Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. koroljok

koroljok Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

У мене суцільна проза:до обіду -на роботі,потім - на кухні, а після- 2 години прасування. Надіюсь,що знайду час трошки повишивати.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Останні дні хіба лінувалася гарно і дивилася Хауса :).
    Зате сьогодні поприбирала кімнату, перескладала всі речі у коробки :ed4d70def841dc74b57

• Подобається Подобається x 1
  3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

тадам,якби хто питав то ми на селі:girl_in_love:опЄть. нам тут фаайно,хоч вже порівняно тииихо,бо olena з моїм братом і дітьми поїхали вчора, Домчик прокинувся сьогодні в 6-ій ранку і ходив з плачем по всіх кімнатах,показував пальчиком і шукав братика-сестричок і мабуть татка. Ага,татка нам шалено бракує...
    Щодня тішусь спілкуванням з своєю зараз вагітною сестрою, з якою практично виросла,але останні роки дууууже рідко бачимось,бо живе вона в Криму:sad: і ще з однією подругою,котра бавить 4-х місячну лялю. От так пару годин вдень і тусуємось:girl_dance:
    Ага,ще поїдаю літрами чорниці.мням:nyam2:от і зараз на вечерю чорниці:)
    майже тиждень була без нету,але позавчора муж привіз і питається наШО? краще б вишивала:girl_haha:
    домовляюсь з собою заходити на посиденьки раз в два дні:) скучаю за всіма
    гарного настрою, ваша квВІтКА:)

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Гарнющий сьогодні день:girl_in_love:. З самого ранку одна врочистість))
    Виспались:girl_in_love:, сходили на закупи і нарешті взули Ромасика. Тішимся обоє:girl_crazy:.
    Далі мала час і повишивати і чаю попити і "голос країни" по інтернету подивитись.
    А вечір взагалі мега позитивний:girl_in_love:. Їздили на дачу до знайомих і смажили там файнющий шашличок:nyam2:. А окрім того "паслися" на грядках суничками, полуничками і малиною. А ще посмакущвали черешнею зірваною власноруч:good:.
    На завершення посиділи біля вогню з горням карпатського чаю:kiss3:. Ну так файно було:girl_in_love:, тепло, затишно і романтично:man_in_love:

5. vernata

vernata New Member

Вдалий видався день. Чоловік разом з своїм батьком зробили закритою шухляду від Настіного ліжка, тому тепер там можна зберігати речі донечки. Гуляли вже аж півтори години з моєю мамою та Сашком на стадіоні. Чоловіка на роботі привітали з народженням донечки непоганою сумою, а ще подарували флешку, яка тут же ж перекочувала до мене, бо моя "наказала довго жити".

6. zetta

zetta Well-Known Member

була на масажi " в чотири руки" в iндiйському салонi, супер -зганяю по трохи вагiтнi целюлiтики... але шойно не втрималась i стоптала морозиво:ninja: одне доцятко бiгае на вулицi, а друге лежить поруч, двi руцi пiд щiчкми кряхтить i сопе. Наш татко обiцяе бути завтра дома... ну ну... подивимось )

7. Jasmin

Jasmin :)

З самого ранку від погоди і настрій ніякий. Поснідала чорничками і тортиком і от сиджу налаштовую себе, щоб піти на заняття з каланетики.
    А потім у мене буде врочистість - нарешті наші гості їдуть додому (а гостювали вони аж місяць!) і ми НАРЕШТІ будемо одні дома :) В хаті буде паті :)

8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

День починається непогано. Я б навіть сказала просто замечтатєльно!!!!! :girl_dance: Я НАРЕШТІ виспалась!!!!!!!!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping: Спала аж до 10!!!!! Це для мене -рекорд! Вже навіть збігала в магазин, купила собі цукерочок до кави і тепер насолоджуюсь кавою і цукерочками!!:girl_in_love: Ще трошки посиджу тут і візьмуся за :ed4d70def841dc74b57 таку ось прозу:girl_smile: А потім думаю. влаштуємо з кумою врочистість :drinks: Ех, жизнь удалась!:girl_dance::girl_dance:

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Все як в мене - теж спала до 10, потім побігла в магазин і накупляла різної смакоти, але до чаю :), бо вже знову щось все смачненьке поїла...В квартирі темно - висить над будинком чорна хмарюка, буде дощ...З прози - щось вчора мій комп забарахлив, в черговий раз, то я з братовою "ремонтувала" його :girl_crazy:, бо чоловіки наші футбол дивились..

10. Savchenko

Savchenko Member

Вчора побила свій рекорд і лягла спати пів на четверту ранку:girl_impossible: Сьогодні ледь прокинулась в 11-ій і мабуть цей день буде прозовим, збирались їхати на прогулянку в Стрийський парк, але така погода брр мабуть нікуди не поїдемо:girl_sad: Приготую щось смачненьке і будемо дивитись фільми)

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я недавно прокинулася:) Відправила подружку на пари, замкнула двері і в люлю досипати:) Подивилася на погоду і вирішила, що це найкраще проведення ранкового часу:)))
    Буду зараз попивати кавусю, займатися навколонауковими справами, прибиранням, поки маю настрій.
    Лиш погода така бррррр, псує моє умиротворення:)

12. gnoma

gnoma Member

А я сьогодні працюю, на фірмі кілька людей, так тихо, спокійно. Але працювати натхнення нема зовсім. Ще й погода така дощова, похмура. Так би зараз під ковдрочку і поспати пару годинок.
    Думала погода покращиться і хоч ввечері вийде трошки погуляти, а так суцільна проза, ніякої врочистості:girl_sad:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я нині ліньтюх, навіть на спорт нема бажання йти :girl_impossible: Чоловіка зранку відпровадила на гастролі тижневі, п'ю чай і ніц більше не хочеться...

14. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я приєднуюся до всіх лінивих і сонних:morning1: Прокинулася сьогодні в 11.20 і все одно спати хочеться.. Погода зовсім не спонукає до якихось дій, хочеться тільки лежати під ковдрою, що я успішно роблю:girl_crazy: Зараз може якесь кіно подивлюся. Чи може то поспати?:girl_wink::)

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Вже 4 годину підряд бавлюсь з компом - вроді все вчора вже було більш-менш - на ранок знову ті самі проблеми..Прийшлось спочатку вичитати, що таке віртуальна пам"ять, як її збільшити, де знаходяться файли підкачки і як то все добро збільшити...Потім захопилась і вирішлила диск С почистити - добре, що є різні утиліти..Наінсталювала то все, поки почистила..Зате комп краще став працювати. Отакий я сам собі майстер :girl_crazy:, горда собою. Йду якесь кіно знову дивитись. З переживань за комп непомітно стоптала 10 трикутничків з чорницею, тепер час слойки з абрикосом (прощавай хвігура!)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

У мене сьогодні велика врочистість!!! Нарешті я знову повертаюсь на посиденьки!!!:radist::radist: Два довгі місяці просачкувала без інтернету, зате тепер надіюсь все буде супер. Накінець провели нормальний високошвидкісний.
    А щодо прози, то тут все як завжди. Погода трохи підкачала, тому з малим гуляли тільки зранку. Моє шаленне маля не дає спокійно дихнути, але я вже звикла до такого темпу життя, так що нам не привикати. Зараз нарешті трошки заснув, то я вирішила попити чаю і подивитись що тут новенького на улюбленому сайті за два місяці відбулось.

17. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Я щось теж сьогодні лінива, пів ня валялась в ліжку,а потім подзвонили друзі що приїдуть, то я їм смачненьку піццу приготувала і йогурт з чорниці :)

18. Jasmin

Jasmin :)

В мене врочистість - випадково в центрі зустріла свою колишню одногрупницю, яку не бачила 8 років. Вау... оце враження... годину проговорили під дощем, а наче 5хв пройшло.... все! хочу зустріч випускників, беру організацію на себе:girl_cool:

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

Завтра у мене останній екзамен:girl_crazy: Повчилась сьогодні трошки і чекаю не дочекаюсь коли вже я буду вільна від сесії:girl_cool:
    Так хочеться не думати про екзамени, побайдикувати з вільною головою.
    Хм, ось що мені захотілось:girl_crazy:

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нудний день видався , дістало вже те нічогонероблення!
    Вчора увечері комп взяв та й вирубився . Може, то моєму віндовсу лишилось не довго?:girl_sad:
    Виставила за двері якихось двох сектантів :girl_devil:

Врочистість - мені одногрупниця масаж зробила

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.