Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Прозищеее - робочий день. Так сподівалася, що мене сьогодні ще це обмине, але не вдалося. Арбайтен від 8 ранку. Якось дуже швидко пролетіли мої свята і знову починаються трудові будні. Ех, мааалооо.
    Не довго тішилися ми справною машиною, сьогодні знову засвітилася якась лампочка, поїхав муж на сервіс, що там ще не знаю. А я собі напланувала похід в кіно ввечері, певно пролітаю.
    Харчі з холодильника поступово зникають і надійно закріпляються на моїх боках. Встала сьогодні на орбітек і ледво пробігла 2 км, капець. Треба терміново братися до праці. Дістала круг, але поки що стоїть сиріткою біля стіни і дивиться на мене. Якось мені таааак лінь. І чого я така гнилиця?

2. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я така сама гнилиця, якщо що. Так вже швидко свята пройшли і сьогоднішній останній вихідний день. Мала на сьогодні стільки планів, а в кінці десь той день дівся і нічого не зробила. Чоловік затримується на роботі, і мені так скучно. Зробила маску на обличчя, попила кави і мабуть ще піду вигуляю собаку. І спатки, бо завтра вже на роботу...

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Оце сила волі!
    Я теж вже 3 день доїдаю всяке-різне з холодильника...Навечір була канапка з оселедцем й чай :girl_blum:. Чоловік в шоці, а мені смакує..Настрій сумно-депресивний, бо світить моєму мужу по всіх параметрах мобілізація....Так переживаю. Ще й ті сірі однакові будні..

4. flame

Ага, якщо ще так трошки поїм, то буду котитися, як колобок:))) І так +3 кг за останні 2 тижні. До весни треба, як мінімум-5.Сила волі, то коли замість пончика - склянка води.:girl_haha:
    я абстрагувалася. Погані думки притягують відповідні події. Я себе настроїла, що ніхто і нікуди не піде.
    вже знаю - свічки:girl_sad: На відстої до понеділка. Так що всі вихідні будемо сидити вдома і напихатися далі.:girl_mad:

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

я сьогодні вирішила хватить хворіти, треба збиратись до Львова. Нарешті розлили холодець, да-да, на свята не мали ні як, ні бажання. Знайшли новий лік своїй хворобі (в маминої знайомої щось схоже було), тепер я гонорово п'ю молоко з содою, гадость рідкісна, але щиро вірю що поможе.
    А ще сьогодні виявилось що я трішки чаклую ;) але все по порядку. Десь 2 години тому в мене вдома була заметіль, ми то думали що то тільки вітер сильний, наш котяра по вулиці бігав, тут чую що він мявкає - запускати, а він снігова баба, чи то скоріше сніговий кіт;) випускали чорним, прибіг весь білий, відігріли, висушили. І тут мене дьоргноло до знайомого подзвонити і похвалитись снігом. Ну а де я можу по-людськи розказати. Та і ляпнула - "що в тебе вдома твориться?". В нього ступор, і питання, а ти звідки знаєш? виявляється в його кицьки дурка почалась, і вона розбила пару стаканів, мама розізлилась і хотіла кота на вулицю викинути, а я якимось макаром про то дізналась і вже дзвоню кицю захищати ;)
    З моїм котом також щось не зрозуміле твориться, він ніколи не любив на руках сидіти, а погладити його то було взагалі...всі руки роздрапані, покусані, і злий кіт втік десь під диван. А сьогодні заліз до мене на ліжко, всунувся під руку, і спить помуркуючи, переклала на подушку, а він сонний встав і назад на мене ;) Вот тепер буду спати з чорнявим, мохнатим кавалєром ;)

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Діти в баби з дідом, в хаті ідеальна чистота і я вже не маю до чого взятись!
    Знаєте, що я зробила?
    Перечитала, як мене вітали з вагітностями і народженням діток ( у відповідних темках). Посмішка з фейси не злазить!!! Дівчата, як такого кайфу давно не отримувала!!!
    І задумалась, як сильно змінився форум з того часу..... але то таке

Підкажіть чим би ще таким цікавим зайнятись, бо планів ніяких, а до вечора буду сама вдома.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Йой, під ковдру і файне кіно, то моя давня мрія і ніяк не виходить.

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мене зате постійно с..ч :girl_cool:, але то таке, Марчик підросте й прибиратиме. Бо нараз він майстер тільки розкидати все. Привіз муж Сашку із села, вже аж заскучала за ним.
    Поговорила з подругою, дізналась останні новини на роботі й трохи мене попустило :). В планах десь вибратися на шопінг, але так дико болить спина, що поки що валяюсь на ліжку з ноутом.

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

ха! Та в мене тоже... але пару годинок буде чисто. Як тільки діти зайдуть до хати, срач з"явиться, як по змаху чарівної палички!

Дивитись фільм під ковдрою, то не про мене. Я не маю стільки терпіння, щоб аж цілий фільм подивитись... принаймні сьогодні.
    прочитала гороском, що в мене супер-дупер кар"єрний ріст буде в тому році, сіла на сайти з вакансіями )))
    Перекладач в шлюбне агенство з приємною зовнішністю... ахахаха

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А мені щось забагато тих вихідних..
    Вже не знаю куди себе подіти..
    На вулиці жахлива погода, тому сьогодні прогулянка відмінилася((
    З радістю прийняла б якихось гостей в себе вдома))

11. Virner

Virner Well-Known Member

Кльові-кльові дні! Такі кльові, що аж дуже кльові! :girl_blum:
    Мали гостей, гарно провели час, показали їм Львів, українські традиції святкування Різдва. В гостях теж побували. Як я люблю такі родинні посиденьки. Жаль лише, що моя мамулька далеко. Сподіваюсь на Пасху вже будемо разом. У мене були такі наповнені дні, і духовно, і емоційно, що аж метелики в животі літали і я вже подумала...воно... Навіть муж сказав, що донечка йому снилась. Але ні, поки ні... Ну, нічого:) Я якось так налаштована, що відчуваю вже скоро...дуже скоро.:girl_tender: От хотілось вам, посиденьки, розказати, бо своїм не кажу, вони не зрозуміють. А я знаю...:) До того ж на мене у відповідній темці добряче напчихали:girl_wink:
    Роботи у мене в ці дні також було багато, та я все встигла. І сьогодні активно попрацювала, добре, що можу працювати вдома:) А з понеділка взагалі потік справ, ідей, нових проектів. Та й добре:) Я готова.
    Йду собі зроблю какао...і буду чекати мужа. :girl_bye:

12. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сьогодні в мене був день прибирання! :ed4d70def841dc74b57 Короче я замахалася... Тільки була сіла одразу захотіла спати. :boredom: Причому ледве встала сьогодні в 11.00 :girl_flag_of_truce: Тепер я вічна соння :girl_blush2: Тільки що встала була... Сьогодні різко захотіла жареної картопельки, пішла наварганила так, що ще на завтра буде))

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

сьогодні вранці прокинулася о десятій, особливої роботи не було, тому вирішила не спіша перескладати свій та дитячий одяг, а на другу годину мала йти прибирати у церкву. Але 13:30 подзвонив до нас кум і сказав що за 2 години буде в нас зі сім"єю (вони в нас не були вже 2 роки). Звісно в церкву пішла мама, а я по магазинах (бо зі свят майже нічого не залишилося, та й не дуже вже би було свіже). Але поки діти спали, ми з чоловіком встигли все приготувати та хату привести у "божий вигляд". Так гарно посиділи, дітки побавилися, перекинули хату, а доня ще й отримала гарнющі золоті кульчики :). Зараз в хаті все чисто, посуда помита, а я з яблучком сидю за ноутом, балдію. Завтра маємо культурний похід у цирк та до вилазку до центрової ялинки.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ох, гормони... вже годину сиджу і не можу дати раду зі слізьми, а все тому, що поговорила по телефону з тутешнім священником... все так гарно складалось, наступної суботи і сестра вільна, і ї їчоловік, щоб з малою побути, і наш колега може приїїхати зі Львова-вирішили ми похрестити дитину. Але тут в церкві дууже зимно,я кілька разіі лежала після служби з дикими болями мочового, тому і боюся так.. А священник вперся-тільки в церкві. Але то навіть не в тому проблема, чоловік з ним вже навіть домовився, але я передзвонила йому,аби попросити таки зробити це вдома, хотіла пояснити чому, але він і слова мені не дав сказати, як заведений торочив , що він знає краще, що нічо моїй дитині не буде і що я якась перестрашена, краще взагалі вдома сидіти і нікуди не виходити.. В результаті я прямо в трубку розревілась , сказала йому все, що думала і про то , що священник мав би вміти почути і вислухати людину. Найобідніше те, що він би міг мене переконати, якби манера розмови була інша, а тепер я категорично не хочу його бачити, бо мені дуже важливо відчувати душевну доброту священника і бажання піти на зустріч і заохотити. І так мені то обідно, бо відбив усяку охоту іти взагалі коли-небудь сюди в церкву.... Але то проза, бо я розумію, що ітак все буде добре,ще
    римо-католицький храм. Як не хоче нас наша церква, то може інша захоче... І насправді може й добре, що так, в таких ситуаціях пізнаються люди, а Отці, вони ж мають бути відкриті до діалогу...

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Півночі пуцувала підлогу. Давно так не мила, з повзанням на колінах, відсовуванням кожного девайсу. Робила експеримент з содово-мильною сумішшю, думала, лишаться розводи. Ніби нема:scratch_one-s_head:
    Сьогодні останній день канікул, направду відпочила. Тепер вважаю, що 3 тижні взимку - було б ідеально завжди:girl_yes2:

16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

я на вашому терміні теж весь час спала, або хотіла спати
    минуло десь ближче до 11 тижнів

а в нас проза
    моя тренер зі східних танців лежить з малим в лікарні, а боки і попа саме зараз так їх потребують:girl_sad:
    у кишенях гуляє вітер
    приходили куми - так славно душевно посиділи...
    тільки трохи дістало "Аня спить з вами? як? ви що? так, давайте перекладайте в ліжечко... от наша зразу окремо спала!"
    ну для чого оці "вказівки"?
    головне, кум кілька разів відзначив, що дитина в нас на диво врівноважена, спокійна, а їхня в такому віці була лякана і істерична. то якого милого я маю дитину стресувати оціми перекладаннями, якщо нам всім трьом так спати подобається? щоб і моя була лякана? де логіка?

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ой дівчата, вкотре саме Отець Юстин вміє зробити так, що зневіра вмить пропадає... я йому написала, описала ситуацію і спитала, чи дійсно то так принципово, аби все відбулося в церкві? він відповів коротко, аби я йому написала номер свій і Отця.. а ото подзвонив і сказав, що розмовляв з владикою Євгеном Поповичем , дав номер отця Богдана, який живе 20 км від нас і все вже вирішилось. я поговорила з дуже приємним отце Богданом, який сказав, що то взагалі не проблема і він часто хрестить взимку діток вдома, бо це зрозуміло, що зимно. і мені так стало тепло на душі і так ніби хмарки розвиднілись, бо настрій був дійсно пригнічений від тої ситуації...

18. flame

Сьогодні свято нічогонероблення. Цілий день байдики б"ю, хоч квіти треба полити, бо вже скоро засохнуть. Чоловіка майже цілий день вдома немає, поїхав ще в обід на якусь там зустріч і пропав. А мав привезти суші. Як не привезе, то його в роли закатаю.:girl_blum: Навіть не хочеться мені йти на двір собакам їсти давати. Подушка-планшет-телевізор.

19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Сьогодні день почався як завжди ,але з чаю. Потім було нарізання салату олівє, бо все збирались, але так багато на готувала, що не було потреби в ньому. А тепер запаси закінчуються і знову кухня "Привіт":girl_yes2:
    Покатались на трамваї,забрала фіалочку за якою їздила (доглядати за ними зимою важче). Ще побували на Високому замку набрали води. Там завжди такі черги,певно будун , набирають по 40 фляг:girl_crazy:
    Прогулялись по фокстроті ,ельдорадо , холодильників вибору нуль! То надто модне, то в середині не подобається...досі в пошуку...
    Якось так і день минув .

20. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сніданок почався з чаю сьогодні... Настрою взагалі немає, якщо чесно... Бо сьогодні перший робочий день. Думаю до вечора якось мені цей стан пройде)) А всім бажаю хорошого робочого дня та тижня )

Статус теми:
Закрита.