Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Гггг... в мене сьогодні теж врочистість, правда, мені не 14 років стукнуло, а на десяток більше:girl_haha: Якби не вітання зранку чоловіка:give_heart:, то сказала б, що день почався паскудно ще з ночі: вже дургий день дощисько, гримить, блискає, від того ми з малою дуже зле спали; а зранку встали, чоловік на роботу, я до тирнету, а його нема:girl_in_dreams: Спереживалась з того, що буду, певно, весь день без світу, але юю-ху, він з'явився:girl_claping:
    Заварила собі запашного фруктового чаю... маю час для відпочинку:xaxa:
    Всім гарного дня!

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

А я вирішила помити холодильник (а що, ідеальна година, майже всі сплять), повитягувала усі продукти, знайшлася банка варення, яку ми вважали безслідно зниклою :nyam2:. Чоловік, який зайшов на кухню просто попити водички, вже з"їв завтрашній сніданок, а якщо я буду так довго вимивати холодильник, то завтра ми будемо лише вечеряти :girl_haha:.
    Наші дні тепер, то суцільні прогулянки. Додому приходимо поїсти і переночувати, файно :girl_yes2:. Спорт щось мені зовсім не йде, мучусь я на тих заняттях, старість чи що :girl_in_dreams:? Треба щось міняти, сподіваюсь, що не жінку мого чоловіка :girl_haha:.

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Який сьогодні чудовий день:girl_claping:. Встали з донечкою дуже рано, готувались до нашого першого випускного, провчили певний курс англійської. Мали відкритий урок, як це все гарно виглядало, дітки такі розумні, красиві:girl_tender:Трішки святкували, а потім ще побігли вирішувати деякі справи, ледве "долізли" додому по тій жарі, прикупили собі смачненьке морозиво, і зараз його гамаєм. Ще вложу Роксолюсю трішки поспати, а сама до роботи. Тут, так всі про вікна пишуть, а я їх ніколи не мию:girl_blum:, це робота мого чоловіка, золотий він у мене:girl_tender: Плануєм на вихідні їхати на Прикарпаття, трішки відпочити. Всім гарних вихідних, та такого хорошого настрою, як сьогоднішня сонячна погода:girl_yes2:

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Фууух, ото деньок, спекотний гарний і дуже насичений.:connie_pull-pigtail
    Щойно приїхала зі своєї роботи. Людоньки, сто років там не була.)))
    Ну, от, повирішувала я трохи паперових справ, переписала контракт, витовклася в маршрутках туди-назад і щойно пришкандибала додому. Їсти хочу як вовк, в холодильнику пусто, поставила варити гречку, так щоб поскорше, бо умру, не витримаю. Паралельно варю картоплю на вареники. Якимось чудом я їх повинна доробити, заморозити і в вечері чоловік повезе до форумляночки для використання за прямим презначенням.)):nyam2:
    На разі трошки прилягла, най нозі відпочивають. Доречі, в мене нині невгамовне бажання взутися в босоніжки, коли підемо Святиком гуляти. Але то напевно перебор, ще в неділю їздила до мами в гості в чоботах, а то так відразу босоніжки.:scratch_one-s_head:
    Ну, поживем-побачим...

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Позичте чоловіка на день, бо мої вікна ще брудні:girl_haha::girl_haha:
    Прийшли з прогулянки, там так жарко, літо прийшло чи що?:connie_pull-pigtail Забігла ще на секонд, купила собі дві класнючі футболочки від Next і Atmosphere і літнє платтячко від Marks & Spencer - довольна як слоненя:connie_pull-pigtail Зараз малеча спить, я п'ю чайок. Як проснемося, то знову підемо на двір аж до вечора:girl_yes2: Всім гарного дня!:)

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

та мої також, будуть митись з понеділка:girl_haha:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я цього року не мила - мені моя золота мама їх вимила. так якісно, ретельно й відповідально - так що в мене все блищить. Я з Сашком валяюсь дома - мене болить палець, а Сашка чимось отруївся. він дивиться мультики, а я тут.

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Болюча тема - вікна...Хотіла і я того року припрягти чоловіка, щоб знав, як то, але чоловіка вже зорендувала свекруха приводити до ладу дачу, куди вони дружно з Яркою і підуть. А я навіть і не нєрвнічаю - в мене є палочка-виручалочка добра фея, яка мені помиє вікна і поприбирати допоможе. То напевно вікове - вчуся любити себе і не напрягатись по дрібницях.
    Хочу кудись на природу, але два дні не можу виставляти писок на сонце, бо сьогодні була на лазерній чистці і писок трохи червоний, зате з понеділка буду красавіца! Яке то кльове відчуття - зробити щось корисне для себе.
    Тато пішов вкладати Ярку і приспав її на нашому ліжку - сплять вобнімку і книжка зверху, так мило:girl_claping:

9. AilataN

AilataN жива

Не хочу більше писати в жилєтку.
    мала встала сьогодні пару разів з ліжка, в туалет, і все. Але! на вечір т-ри не було. Купила таки той Грипринозін, чи гропринозін..
    Чоловік попри поганий стан взбунтувався і виліз з ліжка , пішов колеса поміняв. Прийшов весь мокрий, хоч викручуй, впав і заснув. Псіх.
    малий вже рівно дише, трохи їсть.
    Я. вийшла сьогодні в люди, 37.2, вдягла туфельки нові, з напрягом влізла в джинси, прикрила то все діло жирне тунікою, нап"ялила вокуляри, щоб нежитю не було видно))), і пішла. думаю метрів сто зробила сьогодні. Спарцмєнка.

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Тиждень пройшов нормал, правда, трішки ПМС його зіпсував. У вівторок посварилась на роботі, і не з будь ким, а з директором. Але добре, що ми не тільки співробітники, але й коллєги. То обійшлось легко: покричали по телефону, пошвиряли трубками і все. Потім навіть стосунки не виясняли. Правда в туалет я таки пішла...поплакати. Але то - не я, а мій ПМС плакав. Я його заспокоїла і взялась далі до роботи.
    Прийшли КД, досить спокійно, але ПМС продовжився до нині. З самого ранку сварилася з Рудим. А все почалося з того, що прийшла справжня весна і Рудий взявся до роботи, як дурний до ступи. Відповідно часу купа і він цілий тиждень возить мене зранку на роботу. Добре знає, що я тепер постійно спізнююсь (авітаміноз всьо-таки і спать охота) і йду на роботу на 9-ту годину. Так от, сьогодні він приїхав через 15 хв після того, як я прокинулась. Але ж я "красавіца пісаная", макіяжусь добрих пів години, ще з пів години йде на те, щоб випити кави, туалет, душ, ля-ля-тополя... Все це робиться мовчки, з напіввідкритими очима. Ну дивлюсь - стоїть чекає. Запрошую випити кави, не хоче. Відповідно я, як ошпарена, починаю все робити не по графіку. Через пів години вилетіла з хати, до роботи 10 хв. Їх я і умудрилась використати для сварки. І такий сьогодні в мене був скандально-перепрошувальний день.
    Потім Рудий приїхав на роботу з тістечками, ми випили кави і зрозуміли, що сьогодні не день мирного спілкування. Завтра будемо мирно спілкуватись.
    А шо, і скандалити тре... "Шоб жизь мьодом нє казалась".
    Але за то його і люблю, що він такий в мене скандально-нескандальний.
    Мєжду прочім, я взяла з Рудого розписку, що якщо я його приб"ю перед КД, то мене немає в чім звинувачувати. Ги-ги. І він взяв з мене розписку, але яку, не скажу, бо то секрет.Ваш 007, Люб Степанівна.
    Пи.Си. Вибачайте за довгий і марудний текст ні про що.
    Пи.Пи.Си. На завтра в планах, як у всіх, - вікна...

11. zetta

zetta Well-Known Member

автобусно-тролейбусні зупинки всі вимиті, асфальт в місті помитий, у дворі сусіди вирішили влаштувати суботник, шось їх не влаштовує наш ЖЕК( мене теж). А я помила вчора вікно в кухні, і навіть заглянула туди куди спеціально ніколи не дивлюсь і вірю шо там чисто - довелось помити. якось так хаотично попрала шторки в кімнатах, тре підтянути хвости і допрати решта.
    вчора попарилась на славу, але вже файно було з мятою і полином була парна. масажик, всякі мазючки. Маю відро професійних водорослей, і сухих.. тре обгортування поробити. як би то дітисок кудись .. хоч на пів дня шоб навіть трохи поскучати за ними) гг
    трохи маєм похмурість сьогодні, завтра дощик буде -фааайно.
    і їсти треба зварити, мда - якись будень буденний намічається сьогодні.
    всім гарних вихідних, натхнення до миття вікон, а ввечері похвалити себе за подвиг і влаштувати романтик з мужом чи без, ну головне не сумувати ) і будьте здорові.

12. arkka

arkka Well-Known Member

планував чоловік на вихідних помити вікна але плани помінялись, поїхав в Трускавець по роботі, на цілий день. Можливо щей завтра прийдеться їхати... а планували йти на "Теремок" два тижні тому квитки купили. А я ото попила кави і ніяк неможу включитись, за що братись, о чую сусіди зверху вже пилососять. Певно йду перебиру постіль і закину в пральку, їсти треба щось зготувати. Якась одна проза...

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Сьогодні у нас з доцьками дєвішнік, татко поїхав по своїх хоббі-справах, а ми розважаємось утрьох :girl_crazy: Обіцяла своїм красуням Веселку, але туди привезли автобус дітей. Почимчикували в Манюню - там ДН. Довелось моїм діффчьонкам обмежитись звичайним майданчиком з качельками, а на десерт - Макдональдс. Точніше десерт, кава і free wi-fi мамі, а сєструхи забавлялись на гірці. Видно добряче я їх замучила, бо обидві вже сплять. Я от знов їм (сама на себе вже зла) і продумую план на післяобідній час :girl_in_dreams:

14. zetta

zetta Well-Known Member

таки перемогла я свої вікна -помила, допрала штори, приготквала м"ясо по французьки ..і ще би гори звернула та чоловік прийшов з вигуляним доціком. довелось згорнути працю - роздівати, годувати і тд. і навіть квіти винесла на балкон.
    а на вулиці в сусідньому дворі вже мангал димить, як завжди чаклує наш знайомий шеф-повар на сьомгою на грилі, зараз знов якісь фрукти запече...реально в тій компанії наше жіноче товариство зажди відпочиває. йду наведу красу і вдягаємось на вулицю.

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Їсти зварено. Вікна помиті. В хаті прибрано. Машинка пере. Щось я сьогодні реально втомилась... Планую прийняти ванну і так ліньки вже підняти ЖОзефіну ПАвлівну і тягти її у ванну...Рудий мене взлостив. Спочатку мене не розбудив! Потім приїхав, бо йому забаглось кави. А я що, кав"ярня? Крутив мені голову і всю свою роботу я почала і скінчила пізніше пізніше, ніж розраховувала.Тепер маю сидіти одна і тлумити чанахи, бо відітєлі в нього ще роботи непочатий край. Хляпнула м би якого пива чи шампанського, і нема кумпанії. Е-ех!

16. Holly

Holly Moderator

А ми відкрили дачний сезон, нічо толком не зробили. Чоловік пересадив малину і посадили нові кущі смородини. Я пограбала місце, де планую квітник і усьо. Бо діти постійно нили то їм пити, то їм їсти, то ще щось. Я не можу - бо Маркіяна на руках, а в чоловіка руки брудні. Одним словом зібрали все і поїхали додому. Ще виявили що сусіди-рагулі-пияки покрали наші дрова, на зауваження сусідки, сказалаи що ми їм дозволили((( Ну і не менші рагулі підпалили-поле ліс. Двічі на рік від такого потерпаємо - навесні і восени. Минулого року мало хата в селі не горіла. От так от.
    Менші діти сплять, я зараз відпочину і піду готувати їсти.

17. zaderyshka

zaderyshka Member

А я нині плюнула на вікна, мені тре ше один день, щоб домити, лишилось 4, а було 15. Тепер кожного разу як мию вікна, возношу благословення і подяку тому, хто придумав склопакет! Його не тре розкручувати і мити 4 шиби. Алілуя!!! Замість вікон нині я воздавала належне істинно українському покликанню жінки - городу. Кажися Іллєнко колись писав, шо памєєтнік українській жінці зробив би з золотою сапкою в руках і "раком" над буряками. Стояла я зі звичайною сапокою і над тускавками, але все одно! Гордість переповняє мене, а ще переповняє піца з тунцем і трошка сидру. В такому настрої йду перевіряти, що написали мої студентуси на модулях. Всім гарних вихідних)

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Зробили нині вилазку по роверових магазинах-я там одразу розгубилася :girl_impossible: Їх тааак багато і всі такі різні, зато пробуючи ровери я зрозуміла, що я вжееее хочу поїхати десь далеко-далеко!!! І от з тим бажанням я і повернулася додому, де мене чекало ще одне недомите вікно (вже домите :) ) і прибирання хати, яке вже на стадії завершення. Переглядаю далі сайти з роверами, думаю, вибираю і чекаю моменту, коли вже він буде в мене!

19. Людок

Людок New Member

ми теж вже помили вікна
    правда, я типу помагала)))
    а мив чоловік, мо то треба було в вихвалялки:girl_wink:?
    щеб завтра сезон пікніків відкрити, стейки вже замариновані.

20. AilataN

AilataN жива

Сьогодні якесь вікномийне свято?
    Я знову щось пропустила((.

Статус теми:
Закрита.