Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

до лікаря можна піти. Може бути, що так організм себе веде при О , але от у моєї сестри були такі болі і виявилося, що фолікул не тріскає, а наростає дуже великим і болить сильно.

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

трохи вже читала про це в неті, але напевно треба вже при наступній овуляції,щоб глянули.

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Порадьте файні знеболюючі, щоб пити при повторі. Бо ношпа не помогла цього разу

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

А я б сказала, що кожен організм індивідуальний. Навіть у найбезневинніших таблеток є свої побічні дії.
    Ви, звичайно, маєте право на свою думку, але нехай остаточне авторитетне рішення приймає жінка за рекомендацією чи консультацією лікаря, а не ОБС.

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дівчата, в кого є виділення під час овуляції, оці виділення можуть бути помаранчевими? В мене наразі єдине пояснення цим виділенням - овуляція, але з якого біса вони помаранчеві? Та й ніколи такого не було ((

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

цілком підтримую, тому і написала

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

може, в мене така, я завжди її відчувала а після пологів як відновився цикл то був аут, болі як при переймах сильних, 3 місяці тому думала, що прийшов мені кінець. Але мені не тільки низ живота рубало а й шлунок, спину, таз. сказав лікар, що то такі сильні овулятивні болі і що тоді в мене тріс великий фолікул і відбувся крововилив внутрішній, словом то не жарти
    таки якщо болі дуже сильні варто їх "корегувати", серйозніше то треба мати справу з гормонами, а я наразі п"ю десминорм, останні два цикли дуже навіть терпимо все було, от тільки тепер не впевнена чи цього місяця була овуляція, а УЗД провтикала піти:girl_in_dreams:

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В мене між найпершими КД вони взагалі були від лимонного до помаранчевого відтінку. Але я тоді ще до гінеколога не зверталася ) В подальшому ніякої пат. флори не виявили, тільки ерозію. Може, то через неї.. Або ерозія через ті виділення з"явилася.. Потім вони якось самі пройшли, але.. Років з 19 (після пережитого сильного стресу і збою циклу) в мене бувають бежеві виділення серед циклу. Схоже на самісінький початок мазання при місячних. Болей немає взагалі. Питала в лікаря, казав, що це нормально, так буває, нічого страшного, і лікувати нічим не треба...

9. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Знайшла я причини свого мазання . а причина - оця рибка.

10. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Підкажіть чи нормальними є коричневі виділення до і після менструації. От в мене 3 дні місячних з них 1 до -коричневі виділення і 1-2 після..? Що це може бути?

11. Raven

Raven Мама малятка

Це може бути або нормою, або ендометріозом. Зверніться краще до лікаря.

12. Gybka Bob

Gybka Bob Member

була у лікаря, нічого поганого (як вона сказала) не бачить..то мабуть і ендометріозу нема? Надіюсь це норма, мама каже , що у неї завжди перед М мажиться так само, але у мене ще й після...так нервує це!

13. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

У мене так завжди було. І до і після. Не знаю з чим це пов'язувати. Знайшли у мене ерозію, але не впевнена, що це саме через неї такі виділення, бо і до ерозії такі виділення теж були.
    А мене шалено болить живіт. Була у мене киста, яка розмокталася під час лікування, але так думаю, що то була не перша, і певно не остання. І мабуть вона знову утворилася. Капець якийсь...(

14. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Проходила медогляд на роботу, сказав гінеколог, що в мене ерозія яка утворилася після пологів. І щось мені йому не віриться, бо ніяких симптомів немає. І після пологів (через 1місяць і через 9 місяців) я ходила до гінеколога і ніякої ерозії не було. Чи може бути таке, що є ерозія без симптомів? Він пропонує заморожувати, не знаю чи йти ще до іншого лікаря показатись (може там і немає ніякої ерозії) і не знаю чи йти заморожувати зараз, чи почекати до осені, щоб було трохи холодніше, бо кажуть, що після заморожування 2-4 тижні йдуть сильні виділення, треба міняти по кілька великих прокладок на день. А зараз літо, жара, хочеться вдягати щось легке, тоненьке, а з тими прокладками так не вийде, буде дискомфортно. Хто що може порадити?

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Маю таке. З заморожуванням лікар порадила почекати до осені.
    Якщо ви не впевнені, то підіть ще до одного лікара. В мене ніяких признаків не було

Виявили, зробили біопсію і сказали чекати

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

почитайте що таке ерозія. симптомів і не буде.
    бо їх не існує.
    це ранка. якщо вцепиться бактерія чи інфекція- тоді отримаєте симпотоми.

щоб не мати сумнівів- сходіть до платного лікаря, де вам дадуть фото вашої шийки, і там буде чітко видно ерозію. якщо вона є.

абсолютно не так. одноразових достатньо. і в більшості днів 1 на день.
    переважно загоюється до 2 тижнів.

17. NataliaFed

А мені лікар пояснила, що то не ранка, а нашарування якоїсь відмерлої тканини чи щось таке. Казала,що якби то була ранка, то обійшлося б без заморожування.

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Після заморожування в мене були такі сильні водянисті виділення, що мені найбільшої прокладки хватало максимум на 2 години. Я страшенно намучилась, вночі спала на пеленках одноразових і часто просипалась, бо ( вибачте) заливало. І так майже місяць. Коли я подзвонила до лікарки і спитала чи це нормально, то вона сказала, що це індивідуально: в когось майже немає виділень, а в когось так, як в мене.
    До речі, після заморожування вона мені ще виписала лікування: 3 види свічок, які чергувались що 10 днів, спринцювання. Такщо роботи було багато, добре, що хоч все затягнулось.
    Цю процедуру я пройшла якраз в серпні місяці і в той час дуже шкодувала, що не відклала це на осінь, бо до того ще додалась жара, то був жах!

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ні. це звичайна ранка. але на слизовій. тому важко їй самі затягнутися. хоча буває.

схиляюся, що у вас індивідуальний випадок.
    бо загалом кріодеструкція - це заморожування рідким азотом. отже через спец апарат вам подають на ранку азот ( це газподібна сполука при високій температурі. а при низькій - рідина), що спричинєю різке замерзання ранки і частини шийки навколо. ранка затягується, стає як струпчик.
    а витікає - азот, який тане від температруи тіла, і витікає з шийки навколо ранки.

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

щоб не страшити живими фото, під оффом фото з підручника

але , ранка може бути не навколо, як тут, а лише з якогось боку , більша чи менша і т.д.

і на форумі є обговорення. чи доцільно ходити з ерозією. почитайте.

ранки тіла ви лікуєте, то нашо вам постійно -притягуюча всяку бяку -ранка всередині?

20. NataliaFed

Ось знайшла в неті. Якраз саме так мені лікар і говорила