Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А я сьогодні лишилася саменька...точніше з котом, але все одно маю нагоду трішки похолостякувати - чоловік полетів у відрядження :girl_sad: не знаю чи довго я це витримаю, не люблю тих відряджень, ще й цілий день серце колотило - хвилююсь я за свого сонечка - все таки дорога далека, ще й мови місцевої він не знає, ще й щось казали в новинах про складні погодні умови в тому регіоні, куди він прямує...еххх...
    Добре хоч на роботі яке не яке покращення, відправила частину роботи на розгляд, чекатиму на відгуки і зауваження. Ще й з хлопцями, моїми колегами, ніби вже не така напруга в стосунках - і я і вони відпочили трохи за вихідні і сьогоді навіть не гиркались :girl_smile: але все ж тяжко часом бути єдиною дівчиною в колективі, відчуваєш себе вчителькою-практиканткою у старших класах:girl_devil:
    Так що вечір сьогодні тривожно-втомлений, але з надією на краще!

2. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ех, а я як згадаю свою УЛЮБЛЕНУ роботу, також лише чоловічий колектив - сльози на очі находять, все ж таки так сумую за своїми хлопцями, за роботою...умммм....

3. oksumoron

oksumoron Active Member

мій також сьогодні полетів!
    але правда не на довго! маю надію що привезе мені щось красиве )))

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о, да! мене сьогодні ледь не знесло його поривом:girl_impossible: добре, що поруч був муж, його ніякий вітер не хитне:girl_haha:
    йду на кухню варити "ZUCCA FELICE (marmellata)іт." за рецептом нашої Іриски:)

5. Heureuse

Heureuse вірю...

вчорашній день, проведений в довгих та затяжних роздумав приніс перші результати- думати найближчим часом я більше не хочу. досить!:girl_smile:
    забажала відволіктись і тадааам- друзі беруть мене з собою в кіно, буду розслаблятись :girl_dance:
    сонце світить, зима відміняється, можна жити :girl_cool:

6. Farfalla

Farfalla Member

Були в лікаря - все не так страшно з доціком, як я думала :) настрій піднявся, просто зашкалює :girl_wink: дитьо спить, муж весь в творчому процесі - пише музику, а я йду готувати їдло під сцени улюбленої історії (хвороба загострюється - всоте переглядаю Сутінки :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:)

7. Holly

Holly Moderator

Сьогодні просто суперовий день. Потихеньку почали готуватись до свят - прибирали, попрала нині покривала з диванів, завтра на черзі тюлі, переглянули з Яринкою просто казковий фільм, поки Оленка спала. А щойно Оленку залишили із свекрухою, а самі з Яринкою сходили прогулятись. По дорозі забрала свої окуляри:girl_tender: Відчула себе людиною, такої чіткості є вже давно не бачила:girl_haha: Накупили купу смаколиків, не життя а казка :)

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і ми з донечкою накупили смакоти, недавно прийшли із наших занять, бачу малечі дуже подобається навчатись, і я з того дуже тішусь:girl_tender:

9. lawyer

lawyer Member

мала іти на сповідь, але шось неважно себе почуваю. тому запалила ароматичні свічки і жую мандаринки:). а ще наставила прання, але води не стало, тому машинка зупинилася на половині прання, навіть не знаю, що з тим робити...

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

А я сьогоні знову холостякую :) Вночі довго не могла заснути, крутилася-вертілася, незвично мені засинати без мого сонечка. Заснула таки, але пізно, тому не виспалася і на роботу пішла пізніше. Але на роботі сьогоді все було все більш-менш спокійно, тому мій втомлений безсонною ніченькою мозок міг зайвий раз не напружуватись :) А ввечері щось мені забаглося суші - наробила смачнючих ролів і наїлася від пуза :nyam2: певно і снідатиму ними -останніх кілька шматочків не подужала :) але найбільше мене тішить те що чоловік успішно долетів до місця призначення, його зустріли, поселили, накормили, шкода лише що не вдалося з ним поговорити - довга дорога та втома далися взнаки, ще й велика різниця в часі... але якщо ситий шлунок та муркотливий кіт мене не зморять і я дочекаюся глибокої ночі -то можливо буде у нас скайп-побачення :girl_tender: так що я поки в очікуванні цієї врочистості :girl_in_love:

11. Hruska

Hruska Well-Known Member

О, в мене недавно чоловік також з такого відрядження вернувся...в штати літав, так само бачилися рано-вранці по-нашому або пізно вночі, двоє були замучені такими зустрічами...я ледве ту розлуку пережила, ще й у моєму стані так хотілося коханого тільця біля себе відчувати...

В нас врочистість - у моєї донечки сьогодні 1рочок....1 рік,як ми з коханим стали батьками, 1рік плекань і вирощувань нашого чада...недивлячись на суто сімейне вузьке святкування, настрій по-справжньому піднесений!!!)))):girl_tender::girl_tender::girl_tender:

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні надзвичайна погодка! Ми з синуліком цілий день гуляли,від 11 аж до 18! Замучені,голодні(а) але такі задоволені! Дітьо ще до "хлесного" на обід сьогодні попав,а мама тим часом свої справи поробила(банк,пошта,банк....)Ввечері татко приїхав,порадував мене цюцьками,мамуська звонила, казала що посилочку вже приготувала до Миколая! Ляпота, більше б таких сонячних днів і хорошого настрою! Чого і всім бажаю!!!

13. Katrine

Katrine Member

гарний, але дуууже лінивий день:girl_haha:. сьогодні пів дня пробайдикувала, а по обіді з малюком гостювали в Ірусі-Hanny з Софійкою:girl_tender:. .
    мої хлопці заснули, я наробила собі гарячих канапочок, чайочку, і так заставляю себе нарешті сісти за роботу, але бачу, що сьогоднішній день має всі шанси так і закінчитись на лінивій ноті:girl_crazy:.
    в четвер чекаєм свекруху в гості, так що завтра прибирання-готування мені забезпечене... і так до неділі:8:

14. zetta

zetta Well-Known Member

як то добре коли люди знаходяться.... вчора знайшла тернеті свою коліжаночку, тішились як малі діти) на вихідні їдемо в Петербург до знайомих на каву з тортиком... якщо татко не буде працювати. зробила в шафі порядок і тепер там стиль мінімалізму... тре пересилятись в хотілки і купувати гардероб.

15. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

І я!! Помічаю, як тільки починаєш думати про все: як то далі буде, що робити, щоб щось покращити в житті, де знайти то, то і то....:8:то стає страшно жити і нічого не виходить... Словом, я зрозуміла: думати -це не моя стихія:girl_smile: Бо як думаю, то не знаходжу час на дії:) Ось зараз поїм, поприбираю і сідаю за навчання, бо думки про те, коли ж я то все вивчу забирають цілий день:) і алишаються далі думками...

16. Farfalla

Farfalla Member

Захотіла я вчора врочистості... Господиня велика!!! Та піди, жінко, спрости собі життя, купи готової піцци! Так - ні, я шо не ГАЗДИНЯ??? Замісила, вся така ділова, начинила всім чим було і потім кукала біля тієї піцци... :girl_devil: Короче, не спеклась вона в мене :girl_nea: Краї вже засохли, а середина сира! От тобі і врочистість вчорашня.... :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Тому сьогодні "в Багдаде всьо спокойно" :girl_crazy: Ніяких поривів, ініціатив... Просто кавуся, музичка і гарний настрій!!! УРА!!!:girl_cool::girl_dance:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

шось в тому є :girl_wink:

вчора чудово відпочила з друзями! :girl_dance: подивилась фільмик, наїлась всякої гадості типу чіпсів, звісно ж під гаслом "сьогодні можна":biggrin: і щаслива верталась додому, милуючись вогнями вечірнього міста. красаа:girl_tender:
    сьогодні все не так веселково, бо маю до завтра здати купу всілякої дурні в універ, а я ото тільки сьогодні сіла і вирішила, що треба, мабуть, починати щось робити :biggrin:
    на разі, робота на стадії "треба попити кави і подивитись що нового на ДП" :girl_blush2:

18. anka

anka Well-Known Member

дівчатка- може не в цю тему. Мами більшості українських областей не отримали виплати допомоги з народження дитини. Може треба якось зарухатися? Може прийдемо під обл. раду з візочками?

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я сиджу, попиваю чайок з улюбленими Посиденьками... Початок дня хороший:girl_tender: Щаслива, що встигла помити голову, бо через кілька хвилин виключили воду і була б я "красуня":girl_impossible:
    Погодка така гарна... Як добре, що ще можна тішитись сонечку, а то ті похмурі листопадово-грудневі дні з їхніми модулями-заліками були б нестерпними:girl_emo:

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.