А ви захищаєте своїх дітей?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Гелена, 9 Вересень 2011.

  1. Adelaida

    Adelaida Active Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

     
    Останнє редагування: 13 Вересень 2011
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Але ж це правда. Вони й справді виховують своїх дітей саме так - ми не такі як вони.

    Можете мене закидати капцями і камінням, але це є чиста правда. Так виховуються єврейські діти. Якщо наша дитина попаде в такий колектив, то її зацькують саме за те що вона НЕ така як вони. Це можна дуже гарно спостерігати тут в садочках в районах де живуть євреї, вихідні з бувшого СРСР. Вони українців СТРАШЕННО зневажають. Бо українці їх видавали німцям під час другої світової.

    То дуже важка тема, але є великий процент людей які виховують своїх дітей саме в поділі на наших і ваших, на ми хорошиє а оні всє плохіє.

    АЛЕ!!! Не всі українці їх видавали на розстріли, але це не має значення для багатьох. Не всі євреї зневажають українців, але для багатьох українців жид = зло.

    Дуже багато узагальнення. Але треба дивитись на конкретних осіб.
     
  3. dieSonne

    dieSonne Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    так, так, знаю таке. В нас на сусідньому майданчику гуляє єврейська сім'я, то дітям не дозволяється контактувати з іншими дітьми. Мама пішла зараз на роботу, то в них няня для трьох дітей, і коли вони одні в піску бавляться, а раптом хтось приходить інший на майданчик, няня їм каже зразу: "йдемо". І діти чемно усе залишають і йдуть. Няня казала, що мама категорично заборонила будь-які контакти її дітей з іншими, от вона їх і дотримується. Цікаве виховання "одних" дітей без "інших" дітей.
    Це їхнє право, це їхні традиції і культура і вони їх оберігають як можуть.
     
  4. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Я коли писала повідомлення про Сашеньку, поспішала, тому трохи не до кінця пояснила. Бабулька говорила про інших дітей, як про якусь мерзоту, як про третій сорт.
    Та нехай собі на здоров"я будуть не такими, нехай самоідентифікуються, нам ще би у них повчитися, але для чого привчати дитину змалечку, що інші - бидло?
    Батьки того хлопчика виїхали до Америки, віддали його там до якоїсь школи, то там їх постійно штрафують за те, що син б"є інших дітей. А коли час від часу бувають у Львові, навмисно спускають (інакше не назву) того малого на наших дітей, бо їх можна бити "забезплатно". Виявилося, що бабулька того хлопчика - колишня вчителька нашого знайомого, то вона це все йому і розповіла.
    Ні, недавно я бачила, як до екологічного центру приводили групку єврейських діток від 4 до 8 років, так, відчутно, що не такі, як наші - не гірші, не кращі, просто інші, цікаві такі :), і у сусідньому дворі в основному росіяни живуть - після війни заселили, також діти не такі, як з нашого двору, мабуть, більше самостійніші і розкуті, і польські діти якщо придивитися, також щось своє мають, і нічого в тому поганого нема, але у випадку з тим Сашенькою - це вже фашизмом попахує.
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    та ну. моя найкраща коліжанка з дитинства- чистокровна єврейка, без проблем ,як і зараз її діти з нашими. У мого малого зараз найкращий товариш- теж з чистокровної єврейської родини. Не бачу проблем. На майданчику активно контактують діти з українських, російських та єврейських сімей
     
  6. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Нашого малого чуть не відправили додому за те що він сказав іншому хлопчику, що він його заб’є. Мій малий такий що мухи не заб’є, не те що іншу людину. АЛЕ!!! Свої емоції треба контролювати. В такому випадку я його не захищала. Треба дуже вважати що ти говориш, кому і як!

    Я за те, щоб діти вчились контролювати свої емоції!

    ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

    Розумієте, євреї різні. Якщо дуже релігійні, то вони й справді живуть в дуже закритому суспільстві.

    Ті які вважаються євреями але не дотримуються всіх законів бавляться зі всіма.

    ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

    Певно що так. Інший не розуміється поганий автоматично. Просто інший.

    Але є інші які себе вважають кращими, і це тоді вже зовсім інша пара ґальош! Не так давно як сьогодні один ведучий на рускому радіо таким брудом українців поливав, що просто жах. Але ж то він, то у нього в голові.

    Проблем нема. Я також не маю проблем. Але те що євреї живуть в закритому суспільстві - це правда. У них шлюби лишень через сваху. Нема такого, що вийшла на вулицю, познайомилась і вже. Діти вчаться в роздільних класах, моляться окремо, св’яткують жінки окремо, мужчини окремо.

    Так що для нас проблеми нема, але для них є. Вони стараються з ґоями не бавитись, бо бояться щоб не бути брудними.
     
    Останнє редагування: 13 Вересень 2011
  7. manka

    manka Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Це була випадкова розмова, не уточняла. Навіть не знаю наскільки цей психолог "хороший психолог"
    А для чого тут шукати зв"язок? Людина може бути найкраща і досягати своєї мети зважаючи і на інших людей. Артеміда вірно поправила цей принцип
    Ну, ніхто тут такого не писав. Навпаки більшість пишуть, що знають хороші російськомовні сім"ї, а якщо почитати тему "Рагулі", то там багато головних "героїв" україномовні.
    Так вже склалось, що більшість моїх російськомовних знайомих не є такими хорошими, як у іншихАле я ніде не писала, що це життєве кредо всіх російськомовних.
    Ця знайома з дит.майданчика, про яку писала, справді у вихованні дітей керується принципом "по чужих головах" і це дуже помітно. Також помітно її зневажливе ставлення до інших. Вона ходить на дит.майданчики, бо її дітям хочеться бавитись з іншими (відбирати іграшки), особисто вона "не переносит все эти рожи и не может дождатся когда уже уедет из этого рагулятника"
     
  8. Adelaida

    Adelaida Active Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Тоді не варто виокремлювати прикрі випадки на майданчиках з дітками, які мають іншу національність чи розмовляють іншою мовою, вірно?
    Ми ж говоримо про те, як захистити дитину і чи треба це робити, а не про те, що "приїхали тут, повітрям нашим дихають".
     
  9. dieSonne

    dieSonne Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

     
  10. anka

    anka Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    про обраних- в нас в під'їзді живе сімейка, де хлопчик "самий умний і красівий" йому можна все і йому за це нічого не буде. Одного разу він з бабусею спускалися сходами прямо переді мною і малий кинув папірець від цукерки на землю. Бабуся 100% бачила. Я його гукнула і наполягнла (2-чі повторила!) підняти. Бабуся: "Сашенька, ну паднімі, раз тьотє тєжело". Обурилася- це нічого не сказати! (це тьотя іде з двома дітьми, з візком і смітником і має ще підбирати за Сашенькою?).
    Ну як тут не узагальнювати- я знаю принаймні 4 таких сім'ї, де якщо дитина отримує погану оцінку то це не через те, що вона недовчила, а тому, що вчителька не розгледіла, не добачила, і взагалі діти мудрі, а вчителі тупі і обмежені. Повна зневага до старших культивується. Або наприклад дитина нагло в моєї вириває з рук нашу іграшку, а мама єхидно ухмиляється збоку і каже "Вєраніка, відіш, какая дєвачька жадная". Надивилася і узагальнюю і дозволила собі упустити випади толерантності на тему "але є і дуже культурні сім'ї". Вони дійсно є. І серед українців є рагулі.
    До речі, я згадувала, що рахую неправильним виховувати дітей при їх батьках. а як бути з батьками? Сидять малі в пісочниці, на лавочках мами. Одна із них з'їла банан, шкірку викинула позаду себе (до смітника кроків 10). Моя мала здивовано дивиться на тьотю. Тут може теж про захист- як захистити від поганого прикладу дорослих? Чи варто було щось говорити тій мамі?
     
  11. manka

    manka Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Тоді може не варто від них і дітей своїх захищати? Ніхто не виокремлює, просто пишуть свої спостереження.
    Про це ніхто тут не казав, але раз ви зачепили, то якщо хтось кудись приїхав, то має рахуватися з тими хто тут живе, а не "я здесь не местный - попишу и уеду"
     
  12. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Прочитала тему від початку до кінця, не впевнена, що я правильно виховую свою дитину в цьому питанні (але хочеться вірити в це), тому не стаю ні на чий бік. Наведу декілька своїх прикладів...В садок ми ходили від рочку і 10 місяців, за цей час гулі мали і від хлопчиків і від дівчаток, постійно вчила дитину, що битися не можна, а якщо він отримав, то аналізувати - можливо це було не спеціально, якщо спеціально, то сказати виховательці, а не давати здачу. Десь в старшій групі я зрозуміла, що мабуть вже час вчити постояти за себе і коли мені малий жалівся що його бють відповідала за попереднім принципом і якщо до цієї дитини зауваження вихователя не дійде, то треба себе захищати самому, тобто дати здачу, але першому НІКОЛи не битися. Ще мене дуже здивувала одна мамаша яка прийшла до мене на "разборки" через те, що мій малий нехотячи вдарив її (не памятаю як це було, вроді бавились і якось так вийшло,що чи якась іграшка впала чи головою стукнулись і в малого синець був) при тому, що вихователька мені відразу сказала про те і наголосила, щоб я його не сварила, бо він не спеціально і мій малий вибачився перед цією дитиною.
    Тепер ми в першому класі і вчора мені малий жаліється, що в них один хлопчик всіх бє і копається і мій жалівся вчительці і вона його насварила, але не допомагає. Що мені робити в такій ситуації? Я сказала - давай здачу раз так, а сама пильную його батьків, але вже впевнена шо навіть як я буду їм казати про це, то отримаю косі погляди і думки типу: Мені фіолетово, головне мого не чіпають, або вислухає, промовчить і як об стіну горохом(
     
  13. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Коли моя мала дістала копняка в живіт від однокласника, чоловік виловив перед уроками того хлопчика і його маму і поговорив з ними. Чесно кажучи, мама була дуже здивована, бо від своєї дитини такого не чекала, але тоді ще надійшли батьки інших дітей зі своїми скаргами, так що довелося їй повірити. Закінчилося все мирно, той хлопчик втихомирився і з того часу не задирається.
    Може, ви ще переговоріть з батьками інших дітей, яких той хлопчик б"є. Не знаю, добре це чи погано, але коли у нас на зборах почали скаржитись на одного хлопчика (на той раз іншого), який дуже воював з однокласниками, то вчителька зібрала батьків "жертв" і маму того малого і порадила розбиратися самим. Також ніби все спокійно владнали.
     
  14. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Я в таких випадках дитині вголос коментую: "Бачиш тьотя засмічує майданчик, це негарно. Сміття потрібно викидати у смітник або забирати з собою." Можу сама підняти сміття та викинути у смітник чи попросити дитину зробити це.
     
  15. anka

    anka Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    коли хтось смітить на ходу, я кажу "підніміть- в Вас випало:)" А та тітонька- то наша сусідка і знайома і якось мені було так вголос прокоментувати- незручно. (когнітивний дисонанс- а от їй зручно свинити перед усіма і перед дітьми?!)
     
  16. Fast

    Fast Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Підтримую, але на руку кульочок взяти
    Але
    Дитині не дозволяю піднімати сміття, хіба то вона викине
     
  17. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?



    ---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

     
  18. Merry

    Merry Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    А як ви вчите дітей ділитися іграшками? Я спершу вчила ділитися своїми іграшками якщо до неї хтось підходив і відбирав іграшку. Але, потім думаю, моя ж теж хоче бавитись своєю іграшкою в даний час, чому має страждати вона. І що робити коли діти обмінялися іграшками і ними бавляться а потім іншій дитині набридає іграшка якою вона бавилась і вона йде відбирати свою іграшку. А моя мала ще не набавилась і не розуміє чому у неї забирають її, починається конфлікт. Я відбираю (бо вмовляння і переключення уваги не спрацьовує тоді) іграшку у моєї малої і віддаю іншій дитині її ж іграшку. Але мене мучить совість, що щось, може, я роблю не так. А як робите ви?
     
  19. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    Я теж не завжди знаю як краще зробити. Ділимось іграшками тільки якщо нормально попросять і малий не буде проти. А про чужі він вже знає, що то чуже і треба віддати коли скажуть. Раніше було важко...
     
  20. Merry

    Merry Well-Known Member

    Відповідь: А ви захищаєте своїх дітей?

    :
    От у нас зараз це раніше. girl_cray: