Зовнішній вигляд взимку:-)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем ratiana, 28 Листопад 2010.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Зовнішній вигляд зимою :)

сьогодні бачили з подружкою прикалістку одну - шпилька десь см з 18, з того десь 3 см прихована підошва-танкетка... як вона йшла, словами не передати
    мені було слизько, що пару разів мало не впала на низькому (сьогодні один лід на вулицях..) а вона йшла як циркова артистка

не знаю, мені важко гарно виглядати зимою бо мерзну страшно - в файних теплих чоботях і довгому пуховику - дубію( особливо коли вологість висока, мені навіть мінусової температури не тре щоб змерзути

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

тєжко...ї
    Зимою має бути легко. тепло і зручно, тому шапка, довгий пуховик, та зручні теплі чоботи.

3. Нюта

Нюта Well-Known Member

В мене кума зимою в 20 градусний мороз може в осінніх чобітках і курточці гуляти. Я на неї дивитися не можу, мене від одного вигляду морозить. А вона каже, що їй тепло. Мабуть така властивість організму. Гаряча жінка, тай усе :)

4. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

В мене є зимові чоботи на каблуку (високий, але такий добротний - не шпилька), взуваю їх тільки коли сніжно , але не слизько. Тоді мені в них зручно.
    А в основному бігаю в шкіряних чобітках на низькому. Тепло і зручно.

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Точно, як про мене( З приходом осені стабільно холоднючі ноги/руки, мерзну навіть вдома при опаленні і в 3 светрах. Зиму ненавиджу саме за це. Іду, не відчуваючи ніг майже. Вчора розмовляла з тіткою своєю за 60 років, то вона в туфлях ходить і інколи на сніг ногою стає - так їй дико гаряче:girl_impossible:

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Боді виручають, якщо немає інших джинсів, крім бедровок.

7. бетменша

бетменша Well-Known Member

Боді на зиму - це просто знахідка! в них насправді набагато тепліше, ну і відсутність голої спини джинсах - це само собою супер, хоч взимку люблю боді вдягати під усе)

8. kati

kati Well-Known Member

ну якщо не йшла а шкандибала то це печаль...але є багато дівчат,які носять такі шпильки і зімой і лєтом..В мене подруга така- шпилька як цвяшок на 15 см для неї норма-причому і вагітною і з маленькою дитиною вона практично завжди на таких каблуах, а головне їй комфортно зручно і це видно по ході.

Я щиро заздрю( так так саме заздрю) жінкам які вміють бігати на таких штеблєтах, адже тільки каблук робить походку такою легкою , спинку рівнесенькою,ніжки довжелезними...любо дивитись на таких жінок. А я я не вміюходити на височезних шпиляках. Навіть влітку в мене 10 см максимальний каблук і точно не цвяшок.

смішно бо в шубці і на шпильках? А якби в пуховику і угах вже неак би було смішно,правда?
    гепнутись можна у будь якому взутті.імхо.і смішного тут нічого нема.

це боєкомплект для гуляння з дитьом.Але аж ніік не для їзди на авто.

9. Люша

Люша Well-Known Member

я сьогодні для гуляння з дітьом навпаки вдягнула каблуки - саме щоб не "гепнутись" - бо падаю я все життя, як тільки вдягаю щось на низькому каблуці і жодного разу ттт не падала зі шпильок. (ними, до речі, дуже зручно втикатися в лід, щоб не падати)))

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну не граційно йшла і не шкандибала, а як акробат на мотузці під куполом цирку))
    мені теж подобаються жінки, які гарно ходять на шпильках... але тут гарного було б мало навіть за умови суперрівної дороги, бо прихована платформа додавала важкості і взуттю і кобіті... + суцільний лід, за таких доріг подібне взуття то просто себе ненавидіти
    якщо жінка-водій, то їй однозначно зручніше в тонкій дубльонці і не в громіздкому взутті... але носити осінні плащі та взуття для краси? та й 15 см каблук на педалі тиснути - не для всіх то)
    я думаю тут смішно через матюкання) якщо людина просто впала ще й з наслідками, то навряд чи це викликає в когось сміх
    ну і про кобіту на шпильках можна сказати що і сама трохи винна, не дотримувалася техніки безпеки:) можна сказати, але не буду))) бо мені всерівно, можу хіба побажати нікому не падати
    ...проведу паралель - часто на ковзанці при падіннях, поки собі нічого не покалічили - персоналу пофіг на вас, а інші ще й посміються добряче - бо ти сам вдів ті ковзани і добровільно пішов в них на лід...

