку за місцем проживання, прописана в іншій області, за благодійний внесок навіть не згадували

Надіслано від мого HTC Desire 601, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  2. mikhasya

mikhasya New Member

Всім привіт.
    Підскажіть, хто і де стоїть на обліку вагітності у шевченківському районі?
    Ми проживаємо біля Чорновола, прописки львівської нема.
    Куди краще ставати на облік?

3. varschavcka

varschavcka Well-Known Member

Я на обліку 2.5 роки ходила в поліклініку на Хімічній-Лемківська. Там і аналізи можна здавати, вагітних здається тоді без черги приймали. Я також стояла там не по місцю прописки, просто мені було близько з роботи.

4. tpylypiv

tpylypiv New Member

13 тиждень вагітності і настав час ставати на облік. На жаль до свого гінеколога стати на облік не можу ( Дзюбенко Н.К), бо на Короленка цього зробити не можна. Зайшла у свою поліклініку на Руській і відразу в реєстратурі мені сказали що дільничий гінеколог у відпустці ще 3 тижні і що я можу йти до любого, який мені більше до вподоби....от і виникло у мене питання - А до кого?.
    Дівчатка порадьте лікаря -гінеколога на Руській!!! Відгуків про ікарів з цієї поліклініки ніяких на форумі не знайшла - ні добрих -ні поганих. дуже чекаю на ваші поради!

5. Dashylja

Dashylja New Member

Також живу на Чорновола. Скоро треба ставати на облік, можете порадити, є хороші лікарі на Хімічній?

6. MeVyshenka

MeVyshenka New Member

А яка процедура постановки на облік в центр здоров'я жінки, якщо не маю стосунку до залізниці? Дякую. Вагітність перша і все нове і невідоме :)

• Не подобається Не подобається x 1
  7. Dominika

Dominika Well-Known Member

То вам в тему про Жіночі консультації...Але відповім вам тут. Я була на обліку на Руській в Лабуш Тетяни Миколаївни. Якщо буде друга вагітність, то до неї б не хотіла потрапити знову. Це не мій лікар однозначно. А загалом на Руській немає аж таких суперових лікарів.

8. mikhasya

mikhasya New Member

вот и мне ее рекомендовали. думаю буду на учет ставать тут, и в ближайшее время пойду на осмотр.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

абсолютно згідна. Лабуш , то моя дільнича гінеколог. Але в неї ніколи не була- відгуки про неї моїх сусідів, які її відвідували, завжди були негативні. Та і моя тодішня гінеколог зовсім її не радила для того, щоб на облік ставати. На Руській там хіба кращих з гірших вибирати:). Андрощук ще тако -тако сяко вважається більш-менш адекватною.Захарова- все життя пофігісткою була.Климпуш, їх завідуюча- то взагалі окрема "пісня" ( вона під себе і відповідний колектив підібрала :)

10. varschavcka

varschavcka Well-Known Member

Я стояла в Пікулицької. Вона ніби не поганий лікар. Нічим лишнім не нагружає, не страшить. Там ще колись 2 рази в місяць проводив консультацію професор Маркін, то всетаки моя гінеколог мене до нього повела, бо в мене всю вагітність було центральне передлежання плаценти. Але він на кріслі не дивився, тільки сказав себе берегти, як "порцелянову вазу". А так все нормально, на здачу аналізів великих черг немає таких, як на Топольній.

11. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

стояла на обліку в Андрощук. дуже сподобалася

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Теж моя поліклініка на Руській, у мене дільнична Захарова, вже познайомилась з нею, але на облік буду ставати не раніше 12 тижня, а то і пізніше. Вона вже мені сказала не зволікати, бо треба торчі здавати, вона просто, ще не вкурсі, що я буду відмови писати усіх не обов'язкових аналізів.

13. habika

habika Active Member

Дівчата з сихова, ні в якому разі не ставайте на облік до Грицик Л.В. або ставайте але консультуйтесь з кимось ще. Вона ше той кадр, по знаннях взагалі ноль, в мене таке враження що я більше знаю ніж вона, медсестри немає і кожного разу мене вагітну заставляє ритися в купі чужих сиків-аналізів шукати свої :girl_devil: а вчора взагалі видала , я принесла їй узі роздруковане на двох листочках а вона мені каже шо так багато читати вона не буде!!!:girl_impossible:

• Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата кого можете порадити для обліку на Джамбула, бажано жінку. Треба не напряжну, щоб не лякала і зайвих аналізів не прописувала. Подруга хотіла до Стакалкіної (вроді так), але її вічно нема, або страшні черги. Буду вдячна за поради.

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Була в неї на обліку в першу вагітність, то теж не сподобалась ні як лікар, ні як людина. Результати першого скринінгу взагалі довго намагалась розшифрувати і толком не змогла пояснити, чи там все в порядку чи ні.

Зараз в Пурпури Р.Й., то в принципі задоволена. Ставлення доброзичливе, прийом по талонах і строго на призначену годину, направлення на аналізи і їх доцільність вона старається пояснити.
    Ну це взагалі вже...

16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, а що то за прикол, що при постановці на облік просять флюорографію чоловіка? А гінекологу моєму воно нащо вже?

17. катенок

катенок Well-Known Member

Завжди просили, принаймні в мене 7 років тому теж.

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мене не просили, взагалі, навіть не згадувала за чоловіка.

Я настроїлась, що буде заставляти торчі здавати, а вона тільки спитала, чи буду здавати, чи відмову пишу.

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Як цікаво...виходить, то в кожній поліклініці свої забавки?
    Бо мій не так давно робив. але в поліклініці загубили його картку, він псіхує і не хоче ще раз йти.
    Може, мені легше сказати в гінеколога, що я не маю чоловіка?)) Хз, куда ще його відправлять. Наразі хочуть флюрку і паспорт.

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А пін-код до зарплатної карточки не хочуть?:girl_crazy:
    Маєте право відмовитися. Про паспорт взагалі вперше чую.