Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А мо пора вже назавжди:girl_cool:?
    Самое оно. Вчорашнэ завтра плавно перекочувало в нині, ну то я вже на дивані, Тео зараз надіюся засне, а в мене буде час на серіали і на згадування чи точно я усе купила:girl_crazy:.
    Тео вчора був із татом в ОхматДеті. Лікар так і не вкурив ЯК то нам вдалося вилікувати отит, а насморк нікуди не діти. Короч нове лікування і завтра мають бути в лікаря як штик.
    Знала б раніше- віддала б лишню вам.
    Ага, ага:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    Ти з нею разом хоч спиш?
    Яссно))).
    Було таке, ага.
    Та того року ДП такі, що гірше думаю уже не стане.
    Моя таки не змогла, та манікюр мені дорожчий прибирання:girl_crazy:.
    І та- мала квартира має хоч якісь плюси:girl_haha::girl_haha:.
    А ЯК то- в машині не жувати:connie_pull-pigtail?
    Дякую, я то думаю ЧОГО я мавпочок люблю:girl_in_love::girl_in_love:.
    Все- я знову хочу в цей флешмоб. І де мені тільки 6-тьох бажаючих ще назбирати:girl_in_dreams:?

З врочностей- приніс нині мужа карточки в спортзал. Все- на наступні 10 місяців моє тіло пристроєне до такого виду спорту)).

По темі Нового Року- я- готова. Манікюр і педикюр- червоний- є, помада червона- є, навіть блокнотик новий червоний- і той є. Їжі як на диво є багато(ага- щось я нині таки вдало САМА сходила в магазин:girl_crazy::girl_crazy:).
    І навіть ялинка вже прикрашена стоїть:girl_dance:.
    Зараз поспимо, потім ще чуток поприбираєм, і пора накривати на стіл:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:.

Всім спокійних радісних приготувань і до зустрічі:kisss::kisss:.

• Подобається Подобається x 4
  2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я така ж сама.
    Вже перенила, що Дід Мороз запізниться на пару днів і пішла далі творити чудеса:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Зараз напишу щось геть не ДП-шне. Та йомайо- ну ВІДКОЛИ це пересічні чоловіки стали експертами в красі? Правильно- ні від коли. Це наша, жіноча, робота. Тому як там кажуть- улибаємся и машем.
    Я нині чесно намагалася купити червону білизну. Через 25 хвилин стояння в магазині я таки визнала- в 2016-му в мому тренді будуть інші кольори:girl_crazy::girl_crazy:.
    Та чого ви? Як надумаєте щось таке- ідіть на ДП, думаю тут нині будуть люди.
    Отако тихенько напишу- дууууже багатьом хтось з рідних помагає. У нас такий менталітет. І від того фінансові потоки у нас крутяться не так, як у всіх решта
    До чого це я? О, згадала- можна файно подякувати тим всім помагайликам і в Новому Році ти дивись- і легше буде.
    По темі фінансів- у нас цей рік теж був не простий. Криза- вона вдарила по всім. Все ж таки у 3 рази курс підріс. А підняти свої доходи в три рази за короткий час ще треба вміти.
    Короч- держись!
    100%.
    Взагалі- одне з моїх улюблених ДЗ- не знаєш шо сі діє- прибирай:girl_crazy:.

І чого я далі тут? Тео грр не спить. Пішла я мужа виручати того малого гаврика присипляти:girl_crazy:.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я над тим працюю:girl_wink:
    Щось цікавеньке:girl_smile:. Що це і з чим його їдять? Може тут на ДП забацати темку?

Ну а я майже готова зустрічати Новий Рік! Цілий день сама, бо чоловік на роботі. Покавувала, з'їла половину приготованого чоловіком нашвидкоруч і вночі тірамісу. Мммм ... смакота ще та, і чого ми його раніше не готували? І головне це швидко і просто! Зараз полізу в холодильник дегустувати солону червону рибку. @Akina пісня суперова, я своїм сусідам теж включила послухати:girl_haha:. Настрій - є і файний!
    Навіть з бажанням поприбирала, залишилось нову постіль постелити, яку мені Миколай приніс і залізти під ковдрочку. Ааа ... і не забути шампанське:girl_crazy: і чоловіка !

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В мене навпаки: коли настрій ніякий, краще нічого не робити, все просто летить з рук, ламається, сиплеться, розливається...
    Зараз ніби вже з мінусового став нейтральним, то вже добре. Допоміг, як не дивно, похід на базар/магазин :) Людей не аж така тьма, як уявлялося, але є, і усвідомлення того, що можу йти в б.-яку гущавину:), і пробиратися поміж натовп, не боячись когось/щось загубити, дуже бадьорить:) то я просто сама ходила:)
    А, ну і забрала календар з фото діток, то певно через це почуватися стала краще:)
    Щось Кандя не писала, що там домофон приніс:)
    Ааа, мамусі, в кого дрібні дітки, не забуваємо про новорічну розвагу під назвою "Зареєструй дитину в садок" :), я вже мало не забула.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Привіт!Привіт!Привіт!
    З вашого дозволу і без спроби на дозвіл,ділюсь найоригінальнішим привітанням на цю хвилину нашого форумчанина із Форуму Файного Міста,яке додасть трохи гумору і,перечитуючи його ще раз,щоб зрозуміти,що людина хотіла донести,розумієш,шо таки в його словах щось є))
    Отже,цитую:"Навіть якщо відкинути всю релігійну і міфологічну мішуру - все'дно залишаються причини для святкування та піднесеного настрою.
    Наша планета зробила повний оберт навколо Сонця.
    Багато з нас втомлені і це нормально, адже ми подолали більше 900 000 000 кілометрів. І не завжди ми летіли першим класом.
    У повному мороку і тиші, на мільярди мільярдів кілометрів вусібіч.
    І тому її блакитність і відбиті сонячні промені - найкрутіша святкова ілюмінація ever.
    ЇЇ атмосфера - найкльовіша ялинкова прикраса.
    Хмари і атмосферні фронти - найкращий декор.
    Нас на це свято ніхто персонально не запрошував і ми тут чисто випадково. Тому, поки не вигнали - ходимо поміж усіх решти із задоволеними мінами, хай навіть просто заради камуфляжу)
    Як писав мій улюблений Вінграновський:

Із океанами, полями і стодолами,
    Із місяцем і сонцем на плечах.
    Лечу, обліплена народами, як бджолами,
    І атомні гриби в моїх очах!

З Новим роком!
    Заходимо на нове коло.
    Ви кльові)"

Оригінально,нє?)
    Від себе додам, щоб ми вміли тішитись тим дрібницям,як книзі, яку читаємо, смачній вечері, концерту улюбленої музики, першим словам дітей,цінувати прості моменти,що нас оточують,байдуже,схід чи захід сонця,вміти на мить зупинитись,вдихнути на повні груди,видихнути і сказати:"Життя прекрасне,як не крути"і завершити відомою фразою :"...і ключ у твоїх руках".
    З прийдешнім Новим Роком!Все буде добре.Спокою в душі і драйву у житті.

Пе.Ес.Я до вас із своєю ялинкою і вчорашнім ранковим сходом сонця)Як завжди,весь світ в картинках)
    12440363_1695972487287334_7947752881223889054_o.jpg 10275486_1695629963988253_3469339133214319033_o.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 11
    • Подобається Подобається x 10
  6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

О, як ви мене порадували тою мавпою і безладом. Мавпа любить, а мені він не заважає гггг. Сиджу в кухні на канапі. Пусодумойка миє, пралька пере, мацьопик заснув, чоловік пильнує і паралельно бавиться на приставці.бот думаю готувати щось до НР чи ні.
    Поки писала, то мацьоп прокинувся. Не повфрите, але трохи вас почитала і захотілося мені поприбирати трошки, так що зараз, напевно, піду щось трохи зроблю, поки настрій є )))

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 3
  7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я, я, я.... Я мавпа! Бо біцяла відмітитись, але не маю часу.
    Корпоратив відбувся і це було чудово. Детальніше буде по НР.
    І я ще раз мавпа:girl_crazy:, бо роздираюсь між умнимі і красівимі. Таки є. Я красива, духовка працює, салат чекає на Рудого. Буде всьо: ікра, шампанське, ялинка, вогник і колядки.
    Всіх цьомаю, обіймаю і дарую свій настрій. Я пігнав:girl_witch:
    Ваша ДВ:kisss:

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

І що? Нема керівника і о 21-00 тост дружній пропустили?
    Пильнуєм 22-00.

• мімімі мімімі x 1
  9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ще 3 хв, я встигаю написати тост :)
    за 2015 - рік, який зробив нас сильнішими. Рік, який дав нам багато шансів та ідей. І не біда, що шансів скористали та ідей втілили не 100%. Попереду ще багато часу.
    cheers!

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. flame

Для тих хто тут є. Стандартний тост на 22=00
    :kisss:

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ой, я є але трохи тойво ...зап...спізнила тост. Та всьо наздогоню, в мене олені шибкі))

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• мімімі мімімі x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. flame

Готуємося на 23-00.
    Качка вдалася на ура. Бігом товчу пюре і сушу волосся. Голову так мила, що марафєт не потік:connie_pull-pigtail
    Наразі тренуюся на Мартіні. Шампано вихолоджується на балконі:girl_wink:

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  13. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я з вами на 23:00 і мінеральною водою ! Ми вже повечеряли, і мені вже втигло стати зле ( бо зазвичай я на дієті і не їм такого жирного) і полегшати . Але я ні про що не жалію... ггг. НР зустріну хіча ковтком шампанського і фруктами! Все решта жировисько переношу на завтра! Сьогодні все так як я і хотіла , чого бажаю і вам!

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
  14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я вже тричі "гостилася" з малими ))), їли фрукти, морозиво й торт...А вони ще пельмені :).

• мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я на 23.00 вас підтримую морально, бо ми в процесі вкладання спати малюків. як до 12ї заснуть-буде добре.

• мімімі мімімі x 2
  16. flame

хто тут? :friends:

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я тут, вже трохи хмільна (муж таки приніс вино) - п"ю і з вами теж :girl_crazy:

• мімімі мімімі x 4
    • Подобається Подобається x 1
  18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я тут:) Смаколики, червона санта-клаусівська шапка, мандарини і шампанське готові до зустрічі Нового року. Дзинь! Позитиву і кохання всім!:girl_dance:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  19. flame

Дзинь, але наразі тільки Мартіні (але не той шо наш "уважаємий і глибоко поклоняємий", а текє з пляшки), а шампусик ще на балконі. Бігом накладаю ікру, печінку тріски і мідії в тарталетки. Телефон вже прикипів до вуха:girl_haha:
    --- дописи об"єднано, 31 Грудень 2015 ---
    Ммммммм, Кріс ДеБург співає про леді ін ред. Божечко, чо ж він такий старий,а голос все ж такий чарівний. Чи то я вже зовсім древня?

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 3
  20. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

І я сьогодні з Посиденьками:) Настрою новорічного немає, бо ще маю малому давати (запихати, заливати) лікарства(. Але слава Богу всі найрідніші зараз зі мною і це найголовніше:)

• мімімі мімімі x 2
Статус теми:
Закрита.