Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Valensia

Valensia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

А ми на море!!! Тішусь!!! Востаннє була на морі ще до народження донечки, а то вже три роки пройшло з того часу, відпочинок мені аж снився!:)
    Радію і переживаю водночас. Виліт зі Львова о 4:00 ранку. Як це буде з дитиною-не знаю, аеропорт, паспортний контроль, літак, доїзд до готелю... Речей наскладала стільки, ніби не на 7 днів лечу, а на місяць, треба щось відкладати, бо в сумку не влазить :)
    Ех, зустрічай мене, сонячна Туреччино!

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

море...море...море... А я не їду і не хочу. Хотіла б, якщо б їхала з няньками. А так, з двома пупсами,то буде не відпочинок, а якесь незрозуміле перебування в незвичному для мене і для діток місці (довго працювала над собою, щоб переконати себе в тому).
    Зате, я їду в село... де буде моя баба, мама, брат, сестра і ще купа няньок. Кращого відпочинку годі знайти. Повірте мені!!! Я зможу читати книжки, дивитись фільми, не варити їсти, насолоджуватись домашніми ягодами, фруктами... тільки б сонечко не підвело:)

3. Holly

Holly Moderator

Вірю :) Зараз Маркіян прокинеться і їдемо на дачу. Щоправда мені там прийдеться варити їсти, прибирати, бавити дітей, але я буду жити в мирі і спокої, не боятись лягати спати. Та й дітям на природі красота - коли захотіли пішли гуляти. Нині їду на тестування, і якщо гарно піде, в неділю чоловік завезе мені речі-техніку. А ще марю відпочинком, маю дві авантюри, побачим чи вдасться втілити їх в життя

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Всю ніч Настулік "гавкала", ото вчора гарно погуляли, називається. Сьогодні вже в садок не пішла. Відповідно, сидимо дома і не йдемо гуляти - вигріваємося. От я за ранок всю кухню вимила -прибрала, коридор, кімнату звільнила від барахла, приготувала комплексний обід, нагодувала дітей і нарешті присіла :d23: Як же ж корисно часом пропустити гуляння :girl_crazy:

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні від ранку зла страшне! Мама до мене приїхала і мали ми на примірку весільної сукні їхати. Але це тільки я собі так думала. Одним словом - машина зламалась. :girl_cray: І тепер невідомо коли її полагодять. Тепер примірка на суботу, а мама вже не зможе приїхати. :girl_cray: На роботі - завал-аврал. Гіпс з ноги зняли, але болить ще дуже. До весілля залишився лише місяць, а ще стільки всього зробити. Ех... Щось якась проза прямо жилеткова вийшла. Але врочистість є - з мамочкою дуже гарно посиділи-поговорили. :girl_claping::girl_claping:

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми теж з малявкою їдемо, бабця вже вареники з ВИШНЯМИ наліпити мала, а завтра вареники з чорницями по плану, ото буду я в раю! книжку теж взяла:girl_yes2: підемо з малим в ліс по чорниці, до коліжанки піду на манікюр, басейн з собою великий надувний беремо, головне щоб погода була ну і велосипед теж беремо
    має бути файно, хоч няньок в мене там не має, але то гастрономічний і дуже душевний курорт:girl_tender: ну і я люблю змінювати обстановку, як вчора питав малий поки ми були в свекрухи :" мама, а де ми сьогодні будемо спати?":girl_haha: так і живемо-кочуючи, тільки сумки перескладуємо:)
    гарних вихідних, любі посиденьки, піс_енд_лав

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми теж відпочиваємо в горах:girl_cool:
    річка, ліс, велосипеди, шашлики, няньки, які бавлять малу - ех релакс ще той і кілограми теж, але то таке...
    з прози - дуже впала з велосипеда на серпантинах в горах трохи побилася але вже заживаю...
    здоровя всім!

8. zetta

zetta Well-Known Member

зробила педік рибками, точніше то вони робили). Сьогодні день молоді в нас, і губернатор заборонив продавати будь який алкоголь цілий день, пиячки шукають де б то плящинку дістати).
    село село...ми скоро теж зберемось на рідні села, забуримось, обталяпаюсь в городі буду ходити чумаза і навіть не робити ніякого макіяжу.

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я завтра висплюсь (чи то у вихвалялки:girl_claping:) бо той короткий тиждень був дуже виснажливий, з нашого і так невеликого батальйону-відділу ще один боєць пішов у відпустку, а роботу з собою ніхто не забрав. Мені важко, бо задатків головнокомандуючого не маю, та й важко командувати місяць тими, з ким рік на рівних.
    Завтра мушу відвідати одним заїздом двох подруг- молодих мамусь, добре, що живуть в одному напрямку. Ще своїй дитині обіцяла мультик про монстрів, добре що чоловік працює, тому озера з рибалкою почекають, хочу провести вихідні у рідній хатці.
    Ще б хтось прибрав і їсти зварив- було б повне щастя!

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І я завтра на села... А тепер на знала, куди піти, і вирішила сюди. Вобшем, єдна проза. Вчора приїахала коліжанця, з якою бачилась минулого року. Ми живемо дуже далеко, аж трийці кільометрів, то Рудий казаа, що можна... Так багато бухати... Ги-ги! Та, я алкоголік, але в ту тему не піду.
    Согодні апять... Хтіла вже купувати білєт домів, а аказуєтьтся, жи в нас швєто... на роботі. Тіко прийшла домів. Рудий чогось казиться, странно...
    І я, алкаголік, ще вирішила закинути прання і залізти сюди, бо без ДП не можу. Всім па-па, бо в батьків тирнету нема, а той маленький модем - то не моє.

11. AilataN

AilataN жива

З тими змінами погоди мені здається я ніколи не висплюсь. Ще й, як назло, малявка недає вдень прилягти. Сьогодні мені вже реально зле. І перепрацювалася я ...
    Як то добре було у спеку.. :girl_cray:
    Ми нікуди не їдемо з огляду на ситуацію з татом.
    Мар шкода, згадує річку щодня.
    Пробую влаштувати доцю знову в садок, може вдасться...
    Завтра свято, чоловік вдома буде, то вже добре.
    Скучно))стільки хотіла написати, а не пишеться..

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

І поїхали ми в мальовничу місцину і оселились там в затишному курені, як індіанці з Північної Америки.
    фігвам називаєтся
    на чоловіка напала несподівана робота.
    Плюсів ніяких. Мінуси:
    - холодильник теж готувався в гори, тепер в ньому 100 г масла, 1 яйце і імбир
    - чоловік працює вдома і протестує проти такого меню
    -дитина протестує, що тато працює вдома, бо він окупував останній вільний ноут
    - я протестую проти всіх вищезазначених пунктів, але всім то по цимбалам. народ чекає, що я всім по шуріку зроблю добре.
    Я плавно закипаю і готуюсь зробити всім зле. Ще не вирішила, буду робити істерику чи обід
    Прозааа.

13. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вчора в десятій вечора згадала, шо давно хтіла викинути покривало, яким вже давно не користуюсь і не буду. перерила цілу шафу і викинула ше пару лахів))
    а сьогодні 3 години потратила на перегляд шафок з літературою-старими конспектами і т.п. не знаю як то в мене вціліли досі всілякі методички, збірники тез конференцій, недолугі конспекти.

три рази виносила 3 мішки паперів:girl_yes2: і ше залишилась коробка зі старими радянськими детективами, яку десь тре пристроїти (викинути не можу, бо то мамина література + стан книжок нормальний)
    підсумок : три вільні полиці в шафі:shok: і мій хом"як (який любить не хомячити, а викидати) наразі заспокоївся:girl_crazy:

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

сиджу за нетбуком і споглядаю як сіяє моя пм, а сіяє червоним через відсутність солі та ополіскувача. ех заглядала і нині за тим в Польщі, але ціна..ополіскувач майже 50 грн Сомат та Фініш а сіль виходила майже 15 грн(така ціна і у Винниках), тому ніц своїй помічниці не купила, прийдеться завтра забігти на базар(
    Боліла мене голова з обіду, думала переживання чи те що не доспала, послухала новини-передають на ці дні магнітні бурі(завал, я зразу відїджаю)
    Мої мужики сплять, нагодувала їх мискою салату та канапками, малий ще щойно напився кави(це він так несквік називає) ми з чоловіком поділились пивом. Загрузила пм, йду в душ і спати(вчора не спала з 3.00)
    Завтра треба ще розложити деякі речі+ спекти торт для клієнтки+поприбирати
    Одним словом насичені дні

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну всьо, дєвки! Сьогодні я вже тридцятилітня тьотька.
    Йду помию голову і буду чекати на кардинальні зміни в житті. Що там після тридцяти кажете? Лібідо підвищується, мудрість приходить і місця в транспорті звільняють?:8: Чи я знов все напутала?:girl_wink:

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

ггг Я вже тиждень сорокалітня тьотка! Теж кажуть, що життя тільки починається:girl_wink:
    Аналіз змін після тридцятки- лібідо таки да, підвищується і підвищує в оточуючих, мудрість- пака нєясно)))),місця звільняють хіба в ягуарах і бмв:girl_blum:
    Загалом мій настрій відображає ця фотка....гуляли)))

Останнє редагування модератором: 29 Червень 2013
  17. Savchenko

Savchenko Member

Хоч настрій вже другий день якийсь не альо в жилетку не піду...Шалений робочий тиждень і не перший і не останній вимотав мене повністю думала відпочину тих вихідних...дзуськи в свекрів празник в селі...спершу вимучилась стоячи в душній і забитій електричці і ніхто навіть місцем не поступився, потім повно роботи і готування так як за традицією з"їжджається вся родина до нас на празник, невиспана,замахана я була зла і недобра і потім знову півдня дорога на Львів і знову робочий шалений тиждень...про ці вихідні просто марила мріяла не знаю як то передати словами...в свекрів мені подарували маленьку кицюню...то такий пухнастий клубочок я давно хотіла кошенятко звичайне без всяких примх і засережень...тепер в нас в хті живе позитивчик який трохи не дає зранку поспати але то таке))) Вчора купувала їй на Краківському для кігтиків дряпачку з пухнастим шариком прив"язаним, наша Нюся мотлох робила з тої дряпачки) Собі коханій купила сарафан "в пол" за смішною ціною аж 105 грн, тканина приємна до тіла файно прасується і головне ніде мені не пережимає животик, який вже досить кругленький, на наступні вихідні братик має ДН то вберусь в сарафан в сандалі "грецькі" взагалі без платформи і буду дівка) І надибала секонд де відокремлений розділ одягу для вагітних купила на осінь брюки і джинси які внизу подерті, але я їх перероблю на капрі:girl_yes2: Був ще комбез джинсовий але туди вміститься дві мої дупці. Сьогодні в планах розгребти шафу з одягом, поприбирати,зварити їсти а така моментальна лінь напала, що щось вже стала сумніватись чи щось я зроблю((( Піду нямну панакоту,може попусте) Всім файних вихідних)

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

не знаю,що там завтра у тебе зміниться,але нині ми файно відмітили підвищення твого лібідо, прихід мудрості і ще там далі..день був чудовий,Львівська Швейцарія симпатична,тиха і тепла на диво,шашлик смачний..діти задоволені-цілий день надворі,купання в ставку,смаколики на столі..що ше треба...хіба завтра продовжити:girl_wink:на святкуванні мого вже трохи підвищеного лібідо:d23::girl_haha:

19. natorella

natorella Well-Known Member

ой, а мені тієї опції не видали в собєзі, гади

20. Heureuse

Heureuse вірю...

то вчора були магнітні бурі, та? бо я мала таку підозру, але не мала здоров'я навіть залізти в нет, щоб то перевірити. півдня ковбасило мене нєпадєцкі, голова боліла так наче по ній танком проїхались..
    після обіду якось зібрала себе до купи, бо пообіцяла дитині свято морозива, тим більше вона вже скоро їде..погуляли файно, ми з малюком подихали, мале наскакалось до упаду як завжди :)
    на сьогодні нуль планів і навіть ліньки щось придумувати...десь би поїхала. на море, наприклад :girl_haha: :girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.