Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Зрання була у церкві, то священник так верещав у мікрофон, що ніц із його казання не сприйняла, зате голова боліла від того звуку...
    Та, нині гарно посиділа у Марти, - то врочистість :).
    Проза - горло болить. Пробувала лікувати морозивом - не подіяло :girl_nea:

• Подобається Подобається x 1
  2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Такі вихідні видались святково-врочисті:girl_tender:.
    Вчора зранку трохи куховарила. Захотілось чогось незвично смачного. Ввечері мали гостей, смакували кулєбяку, яка вдалась така файна, що навіть до знимки не дожила :), відпочивали.
    А сьогодні зранку зібрались до церкви, втішило, що приїхав наш любимий Отець, який зараз на сході України. Так приємно було чути його голос:girl_tender:. А ввечері традиційно знову мали гостей, пекли м"яско на вогні, насміялись, наговорились.
    Настрій файнющий :connie_pull-pigtail, бо так надурілись з чоловіком та натанцювались, що тепер не відомо коли усі вкладемся спати, ггг, бо Ромчик взагалі сьогодні дуже активний).

3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні мав бути сумний і депресивний день для мене,але мої найрідніші не дали залишитися наодинці зі собою ні на хвилинку:до обіду розважалися з синочком та мужом в парку культури-центрі ітд. Потім від 14 до 19 год. були в моїх батьків на природі,а тоді вже до темноти відпочивали з друзями-сусідами в нас на подвір"ї...Поміж то:я сама їхала сьогодні за кермом (вперше за дооооооовгий час),і сама робила багато речей,які досі вважала мені не під силу:girl_spruce_up:

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ага-ага... і в нас так мало бути)))
    Не було ніяких планів, але година четверта спонтанно зібрались великою компанією на стейки за місто! У Львові було похмуро, а як тільки приїхали в ресторан, одразу сонечко засвітило:)
    Класно посиділи, подуріли, з дітлахами набавились. Просто суперова неділя видалась. Правду кажуть, що найприкольніші речі стаються коли нічого не плануєш.
    Зараз з коханим смакуємо лате і збираємось спатки! Тішить те, що завтра ще вихідний:radist:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

угумс, в нормальних людей... А нам вихідного не зробили :girl_cray: Тому я вже збираюся на роботу :girl_devil:

6. AilataN

AilataN жива

Я вже другий день п"ю. І навіть не випиваю, а п"ю, з сьомої ранку до 12 ночі.
    Лікуюсь, прихворіла і постійно з чимось тепло-гарячим, як не чай, то узвар, відвар, напар, вже як неправильна риба, акваріум всередині. Сплю, де сяду або стану, зразу засинаю))).
    Малявка вже виздоровлює, їй краще, а я на гачок попалась.
    Сьогодні хоч краще, т-ри нема, вчора було зовсім гнило.
    Вечором з малявкою сіли і робили манікюри. Треба було срочно зробити щось для себе! З усіма прибамбасами- ванночки, пилочки, ножички. У Марусі рожевий з "діамантами":girl_wink:, а в мене гранатовий з "просто Сваровськи":i-m_so_happy:.
    От думаю, може то вийти з псом, ковтнути трохи свіжого повітря? Заодно чоловік буде щасливий, що поваляється в ліжку, бо вже який тиждень без вихідних і зранку мусить зриватися і бігти. навіть вчора, хоч до обіду, але мусив.

7. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І ми вже на роботі:girl_devil:Так дратує працювати, коли в інших нормальних людей вихідні... І роботи особливої нема, але що ж поробиш:girl_impossible:
    Зате вихідні були класні - в суботу їздили за подарунком двоюрідному братові, потім затіяли з чоловіком генеральне прибирання і стільки всього зробили, повикидали, ну справжні молодці :girl_tender:А вчора було святкування дня народження брата в колі родини, було весело і цікаво, єдине було стільки всього смачненького, що об'їлась жахливо:sad:

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я щось прихворіла...Моя мама вчора зробила сюрприз - приїхала в гості, то ми ввечері сімейно гуляли в центрі, бачили Веронкину Маргошу - така красуня, така модниця!!
    Находились, нагулялись...Я, правда, кілкьа раз поривалась вже їхати додому - бо змерзла трохи, але де там...А ввечері дивились класну комедію. Сьогонді муженьок погнав на роботу, а я дома, п"ю чаї..

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В нас сьогодні ліниво-спальний день. Діти прихворіли, зараз обоє з температурою сплять, чоловік дивиться телевізор, а я на ДП. Так від того сумно і нудно, а такі плани були на вихідні...

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

гарні вихідні - хочу ще)))
    захмарює все тільки неможливість влаштувати синочка в садочок, бо всюди брешуть, що немає місць, але за 500у.о.(!!) - знайдеться.. Жах! це хіба в Україні таке можливе...

11. Barnaulka

І в мене робочий день... Так образливо: вже звільнилася, але ще ті два тижні відробити мус. Причому завтра останній робочий день... Не хочу вже нікуди йти! Хочу поспати нормально, не переживати через всяку фігню і щоб мені нерви не полоскали!

12. Музик

Музик Мартуська

день в мене сьогодні врочисто-святковий! розбудили нас церковні дзвони, ми чемно встали, гуляли з собакою, муж подарував мені маленьку зелену папороть - маю новий вазоночок! поки я готувала їсти, він облаштував мені робоче місце (тепер стало набагато зручніше). а щойно повернулись додому з чергової прогулянки з оберемком жасмину - тепер в нас гарно пахне! отакий святковий день видався.

13. kyharochka

kyharochka Member

Ой, дівчатонька, а в мене були страшні вихідні. В п"ятницю помер свекор, а він ще такий молодий був і ще досі здається, що це сон. Все сталося так несподівано, на роботу зателефонували, я погнала додому, а перед дзвінком ніби якесь відчуття було, бо просто почало боліти серце і не уявляю як ми це все пережили. Тяжко буде мамі-свекрусі, бо привикла, що він є в хаті, тяжко змиритися з думкою, що його вже немає. Напевно єдине, що потрібно, то це молитися за його душу.

14. Heureuse

Heureuse вірю...

завтра всі на роботу, а в мене ще один вихідний! :girl_blum: і не просто вихідний, а ціле свято- вручення дипломів! :girl_tender:
    по цьому поводу сьодні наводила красоту на голові, міряла сукню- завтра буду блєстать! :)
    а взагалі більше чекаю вечора, бо йду з коліжанкою на довгоочікуваний фільм і ще більш довгоочікувані суші :nyam2:
    одним словом, завтра має бути файний день :)

п.с. 2 місяці!!! залишилось 2 місяці...:khomyak:

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

просто жахлива погода((
    малий вже страшно нудиться в хаті - проситься на двір, бо звик по 8год бути на вулиці....
    навіть вже нічого йому не забороняю витягувати із шаф-шуфляд))
    може після обіду кудись виберемося..

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я теж вже нуджусь :connie_pull-pigtail
    Думала сьогодні покататись - чоловік не поставив назад тормозні колодки на велосипед .
    Хотіла сходити за шампунем (ще один, маю вдома 4 види) - погода мене не мотивує на прогулянку.
    Прання - відключили воду.
    Готування чогось смачного -відключили воду...
    Сходити в банк - не помита голова, бо відключили воду...
    З вишиванням закінчила, тре шукати механізм, щоб оформити свій велосипед-годинник, а для того треба вийти з хати.
    Словом зараз я нуджусь, а завтра, коли буду сидіти на роботі, буду жалкувати за тим, що не виспалась і що сьогоднішній день втратила на всякі дурниці.
    А насправді в мене ще стільки планів - почати вчити англійську, зв'язати пояс до сукні, знайти взір для вишивки, і просто зробити зарядку ;)

17. kati

kati Well-Known Member

В мене були дуже дуже файні вихідні-вікенд удвох з чоловіком у Кракові:girl_tender:Як же то все таки добре інколи відпочити лише вдвох, десь пропала вся наша нервозність, гиркання...одна любофф:)А зараз повна хата прози- прибирання/готування/прання...а я шось незнаю навіть з чого почати...почала з кави і дп))) Маю купу планів на тиждень- докупити все необхідне на відпочинок, доходити на масаж, перукарня, а головне організувати мужу ДН. О сижу і незнаю що йому купити...думала щось придбаю в Кракові, але нажаль Польша в плані шопінгу не альо...А ще хоче муж жарити молочне порося:connie_pull-pigtail..то я мушу його замаринувати, а я поняття немаю що з ним робити..треба шукати в неті.

18. lawyer

lawyer Member

і хоча погода не дуже, проте вихідні були такими класними!:girl_dance:
    в неділю їздили з своєю сім'єю вгості до родини коханого. і так добре було: і за столом посиділи, і шашличок посмажили, і на качельці покаталися, і в бесідці черешеньки поїли...:girl_yes2:
    а вчора вже в мене дома мали зустріч з першою парою дружбів і з друзями. так добре нам на дворі сиділось біля вогню, хлопці навіть футбол пограли, від маленького дощу ховались під велетенською парасолею. але вже підвечір таки дощисько нас порозганяв:girl_devil:
    і оскільки в мене вже відпустка, то сьогодні поприбирала усю хату, закинула і розвішала два прання. чекаю коханого з роботи і їдем в кіно і на закупи. як то класно, коли не треба ходити на роботу!!!:kiss:

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Сьогодні видалась весела нічка. Моя собаця страшенно боїться грому.
    Вона бідолашна пів ночі біля нашого ліжка простояла. І нила і лапою мене штовхала, поки я її не вложила на диван в іншій кімнаті і коциком обгорнула, тоді вже був спокій. Ми взагалі на ліжко її не впускаємо, але так шкода її стало...
    І я теж. Зубки доробити, пофарбуватись треба, ще й напевно нарощу собі нігтики у відпустку.

Сьогодні планувала приготувати їсти, бо в холодильнику в нас голяк, і нічого мені на думку не спадає. То шо придумала чоловік не хоче, а шо хоче, сам не знає:8:
    Сяду повишиваю, може якась ідея прибуде:connie_pull-pigtail

20. Barnaulka

Чудовий, просто надзвичайний день! Почався паскудно - час тягнувся доооовго, абоненти діставали. Але після 17.00 все змінилося! Від того моменту я більше не працюю в тому кол-центрі, тепер мені не будуть довбати мозок зі всіх сторін, я зможу нормально виспатися і по-трохи стану нормальною людиною, а не істеричною сновидою :).
    Після цього була ще одна врочистість - зустрілася із Мартусею-Myzuk, на сушах, звичайно ж ;). Трохи потім погуляли, а коли прийшла на квартиру і увімкнула комп - ще дві: одна моя листівка прийшла до адресата, а ще мені скинули фотку із часів, коли я лякала людей своїми зелено-білими косами :girl_blum:
    Навіть погода мене тішить - завтра буду спати, скільки схочу і сонце мене не розбудить :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.