Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Шоколадні рогалики з листового дріжджового тіста. Те що вдалося сфотографувати, розійшлися рухом.
Відповідь: Знимки смаколиків всі печуть сливові пироги - мені теж захотілось. За рецептом від terezky. Тісто з медом, тому темне.
Відповідь: Знимки смаколиків Собі в честь свята спекла "Баунті", але весь не згамаю, ні Пригощатиму гостей
Відповідь: Знимки смаколиків Хлібні палички з прошутто Капрезе Папероні з тунцем Сирна тарілка Кошички з ікрою Салат з грушею ,горішками і пармезаном Капатка з вишнями( дякую Corena за рецептик)
Відповідь: Знимки смаколиків Гаспачо фаршировані помідорки і перчик ну і на десерт Брауні пиріг з сливами та грушами
Відповідь: Знимки смаколиків Нарешті почала готувати крем-зупки, і сьогодні на перше моя (і Сашкова) улюблена - з броколі + хрусткі домашні часничкові грінки:
Відповідь: Знимки смаколиків сииир тости з морозивом для племінниці десерт з манго і маскарпоне запіканка з сиром, томатами і фіолетовою цибулею
Відповідь: Знимки смаколиків Картопля "Айдахо" (ніби простенька картопля, але в просторах інтернету з такою премудрою назвою) та м"ясо "по французьки" на швидкоруч Булочки з сиром та сливаииивами
Відповідь: Знимки смаколиків Медальйони з грибами в гірчично-сметанному соусі. Назвемо це так Капрезе Салат з сулугуні і пекінки Тарталетки з сьомгою Ну і суші