Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

у нас сьогодні був ідеальний ранок (кава в ліжко + шоколадка + фільм, теж у ліжко), потім прибирання і бубніння, смачний обід, прогулянка вечірнім Києвом і тепер настав лінивий вечір :girl_in_dreams:

3. kineret

kineret Вірю в диво...

Гарні були вихідні :girl_tender: Оновила трішки гардероб :girl_yes2: З'їздила в гості до батьків, зустрілась з друзями :girl_claping: А тепер попиваю чайок, читаю Посиденьки і налаштовуюсь на початок робочого тижня :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

З самого ранечку відправила коханого до Києва, тяжко було без нього потім засинати:sad: Після обіду лазила з подружкою по магазинах, але то тре в другій темі розказувати про мої шопоголічні хотілки:girl_crazy: Ноги гудять, а голова пухне від того всього:) Грошей з собою багато спеціально не брала, щоб переспати з тими хотюнчиками і завтра вже вирішити шо мені нада, а нада мені усьо-усьо:)
    Завтра вже іду в універ, так того не хочу:girl_cray:

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в нас з донечкою сьогодні буде шалений день, їдемо скоро на гуртівню за кульками, маю замовлення на завтра цифру 1 на день народження, та квітів:girl_crazy:, коли зроблю, то скину фото, повихваляюсь:girl_wink:, потім на Нову Пошту, аж на Городоцьку, нехочу так туди їхати, але мушу, мають нам передати на мою Роксу зимові чобітки ЕККО:girl_tender:

6. Музик

Музик Мартуська

пішов чоловік здаватися до аспірантури (іспит в нього нині перший), а я тут сиджу хвилююся і тортик на дні народження свекрів вибираю. потім буду мати трошки уроків, а ще треба в магазин збігати і в хімчистку зимове пальто чоловікове віддати, а тут ще тато до себе запрошує на вечір і як все встигнути???

7. kineret

kineret Вірю в диво...

Прийшла на роботу, а тут морозилка :ireful: Як зайшла з двору, так ще не роздягалася, включила 2 обігрівачі, толку наразі нуль. Ну от як працювати в цій "морозильній камері"??? :tanksmile::girl_cray::girl_devil: Чому не включити опалення?:girl_feminist: Ой зла я сьогодні і не добра...:girl_devil:

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

А у мене на квартирі така холодіна... Ух! Зараз йду на пари, а потім, казали моя господиня)))), що запалять, бо холодно мені як цуцику...

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Четверта година, а я досі не можу вкласти свого шибеника на той єдиний обідній сон:8:. Голова обертом... Знову на ніч засне пів третьої:sad:. І де в нього стільки енергії береться:confused:. Йду пити чай і пробувати його вкласти вкотре...

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

аналогічно в мене
    Тільки мені сьогодні повезло, на обід запросили в ресторан, то я і помагала добре і винця випила трохи, тому мені зараз трохи тепліше, ще трохи і додому в тепло

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Я сьогодні ніяк не могла прокинутись, так мені було недобре, що жах. Добре, що мала одну гарну врочистість, забрала тунічку та шаличок, які замовляла на форумі, якість кльова так, аж не сподівалась. Правда, мама шаличок зразу собі конфіскувала, бо їй ніби до пальта краще підходить:girl_spruce_up: так, що мої закупи ще не закінчились. Потім на роботі як завжди купа траблів, взагалі цей тиждень не віщує нічого хорошого.
    Прийшла з роботи, випила міцного-міцного чаю і вирішила "кимарнути" на 20 хв, поки чай подіє...проспала 2 години. Попереду роботи на всю нічку і якийсь не дуже гарний настрій.

12. Savchenko

Savchenko Member

ооо, нарешті в рідному ліжечку...качаю всі пропущені серії улюблених серіалів, заварила чай з м"ятою і нарешті маю швидкий нормальний інтернет...а завтра проза заміжньої жінки: прибирання, прання, прасування і готування їжі... О, ще одна врочистість: в квартирі теплотінь:girl_tender:

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ледве зранку злізла з ліжка... Вирішила хоч чаю зробити, включила газ, поставила чайник. Через кілька хвилин вернулася на кухню, а там так смердить газом!:scare::shout: Відразу все повідкривала, провітрила, а потім позбирала себе до купи і попленталася на роботу.:8:
    Знов постійні глюки системи, я не могла працювати зі свого профілю. Час від часу дзвонили злі абоненти, бо їхні запити ще не розглянуті, а те, що їх розглядає посольство, а не ми, їх не хвилює. Злюча.:aggressive::ireful:
    Потім дівчина, що працює у нашому боксі, попросила побути довше (замість 9 годин - 11, бо їй терміново кудись треба було йти, а супервізори просто так не відпускали, треба було знайти когось іншого, хто буде ті години,що мала працювати вона), тому припленталась нещодавно без сил і збираюся спати нарешті.:morning1:
    Суцільна проза.

• Подобається Подобається x 1
  14. irabil

irabil Well-Known Member

Проза - звичайнісінький день: прання, прибирання, готування їжі. І врочитість: приїхала моя бабуся, привезла моїй доні гарнющі тепленькі шкарпеточки і разом погуляли з малою - погода просто чудова. Небо високе і чисте!

15. fillette

fillette Well-Known Member

Сьогодні вже знайшлися наступні мешканці моєї квартири і до 1 числа мушу переїхати. З одного боку щаслива що переїжджаю, а з іншого так не люблю збирати і розбирати речі. Ще й коли потрібно збирати абсолютно все:girl_impossible:. Коханий поїхав по справах. Тому присвячу вечір собі :girl_smile: Збираюсь напитись гарячого чаю і подивитись якийсь гарний фільм.

16. kineret

kineret Вірю в диво...

В моєму сьогоднішньому дні, який почався не дуже радісно, була і врочистість - відремонтували мій телефончик :girl_claping: Зараз доставляю необхідні програмки :girl_yes:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

довго мене не було (аж 4 дні:girl_crazy:), і я вже встигла заскучати за вами...
    шось не було настрою ні писати, ні читати..якась була трохи морально виснажена...
    вихідні пройшли класно, якби не сварка з коханим в неділю ввечері. результат- сльози-соплі, якісь аж надто бурні нерви, запухші очі і небажання висовуватись в люди...
    сьогодні вже почуваюсь краще, привожу себе до порядку і налаштовуюсь на позитив.
    маю якусь там одну пару- семінар, на яку треба йти, а не хочеться страшно...
    настрій поки що ніякий...а ще я змерзла в руки і в ніс:girl_in_dreams:

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Моя врочистість почнеться завтра, коли я буду вихідна і зможу додивитись фільм, поспати трошки довше, піти на закупи :)
    А сьогодні - арбайтен :)

19. allja

allja Well-Known Member

Сьогодні суцільна проза: зранку коханий прийшов з нічної зміни і ліг спати, а я побігла за потрібними мені книгами і на пошуки роботи. Нещодавно прийшла, наїлась і стала варити їсти, потім планується ще прання і писання контрольних робіт...

20. zetta

zetta Well-Known Member

проза.... школа, дім... менша пильнує як бито до компа добратись і шось понатискати... а старша пильнує як би то мама відвернулась шоб поносити на руках меншу...
    татко летить на Ямал, бабки зайняті своїми справами.....а мамочка бідна... нема нікому до неї діла...

Статус теми:
Закрита.