Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Hruska

Hruska Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Тим гінекологам вже не довіряю...стільки вже їх мала...і що - досі маю проблему..:sad:
    Думаю, що хронічний....лікувалася...перший мені "приписав" запалення яєчника, другий - цього не побачив, третій - взагалі нічого не сказав...то ж сама постійно лікуюся фурагіном....
    Тепер порадили зробити ті "посіви", з яких буде видно чим саме можна убде вилікуватися...а що то за "посіви"...і як...і до чого - не відомо...

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Цистити можуть бути і наслідком піска, який виходить з нирок. Подразнює оболонки, і там розвиваються мікроорганізми. Може варто полікувати нирки, вивести солі (пол-пала, канефрон) і тоді зникне їх наслідок?
    Гінекологічні посіви можна зробити в Астарі, Сінево та інших лабораторіях, коштує близько 100 грн, а чи можна і урологічні також, подзвоніть туди спитайте їх.

3. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Одного фурагіну замало. Я приймала ще : 5-НОК (він без рецепта не продається) і чай Нефрофіт (для нирок)
    Після здачі посівів все одно лікар має прокоментувати аналізи і призначити лікування, мусите порадитись з дівчатами і обрати для себе хорошого спеціаліста!

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

У мене теж була ця проблема. Лікарка приписала лікування - за дві години перестало турбувати. Пролікувалась і більше не повертається (Слава Богу).
    Потім ще дивилася на УЗД на сечовий, казала що вилікували остаточно. І всі проблеми, ніяких посівів.

5. Марточка

Марточка Well-Known Member

Посів на бактерії і чутливість на антибіотики можна зробити на вул.Зеленій(Санітарна станція) 4 поверх-напроти НТОН на Шота Руставелі.Коштує 100 грн

6. Vika

Vika Well-Known Member

дівчата а з таким ділом як хронічне запалення матки і яєшників хтось стикався?як лікували і чи помогло.наперед дякую!

7. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Дівчата, я маю іти 2 місяці після родів до гінеколога на огляд - чи немає в мене ерозії. Дуже переживаю, бо напевно є. Я до родів в гінекола не була ніразу. Так от, хто вдже її лікував і яким чином. Моя мама багато років лікувала якимись ваннами і маслом обліпихи, але потім зробила собі якесь "замороження", та вона дітей після цього не родила. А я планую ще мати. Напишіть хто щось про це знає. Буду дуже вдячна:)

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

А хтот Вам казав що заморожують лише тим хто не буде родити)
    Мені теж заморожували!

9. галичанка

То треба обовязково лікувати, бо неліковане запалення може зробити труби не прохідними. Я знаю, що звичайне запалення яйників і матки лікують антибіотиками, вагінальними свічками. Тільки то мають бути сильні антибіотики, до яких ці мікроорганізми чутливі.
    А як вам лікар пропонує лікувати, якими препаратами?

10. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Ні. я просто не знаю, от і запитую.

11. olena

olena New Member

Кріодеструкцію(заморожування) можна робити і тим ,хто ще збирається родити.Я робила двічі і двічі після того родила.

12. Vika

Vika Well-Known Member

лікуюся таблетками антибіотиками назви не памятаю.якщо за 5 днів не поможе то треба лягати в стаціонар:перше загострювати стан а потім колоти антибіотики і капати.

13. галичанка

Оце щось дивне, я так припускаю, певно якийсь застарілий метод... І як пропонують загострювати?

14. Sonjax

Sonjax New Member

Гіперплазія матки

Це зменшений розмір матки. Може хтось стикався з цією хворобою, може порадити як правильно лікувати. Недавно звернулася до гінеколога, виявили цю хворобу, вона виникає через порушення гормонального балансу. Зараз лікуюся вітамінним комплексом, і ще уколи приписали, але щось не хочеться їх робити:girl_cray:
    І ще цікаво чи вона впливає на можливість завагітніти?? Може хтось знає, поможіть!

15. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Відповідь: Гіперплазія матки

Може "гіпоплазія" ?

16. Sonjax

Sonjax New Member

так, я створила нову тему, її сюди перенесли. Хтось знає як її ефективно лікувати??

17. галичанка

Ось тут є відповіді тих, хто стикався з такою проблемою. З того, як лікували дівчат зрозуміло, що потреба в гормональному лікуванні залежить від ступеню гіпоплазії Дописи 6074 , 6079 http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40919&page=608, 6086 http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40919&page=609, 6099допис http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40919&page=610

18. Sonjax

Sonjax New Member

Дякую! У мене перша ступінь. Також багато читала, що вже після вагітності виявляли в жінок гіперплазію, і все в них було нормально. Дійсно, після цього лікування вітамінами піду до іншого гінеколога. Ще як розумію треба уникати різних стресів і т. д., щоб був нормальний гормональний фон в організмі.

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

"А про Титовца как специалиста что-то можете сказать?"

Спеціаліст напевно хороший, мене до нього направив мій лікар, кріо зробив добре.
    Але вирішив цей пан на мені трошки заробити, і приписав мені багато неприємних речей навіть сказав, що є підозра на "венеру" і треба здати аналізи, взяв мазки. Я була в шоці погнала до свого лікаря, вся в сльозах і на другий прийом ми пішли разом, спочатку зайшов мій лікар, а потім покликали мене. Тітовець сказав, що аналізи хороші і у мене все впорядку. Отака в мене історія. Від того лікаря залишився дуже неприємний осадок.
    І вже не раз чула, що часом любить приписати то , чого нема, а потім "лікувати". Правда чи ні - не знаю.

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Мені ставили гіпоплазію матки і ще казали, що є загин. Сумно хитали головою і казали що завагітніти буде дуууже важко. А вдалося з першої спроби і все ттт добре. Тому не спішіть лікуватись, а проконсультуйтесь з кількома лікарями.