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не люблю почуватись "капустою". для мене 2 светри- то вже катастрофа(
    пам"ятаю себе студенткою : гола шия, спідниця, тонке пальто і осіннє взуття. і це в мороз:girl_crazy: зараз я все ж таки закриваю шию і почала носити майки ( не такі вони і страшні))
    коли я маю багато біганини в день, то одягаюсь легко. а от сиджу вдома за компом в 2-х светрах, теплих шкарпетках і ще й мерзну. а в хаті +22

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

людина, одягнена в 3 тонкі бавовняні светерки, почуватиме себе значно тепліше, ніж людина в одному грубому шерстяному светрі. гріє не тканина, а прошарки повітря між шарами одягу і тілом

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Отут треба наголос на "студенткою"))
    Я якраз хотіла писати, що ступінь "мерзлячества" пов"язаний: з віком, тілобудовою, темпераментом, настроєм, харчуванням і ще купою об*єктивно-суб*єктивних факторів))

13. enigma

enigma Well-Known Member

Я собі навіть і це не уявляю. Бо то до машини на парковку дійти, машина поки прогріється, а ти танці навколо витанцьовуєш при мінусі, тільки бубну бракує. А ще й як почистити від снігу треба, а поки в салоні реально тепло стане, я певно б вже задубіла наніц і коло тої машини би і лишилась як прекрасна льодяна статуя :)
    Ну і по темі, то маю на зиму черевики на підборах, але таких грубших, нормально пересуваюсь, але надаю все ж таки перевагу здоровенним коламбіям і пуховику, благо дрес-коду на роботі нема.

14. karamelina

karamelina New Member

Я цього року простудила поперек, бо бігала в коротких курточках, то тепер одягаюсь завжди тепло. Обовязково майка, колготки, теплі речі, довгі (щоб закривали с..пину) куртки, шапка і рукавички. Чоботи переважно на низькому ходу або танкетка, щоб не підзковзнутись і не поламати ноги.

15. zjomka

zjomka Well-Known Member

Про мене... Я взимку як капуста. Колготки котонові під джинси - то святе, боді також часто ношу. Єдине чого не ношу, то це шапок, зато кутаюсь в капюшон.
    Деколи дивлюсь на дівчат з відкритими головами і ногами - гарно, також так хочу виглядати - раз так одягнусь, змерзну як пес і знов за старе... а ще буває вийду на вулицю і одразу повертаюсь додому переодягатись, бо поки йшла по підїзду вже змерзла :)
    Підбори тільки до паради, а кожен день - невисока платфома. Не розумію як можна в осінніх ходити взимку (саме ходити, стояти на зупинках, а не їздити в авто).

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Про шапки. В пошуках шапки об"їздила певне, пів-Львова. Переміряла безліч моделей. Ну нічого з теплих зимових шапок не пасує. Сьогодні купила в Зарі беретик, ще й до всього з дитячої колекції :girl_haha: в ньому і буду ходити цією зимою.

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Болюча тема! Так само, моя мама собі шукала шапку, нема нічого, щоб їй підійшло. Все обходили, всі базари і всі магазини. То вона собі взяла зв'язала, таку яку захотіла і тепер задоволена. І так до теми про одяг

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж зацінила бодіки, дійсно тепліше... з колготами котоновими так собі - рвуться вони в мене дуже
    з шапкою мені важко, бо зимовий одяг в мене різних стилів від пуховиків до шуб, ще й різних кольорів.. ну нереально підібрати... маю спортивних пару, осінню кепку кежуел з Аксесорайс... а щось універсальне - може хутряне, мене ще чекає:)

19. elektronika

elektronika Well-Known Member

А я здебільшу на вулиці час провожу з дитиною, отже вдягаємось ми однаково: лижні костюми=). Я, щоправда під низ вдягаю лише гольф, а синуся як капуста: бодік, гольф, фліска (маленьке ведмежа=). Без малого транспортуюсь машиною тому, як завжди: джинси, куртка, чоботи, а при бажанні можу і наряжатися=)

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я б напевно так не змогла би ходити. Тим більше з колготами під джинси та ще й котонові, не кажу, що це погано, але то вже що кому підходить. Коли студенткою була, то може пару раз так одягалась, зрозуміла, що з тими колготами не зручно, перейшла на капрони, і всеодно було зле :). Тепер одягаю або тільки штани, або тільки легінси під в'язану туніку, і мені того вистачає. Не люблю відчувати ніби на себе одягла весь одяг, що є у шафі.