Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Я вже майже сплю. зробила контрольну на завтра, якось не дуже, але вони і так її не читають;) А завтра зранку пара, і надіюсь не даремно я піду на неї і там таки поставлять залік:girl_in_dreams:

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Пів четверта, а я ше й ока не зімкнула. Відлежала три години з закритими очима і хоть би шо. Вже дві снодійних таблетки випила і стало ще гірше, тепер не сплю, бо переживаю чи не вплинуть вони на ГВ. Якийсь капець. Безсоння- то страшне діло(((

3. Heureuse

Heureuse вірю...

ну що ж, ще одна безсонна ніч... в очах вже двоїться...
    певно, треба йти спати, бо толку з мене зараз ніякого :hang1:

4. siriuska

siriuska Member

А я не сплю і думаю,думаю і сама себе нагружаю,а треба плюнути і послати всіх.

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вернулася із форумівки пізно, подумала, шо нема сенсу лягати спати на 1,5 год, тому гуляю по інтернету і скоро буду збиратися на роботу.

• Подобається Подобається x 1
  6. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не сплю, як завжди. Нігті малюю, як завжди. Еххх.. Подобається мені цей процес :d23:
    А коти сплять. Мале (він для мене, мабуть, завжди буде малим) аж підмуркує щось собі уві сні :girl_in_love:

7. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Приїхали з до-о-овгої дороги. Розпакувала дещо, вклала всіх спати, а сама розстроєна, що не беруть мене на роботу в аеропорт. Тож всі казали,що це якраз для мене, знаю іноземні мови, маю дозвід роботи з іноземцями... Ну невже і тут треба блат і протекція. Так мені прикро, аж плачу:girl_cray: Ну невже я така невезуча? Чи то далі колупатися, і виясняти, чому ж я не підійшла?(це так принизливо...) Чи все на краще, певно, якесь "западло" буде і мене відвернуло? Ось і не спиться...

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я от вся в роботі. Моє мале нарешті заснуло, тому я ловлю момент. А добряче за день роботи набралося, бо малий увесь час потребує моєї уваги. Ще зараз хочу деякі заготовки кулінарні собі зробити на завтра. От, а ще чоловік зара з роботи прийде, тре буде обслужити, так що я іду.:bye2:

9. Just me

Just me Member

А я не сплю, бо кілька годин тому зайшла на сайт "Крила надії". Перечитала все, сиджу, плачу і думаю, якими дрібницями зайняте наше життя тоді, коли люди втрачають єдино важливе.:sad: А ще від того, що навколо стільки багатіїв, яким раз плюнути взяти під свою опіку конкретну дитину та її вилікувати, проте мало хто на таке спроможний...

10. Heureuse

Heureuse вірю...

ну всьо, серіал додивилась- можна йти спати!
    тільки от як я завтра встану з самого раня..вапрос :girl_in_dreams:

11. simona

simona Well-Known Member

я повишивала, закинула фотки піду до ванної кімнати зніму "грим" і напевно в люлю. Чогось почався другий тиждень безсоння....дивно...напевно щось турбує, але моя підсвідомість не випускає того "пару". Сьогодні мала якийсь такий страх коли заходила в підїзд - закриваю двері, а вони не закриваюються, за мною хлопчина якого вперше бачу я йому в очі дивлюсь а він їх опустив, піднялась на свій поверх дзвоню в двер , а він піднімається вище, я поки відкривала двері ключем, то дивилась в шибку то він стояв на верху, а потім як я закрила двері спустився - дивно напевно хотів обікрасти або спостерігає за квартирами, тепер сиджу і переживаю за свою квартиру

12. sunset

sunset Active Member

мала насичений класний день, посиденькала з подружками- трошки заскучала за тим аля-незаміжнім життям)))
    і від того не спиться)
    купа спогадів, добрих і не зовсім,але від того не менш рідних і таких моїх відчуттів та емоцій))

13. Juli mama

Juli mama Загублений

Доброї ночі усім "совушкам".Другий день сижу на посиденьках,знайшла всю інформацію що треба було!Дякую усім!!А ночами я просто відпочиваю.Доця спить,чоловік слава Богу,теж спить, А Я НАСОЛОДЖУЮСЬ ТИШЕЮ.
    [mod]Залишилося знайти Правила Форуму і ЧаПи[/mod]

Останнє редагування модератором: 24 Січень 2012
  14. Barnaulka

Снідаю і збираюся на роботу :)

15. Barnaulka

Поснідала, випрямила волосся - вчора знову лягла спати з покрою головою. Тепер так хочу чогось солодкого і шоколадного! Певне, вийду швидше, ніж з таксі подзвонять, в якомусь кіоску куплю, бо несила терпіти :girl_crazy: Тим більше, шо зара мені мож їсти, шо хочу :girl_claping:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я от знову вся в домашніх клопотах.:ed4d70def841dc74b57 Помила гору посуду, та ще й в зимній воді, пальці ломить не то слово, поприбирала в кімнаті, а то було як після вибуху вулканічної лави:girl_crazy:, холодильник, як я завжди говорю, посміхається голими полицями, тому завтра треба буде зависнути на кухні, а поскільки за годину обідішнього сну малого я мало шо встигаю, то мушу використовувати ніч, так от щойно підготувала собі деякі заготовки. Зараз чекаю поки пралька допере.
    Якось напряжно трохи, що маже всі домашні справи мушу робити в ночі, але в день з малим ну ніяк.
    Мої хлопці сплять і я тоже хочу приєднатися до їхнього гурту сплящих, але поки що не виходить...

17. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я досі сиджу на тою наУкою:suicide: Але повторюю собі, що ще два дні і все:girl_in_dreams:

Ех, а так то я б зараз святкувала іменини в подружки, ну нічо я надолужу святкування іншим разом:)

18. Barnaulka

Як завжди, збираюся на роботу. Знову дістав сусід. Вчора увечері, коли я вже спала, наша нова сусідка, вона ж моя одногрупниця, перевезла частину речей. Її хлопець допоміг із цим. Оскільки вже пізно було, то й залишився ночувати. А сусід відразу мені починає пищати, що треба поговорити. І як то називається: він може привести фіг знає кого і влаштувати п"янку в квартирі, а моя подруга не може привести хлопця, з яким зустрічається?! Я обурена! Це нестерпна людина...

19. vernata

vernata New Member

Не можу заснути, стільки думок всяких в голові: про дітей, про майбутнє, про стосунки сімейні. Мабуть, все ж пора в люлю, "утро вечера мудренее".

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Так би вже дрихла :morning1:, але сиджу жду мужа з відрядження, десь вже от-от на під*їзді до Львова :girl_in_dreams: