Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naturals

    Naturals Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    в нас піжама кожного лежить на ліжку. Софія каже, що зараз сплять в піжамах а от в яслах спали в маєчці і трусах, хоч і піжами були, вони їх елементарно не вдягали, але то в нас така вихователька була, вона любила дітей в кутик ставити, з ними абсолютно не займатися, приходиш а вона сидить на кріслі і читає газету. Зараз ніби якась більш менш адекватна, але все одно мені не подобається те, що всі діти гуляють на дворі як їх батьки мають забрати, а наші сидять в групі.
     
  2. arkka

    arkka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    а в нас сказали, що слюнявчиків не треба приносити, бо у них є! і вони всім діткам вдягають, коли раніше приходила малу забирати перед сном, то вона вибігала до мене в слюнявчику) також казала мені нянічка, що діток догодовують (в нас з їдою проблема) якщо вони не доїдають порцію самі. Якось ідемо з садіка питаю в малої, що їла. А вона каже: плов. Люба давала, Юля давала, повний рот :girl_crazy: то видно таки догодовують.
     
  3. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    100 % що казав, діти не вміють брехати.
    Бо ліньки було йти дитину на горщик садити. А для дитини це взагалі стрес. Моя б місця собі не знаходила якщо б з нею таке сталося.
    В нас зараз як дитина гуляє і хоче пісяти, то певно на вулиці під кущик садять. Доця мала проблеми через обвітрення чи невміле витирання вже 3 рази за 1 міс.. Я таке за 4 роки вдома 1 раз мала, коли баба перший раз залишилась на ніч та милом помила.
    для мене це теж не проблема, як бавиться хай і забрудиться, і порветься, але класти спати в брудних колготах з піском та залитій борщем футболці - ненормально!
    Жестяк! Я б точно скаргу написала. Щось в жодному педагогічному підручнику таке не рекомендують як найкращий метод :girl_devil:
     
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Пішли і ми в садочок. Щось типу напівприватний))). Коли записувались, тішила себе думками як там буде добре моїй дитині. Обіцяли хороше харчування, заняття з дітьми. Але вийшло як завжди))).
    Переваги:
    - в групі максимум 15 дітей (досі максимум було 8)
    - ліжечка, іграшки новенькі, ремонт в туалеті, коридорах, групах.
    Недоліки:
    - дуже скромне харчування (сьогодні була присутня, то була в шоці від другого - гречка, бурячок і котлетка з ...картоплі).
    - вихователька прийшла перший раз працювати з дітьми як і мій малий 2 вересня))). В"яла, безініціативна, якась перелякана))). ну не має бути бути такою вихователька.
    - занятть і досі нема. Причина - ще не зібрали нові столики.
    Був в нас у групі один не дуже адектваний хлопчик, який постійно всіх ображав, моєму як новачку перепадала добряче. Мій не хотів йти, бо там був він. Підійшла до завідуючої, сказала про відгуки мого сина, виявилось, що це проблема багатьох. В той же день для малого попросили знайти інший заклад. Відреагували швидко, але ми напевне стали останньою краплею.
    І ще одне - вчора малий весь день плакав, а мені так ніхто і не позвонив, при тому, що до того він зовсім не плакав. Якось байдуже поставились до дитини(((. Може його щось турбує? він в мене дуже дорослий, і я б могла допомогти порадою їм заспокоїти його, знайшла б якийсь вихід. Приїхав з таким червоними очима, але мені нічого не сказав. Не хочеться його так травмувати. Вже з третього дня він був цілий день, але зараз будемо знову йти на пів дня.
    Ой, як же мені важко... Розумію, що це переходять багато батьків, але він в мене "впертюх", і любить досягати свого. Не хочу йому поступатись, але і травмувати дитячу психіку не вихід. Як знайти золоту середину? Сьогодні весь ранок йому пояснювали, що треба. А він все рівно пів дня там плаав, поки не забрали.
    А в шафці тримав для мене квітку з майданчика))).
     
  5. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Я минулого року малого пробувала дати в приватний садочок, але в нас не склалось. Цього спробувала в державний, то трохи зараз теж порівняю.
    В приватному в групі було 5-6 діток, всі ходили. Тут в групі стандартно, скільки записано не знаю, але ходить 15-20. Як на мене, то більше дітей - дитині краще. Бо в тому садку оті 5 діток і всі різнокаліберні, вибрати дитині особливо нема з чого (в плані забавок, та і великим гуртом вони реально прикольніше граються). Тут хіба вихователькам тяжче. Але судячи з побаченого, при адекватній виховательці ті 20 дітей будуть більш доглянуті, ніж ті 5. Тому поки недоліків у великій кількості дітей не бачу.
    Ремонт і в приватному був і тут. Однаковий. Але в цьому державному бачу більше плюсів, бо кімната набагато більша, за ту, що в приватному була. Іграшок набагато більше, всі гарні, не поламані. Ліжечка новенькі, туалет новий, кухня нова. Все чисте і охайне. В приватному так само, але місця ну дуууже мало. Це, як на мене недолік величезний. Бо дитині цікаво бавитися не ще в одній кімнаті, як дома, а десь де можна "розігнатися".
    В приватному вупше не годували, все самі приносити мали батьки. А тут меню, як меню: малий казав, що була каша зранку, потім зупка, гречка і куряча котлетка. Стандартне шкільно-садкове меню (няяям, обожнювала ті котлети ггг:girl_crazy:). Може в інших приватних краще - не знаю.
    В приватному виховательки були прикольні. Займались з дітьми. Тут теж супер - вихователька адекватна, постійно вони в щось бавляться, вчаться, займаються. Гуляють. Іграшки для гуляння теж нормальні, не зацофані.
    Поки що з того, що бачила, приватний садок аж нічим не кращий за державний. Хіба кількістю дітей, і то це спірне питання. Хіба може я інших дерсадків не бачила...
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Дитячий садок (3)

     
  7. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    О, хотіла спитати. В когось є такі діти, які не сплять в садочку? Бо мій малий не спить з року вдень. І в садочку теж малоімовірно, що засне: я його забираю перед сном, то "ні в одном глазу". А що ваші діти роблять, як не сплять? Бо я щось не уявляю, як то малий буде не спати і будити всіх решту, чи як?:girl_crazy: Чи їх пускають десь бавитися собі? Бо лежати він точно не буде, спати теж вряд, от і думаю чи варто мені його пробувати лишити на сон.
     
  8. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Старша з 1,5року в дома не спала, а в садочку як коли, але вставати з ліжка не дозволяли (лежи собі тихенько). Молодша також з того ж віку в дома не спала, а в садку спить. А коли вихідні то вдома також не спить (ну хіба бабусі нашій, то вдається її приспати дома).
     
  9. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    В мене мала спочатку теж не спала. Їй дозволяли в ігровій кімнаті бавитись тихенько. А потім вона сама виявила бажання ходити спати зі всіма дітьми. Тепер лягає спати без проблем. І коли дома лишається, теж почала в обід лягати.
     
  10. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Вчора мали інтереснйи випадок в садочку.
    З садочу бабуся забирала дитину о 17:00 з площадки. Але дитина прийшла до дому у гольфі, колготах і куртці - без сарафану!! (Бабуся питала Настуню по дорозі, де ж твоя спідничка?)

    Невже від 15:00 коли діти поставали зі сну і до 17 год. вихователі не бачили, що дитина без сарафану? Як поклали спати в колготах і гольфі, так куртку одягнули та пішли гуляти??
    Сьогодні в садок не пішли, але дуже хочу запитати вихователів як таке могло статись?
     
  11. dasha

    dasha Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Я в шоці від ваших вихователів. В мене малому теж 4, але вони ще з ясел після їжі виставляють посеред кімнати рядками стільчики і на них переодягаються в піжамки, хіба літом сплять в майці і трусиках. Кому не дуже виходить, то вихователі трохи допомагають. Але того місяця кілька разів приходила відразу після сну, то всі гарно шустренько вдягаються і колготи і шкарпетки і кофти. Якби мій спав в тому що ходить, то уявляю яке б там було ліжко.
    В моєї сусідки малої в групі 46 дітей на 1 няню і одну виховательку, але переодягаються аналогічно. Якщо у вас ще не було батьківських зборів то радила б підняти це питання, бо то як мінімум порушення санітарних норм, а взагалі вихователі для того, щоб щось вчити, а виходить що навіть переодягатись не можуть навчити.
    А за сарафан, то взагалі прикол, тим більше, що на вулиці вже не конче тепло. Якось дивно не побачити, що дитина тільки в колготках за кілька годин. Суджу по своїй групі - встають 15:30, а гуляти йдуть в 17:00.
     
  12. LuBimaya

    LuBimaya New Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    думаю, це буде риторичне запитання.
    Те, що дитина прийшла додому без сарафану, ще не так страшно. А от коли дитина приходить в абсолютно чужому одязі, оце запитання! Якось таке в нас було, то потім я пів вечора дзвонила по батькам, щоб вияснити, де наш, і чий в нас)))

    ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

    Моя теж не спала, я теж забирала її до сну. Але коли три рази підряд не прийшла після обіду, вона сама пішла спати. Спочатку просто пішла посидіти на ліжку, потім типу полежати, а потім мовчки залізла під ковдру і заснула. Я сама шоці була)
     
  13. arkka

    arkka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    в коліжанки мала теж з півтора року не спала вдома в обід, пішли в садік і спить)))
    в нас в групі мама привела дівчинку перший день в садочок. в обід прийшла забирати (я якраз свою забирала), а вихователька каже, а ваша Настя пішла спати))) в мами був такий шок, бо дитина від року не спить в обід, а тут в перший день в садіку пішла спати. То попробуйте прийти за малим трошки пізніше ніж завжди, ото й побачити чи буде малий спати. Якщо не піде спати, то побачите, що робить.
    В нас троха інша ситуація, моя любить поспати, на днях казала вихователька пів четвертої вже мусіли її будити :girl_crazy:
     
  14. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Ми вже у першому класі, але в садочку ще три місяці тому було так:прийшли зранку-зняли взуття ,куртку ,шапку,штани,светрик- взули тапки,вдягнули сарафан- двічі на тиждень була фізкультура,знімали те,у чому вбрані- вдягали шорти,футболку,шкарпетки- потім знову переодягались-йдуть гуляти-знову вдягають штани,куртку,шапку...Прийшли з прогулянки-переодягнулись-пообідали-на стільчики склали речі,в яких були,вдягнули піжами- лягли спати- стали- зняли піжами-зі стільчика одягнули свої речі...І так щодня...Діти ніколи не спали в колготах...і не ходили мокрі...У шафці були запасні колготи на всяк випадок..
     
  15. Людок

    Людок New Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Підкажіть, які документи потрібні, щоб зайняти чергу в садок?
    Як впливає прописка?
    у нас садочок переповнений, сказали вже варто стати на чергу.
     
  16. natiok

    natiok Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    лише свідоцтво про народження. У чергу записуватися краще заздалегідь. Ми прийшли за півтора року до відвідування садочку, то нам повідомили, що місця нема. На моє запитання чи є пріорітетом те, що дитина проживає і є прописана в районі де знаходиться садочок, відповідь була, всі тут проживають! Але це звичайно так невсюди, залежить від садочку.
     
  17. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    У колишньому нашому запис на наступний рік(ясельки з вересня 2014 р) вже був- обрані-повідомлені знали....
     
  18. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    А скільки часу сон в садку: годину чи 2 години? Я щось забула спитати в виховательки. Бо як 2 години то дуже зле, бо мій малий як ще засне в садку, то я його раніше 1 ночі не вкладу. Було кілька разів, що спав вдень, то потім лиш в 2 ночі засинав. І що то робити з тим сном. І отак тільки на півдня водити якось не альо, але і вкладати потім в 2 теж не хочеться...
     
  19. dasha

    dasha Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    В нас 2. Лягають десь в першій, по першій, доки заснуть... і з 3 починають вставати, деколи як гарно сплять то до пів четвертої їх не будять.
     
  20. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок (3)

    Ну та те, що він теоретично може заснути я розумію. Але от що робити мені, як він після того сну ляже в 1 ночі? Це мене вупше не влаштовує. Бо зараз в нас класний режим: встає 8, лягає 9-9,30. А той денний сон мені все перепаскудить.

    ---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

    Ясно... Одним словом таке мені точно не підійде :sad: Бо як малий засне, і встане 3-4, то раніше 2-3 ночі годі вкласти.
     
Статус теми:
Закрита.