забава для Ваших діточок!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ольга, 13 Квітень 2007.

  1. Orman

    Orman Модератор-бомба

    В мого сина на святкуванні були діти кума якраз такого віку, то дуже реготали і гарно грались. При цьому дівчинці майже 15 - вона була з макіяжем, але видно згадала дитинство.
    Але за всіх я б не поручилась. Зараз діти різні.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    @Dominika ми в неділю маємо там свято і якраз така ситуація,то потім Вам розкажу як було))))). В мене питання про їжу для дітей: що можна взяти дітям своє їсти, бо свято на носі, а з ідеями туго... @Orman може Ви підкажете? (мій малий хоче картоплю і грінки без нічого, ггг)))))

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
  3. Orman

    Orman Модератор-бомба

    піца, фрукти, торт, вода, сік
     
  4. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Розкажу про наше тінейджерське ДН :girl_cool:
    Доні 12 років і запросили 10 дівчат. Як і хотіла мала пішли у VRclub клуб віртуальної реальності на Данилишина 6, що за Магнусом. Приміщення зовсім невеличке, але є окрема кімната де можна побавитися на приставці і пригоститися. Це окрім тих кабінок. Дівчата були у захваті. Я збігала у Мак біля Оперного за чізбургерами і нагетсами. Напої і посуд мали з собою. Потім туди підвезли суші, які я раніше замовила. Пробули 3 години, я підбігала дивилася чи все в порядку і втікала чи сиділа зверху у кав'ярні.
    Потім нас на бусику завезли у Голодного Миколу. Там прогулялися, побігали на майданчику, погодували кізочку, пофоткалися, бо таки довго були в приміщенні. Пару салатиків, потім гарячі "пані у жупані" (з розрахунку 1 порція на двох) і картопля фрі і потім торт.
    75439546_2485043281615990_4579686733955727360_o.jpg
    Усім надзвичайно сподобалося.
    Можна було у центрі знайти піццерію чи щось по-простіше, але нам то вже дуже набридло, а у Миколі дешевше ніж у тих хороших ресторанах у центрі.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Раз на рік і... я заходу на дп)).
    Старшенькій 10 " на носі". А я щось випала де і як святкувати дн в такому віці). Кіно, боулінг, аніматори ні. Лазер-таг на Південному теж ні. Порадьте щось цікаве. Добре би квест кімнату, або щось в тому дусі. Словом, буду дуже вдячна за поради з досвіду. Гості - десятирічні дівчатка
     
  6. Online

    Online Well-Known Member

    Зорієнтуйте будь ласка, скільки зараз в Папашоні коштує дитяче свято з дитини?
     
  7. Fish

    Fish Well-Known Member

    Пупсик, на чому Ви тоді зупинилися? Теж шукаємо якусь квест-кімнату, правда, для хлопців 9-11 років.
    Ми були рік тому в Questground, там є квест-кімната і морський бій. Нам сподобалось. Ну але другий раз на той сам квест не підеш :)

    Розкажіть, будь ласка, детальніше про цю розвагу - це якісь завдання\ квести в окулярах віртуальної реальності? На сайті була, там не дуже зрозуміло, буду дзвонити, але поділіться враженнями, якщо можна. І ще - на сайті написано, що одночасно можуть бавитись 4 людини, у Вас, як я бачу, було більше - що роблять решта в той час? Частуються?

    Буду вдячна за поради.
     
  8. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Дівчатка, а рочок справляти - то в більшості вдома? В нас в хресного два малі хлопці - рік та 2,5, в хресноі хлопець 5 років і дівчинка більша 8 років. Щось щоб було цікаво в одному місці - такого не знайти? Як у манюні на Південному? Може завести старших у вікторію на мультики, а самі в манюні чи у вікторіі десь прилаштуватись? Моім старшим 8 та 14, можна ще одну дівчинку 10 років. Тобто на мультики компанія назбирається, а з малими що робити? Справляти вдома щось не дуже хочеться, бо діти різновікові.
     
  9. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    То так як би вибираєш комп'ютерну гру і приймаєш в ній участь. Консультант може порадити яку.
    Нас було 10 здається.
    Хто не грав - бавилися приставкою і перекушували. Вони самі замовляли хто який бургер і поділили між собою суші, тому проблем не було. В телефонах щось прикольне показували, спілкувалися, спостерігали на телевізорах за іншими, хто грали (там всі вмирали зо сміху). Насправді 12 років їм вже самим цікаво.
    Працівник слідкував, щоб всі рівномірно пограли, але я все одно цікавилася і контролювала, коли хтось жалівся. Але весело було всім.
     
  10. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Підіть в розважальний центр з містом професій Drive City (Сихів, Іскра).
    Там є куточок - лабіринт з батутами,...., є кафе (кухня дуже смачна, гарне обслуговування),
    для святкування дня народження можна замовити одну з трьох кімнат (одна в дівчачому стилі, інша - для хлопців, і ще одна нейтральна).
    Територія велика, представлені різні професії, діти "заробляють" умовні гроші,
    потім їх можна обміняти на символічні подарунки.
    Інформацію та фото можна знайти на їх сторінці у фейсбуці
     
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Потребую колективного розуму). В малого скоро 10 років. Залишилось якихось 3 тижні. А я ще нічого не придумала. Маємо 12 орієнтовно однолітків. Люблять оті всі розважальні центри. Але з тим грипом якось мені туди ну зовсім не хочеться. А що придумати інше бракує фантазії. Порадьте щось!!!
    П.с. І якщо ми все таки вирішимо піти в якийсь розважальний центр, то ще не є пізно бронювати?
     
  12. Arika

    Arika Well-Known Member

    Хіба Лазер парк спадає на думку! Там ніби і людно але не є вже і сильно багатолюдно (то в порівнянні в розваж центрами), коли ми були на ДН в суботу то крім нас було ще може 15 відвідувачів. Ще Апекс хвалять (не була там). Або ще як варіант ми святкували Рокфелоу на Чупринки (просто оренда кімнати з іграми, музикою, решта все самим).
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Потребую допомоги. Де ( не на природі ) відсвяткувати дн дитині - 8 рочків. Залишився тиждень, а в мене жодної ідеї. А мала чекає. В ідеалі район в.в. - наукової- центр, але цікавлять і інші варіанти.
     
  14. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І я потребую допомоги). В малого завтра ДН. Цілих 15 років. В класі (а це переважно усі друзі) ситуація з ковід дуже неоднозначна. Тому святкування колективного не буде. Але ж свята хочеться, бо це таки дитина). Що б то таке придумати? В голові картинг. Він в мене мріє про піт байк. Але щось не можу знайти у Львові чи їх школу, чи їх прокат. Хочеться якихось вражень. Порадьте щось.
     
  15. podolyanochka

    podolyanochka Well-Known Member

    Дівчатка, порадьте будь ласка весели, активних аніматорів з реквізитом, які бавитимуть діток надворі)
     
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я літом замовляла аніматора. Дівчина приїхала дуже активна, виганяла дітей і сама з ними виганялась:girl_crazy:З реквізитом, з іграми, конкурсами. Піньяту ще в них замовляли. Мають сторінку на фб, кину в відгук.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Дівчата, що там зараз з піццеріями і дитячими центрами на вихідні? Закриті? Нам треба компанією з дітьми сісти спочатку десь в піццерії а потім перейти в якийсь дитячий центр. І щоб то все поряд було. Порадите локації?
     
  18. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    ТЦ на Чорновола, на другому поверсі є Леопарк- дитячий розважальний центр, є кімната для святкування дн, збоку піцерія, піцу можна прямо в дит.центр замовити. На вихідних закрито, ми були в пятницю, святкували дн, були майже одні, після обіду трохи вже почали підтягуватись люди
     
  19. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    Дівчата, і я сюди ж. Можливо, хтось підкине свіжу ідею для святкування ДН, доні 10 років. Мала хоче запросити діток у басейн. А я категорично проти. Моя нервова система не витримає :) ну і з дитячих центрів вже всі повиростали. Щось нічого в голову не приходить цікавого. Дівчатка не проти музики, потанцювати)))))
     
  20. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Можна орендувати party bus як варіант:girl_smile: