Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

    **********************
    ЗІ: попередня жилетка висить тут
     
    Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Gala

    Gala Well-Known Member

    В мене вітрянку в родині принесла вагітна братова на 7 місяці, потім по черзі двоє її дітей . Моя молодша захворіла остання, лежачи зі струсом музгу ( впала з ровера) а через три дні вітрянка... Доречі старша донька не захворіла.
     
  3. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А мій син мав вітранку у два з половиною роки, і всі три дні до того як його посипало він контактував з двоюрідним братом трошки старшим за нього. Це облизані іграшки, доїдання печеньок, допивання - братик не захворів. Тому то таке. Може більше ніхто не захворіти
     
  4. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Мене це лякає ще більше. Молодшу маю вдома, поки середня з прищиками розносить хату. Якраз середній мине вітрянка і хз, що робити з меншою, якщо її до цього часу не висипе. Може не висипати взагалі, а може висипати відразу, якщо повернутися в садок. А залишати її вдома немає з ким від слова «зовсім». Старша ходить до школи, бо теж якось не хочеться пропускати місяць уроків через «може».
    А взагалі мені вже дах їде, а то тільки третій день. От як я 8 років вдома з дітьми була, га? Тішить хіба, що мала взагалі на хвору не виглядає і дуже злиться, чому не можна з такими прищиками ходити до школи))) чоловік вчора їй розказав, що ті прищики стануть коричневими і будуть відпадати, то плакала, бо буде негарна:connie_pull-pigtail а зараз дуже гарна, ми її Крапочкою називаємо))
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    При найкращих прогнозах через 10 днів від першого прища можна вже в школу. Молодша може заразитись від середньоі і будуть прояви найчастіше на 14-18 день від першого прища середньоі. До того часу іі не треба тримати вдома, вона не заразна
     
  6. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    @Haidee
    В нас в садку як хворіли діти на вітрянку, мама привела дитину на третій день після висипу:girl_crazy:. А вихователі кажуть 10-14 днів і можна ходити в садок.
     
  7. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Не можна точно знати, заразна чи ні. Середня контактувала рівно два тижні тому з дитиною, в якої висипу ще не було, тоді й заразилася. Зараз я меншу не воджу, бо і так вдома. Та, зрештою, мене не хвилює сама вітрянка. Мене хвилює тривалість тої епопеї.


    Ааа, прикольно)) то ми завтра вже можемо йти!:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Так пише МОЗ:
    Хворий на вітряну віспу вважається заразним в середньому протягом 10-12 днів: від 1-2 днів до появи висипу, весь період висипання, до 5 діб після появи останнього висипу (пухирця - везикули).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Orman

    Orman Модератор-бомба

    В мене у всіх була вітрянка. Так що звозь кого треба.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    і в нас карантин, а доня хвора, кашляє...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Як я вже задовбалася, і від того карантину, і від тих домашок... Я так змучилася від своїх дітей, я їх дуже люблю, але оце безкінечне маааам, маааам, їсти, пісяти, гратися... Чоловік з його потребами... а де мої потреби, ніхто не думає... Тепер продовжили той карантин, кажуть будем довше вчитися, ой лишенько...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 6
  12. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Нині я сюди. Трималася-трималася, але сьогодні мене накрило.
    Я мала стільки планів на цю весну. Я так хотіла поїхати на Великдень до Львова, скучила за мамою, за львівськими друзями. А після Великодня до мене мала прилетіти в гості подруга з Варшави, ми дуже давно не бачилися. Я мріяла, як буду обставляти свою нову хату, меблі, всякі інші дрібнички, а тепер аби вижити, не до цяцьок. Раніше я багато кому допомагала фінансово, а зараз не можу, і це теж страшенно гнітить. Тріскають руки від антисептиків, сивина відросла, а сама фарбуватися я не вмію. Багато повідомлень про зростання кількості злочинів, мені часом страшно, бо я одна, нема на кого розраховувати.І на додаток дізналася сьогодні, що помер мій львівський знайомий (правда, не від вірусу), хоч ми і не були близькими друзями, але воно мене добило. Сиділа на роботі, тихо плакала і тішилася, що маю окремий кабінет.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 19
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Жилєтка в мене сьогодні. Приніс чоловік мені якого віруса. Маю закладений ніс, морозить страшенно, слабкість загальна.
    Вдома стіільки роботи, я собі напланувала і бачу, що не виконаю і половини. Але то дурниці, виконаю в інші дні. Головне бути здоровою.
    А ще жилєтка - кухня. "А що істи? А що смачного? А що спекла? А пиріг буде? А що на вечерю? А чому ти не будеш булочок пекти? А що ти там на кухні так довго робила? А чому так довго вариться? "

    Гггррррр ......

    Тепер відповідаю - їсти є, але все сире.
    Істи будете тоді, коли звариться. Хочете швидше - їжте сире.
    Чи то хвороба мене такою злюкою зробила, чи що :girl_mad:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Cybulynka мушу то написати... Ви величезна молодець, я захоплююсь вами. Ви часто пишете про ваші пригоди та негаразди, але при цьому продовжуєте допомагати іншим, в такий непростий для себе період. І я відчуваю, з ваших дописів, що вас дуже потребують ваші підопічні. Це так сильно, що мені аж бракне слів. Бажаю і вам, і їм вирішення всіх проблем і втілення всіх планів. І обіймаю вас віртуально...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 4
  15. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Поплачуся бо вже дах зриває. За останні кілька днів зневірилася в людях абсолютно і повністю. Ми заслуговуєм на той вірус, і щоб він викосив добру половину з нас... Людина - гірше любого вірусу у стократ.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
  16. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Після сліз, істерик вирішила ще тут поплакатись :sad: В мене біда під девізом "Сил є, розуму не треба".
    Моєму комбайну прийшов гаплик. І це перед самими святами, перед моїм ДН і саме в той момент коли в мене купа стресів і руки чухаються щось випікати, а порементувати навіть немає де!
    А прийшов гаплик, бо хтось (читати я) був дуже розумний і вирішив м'ясо в м'ясорубці попихати кухонним ножем! Чоловік коли побачив ніж, який торчить з м'ясорубки, ржав довго і голосно, бо такої комбінації він побачити аж ніяк не очікував. Пів вечора пробували його витягнути, в кінцевому результаті ніж цілий, комбайн то цілий, але мотор не крутить :sad: ну і вся кухня в кусках м'яса :)
    Зараз то вже трохи смішно, але комбайна шкода...ну і відповідно всі плани накрились з готуванням :sad:
     
  17. Online

    Online Well-Known Member

    Купити новий не варіант? Це ж ніби не аж така витратна штука. Чи потрібен якийсь супернаворочений і відповідно дорогий?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    цьому лише 4 місяці, ну і купили не з дешевих :)
    купити зараз навіть не знаю де, в нас лише продуктові магазини відкриті, з побутовою технікою закриті і невідомо коли відкриються. Інтернет доставка - приблизно тиждень в найкращому випадку. +гарантійний термін ще не закінчився в цього, є надія що поремонтують\поміняють, але точно що не найближчим часом :sad:
     
  19. Online

    Online Well-Known Member

    Ну, якщо гарантія, це вже веселіше. А до того часу позичити в когось зі знайомих чи може загуглити оренду? Ми, наприклад, миючий пилосос раз або два на рік в оренду беремо, бо купувати для одного дивану зараз сенсу немає. Електроінструмент брали кілька разів. Може і комбайни є. Не розстроюйтеся. Добре, що очі-пальці цілі, бо з ножем всяке могло бути. А комбайн це поправимо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Прийшла сюди знов плакати, бо у Києві нема чим дихати. Сиджу у наглухо задраєній хаті.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 12
  21. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    Ехх... ну що то за напасть... карантин, на роботі на пів-ставки всіх перевели, комуналка ще не плачена, а мені нині відламалось пів-зуба... де того стоматолога нині шукати, у Львів не доберешся, маршрутки не їздять, місцеві не знаю, чи працюють, бо доїжджаючі, мають тут кабінети... якийсь капець, як треба буде коронку ставити, де маю ті гроші взяти, поняття не маю, а зуби так летять, просто жах, ще один рвати треба, теж треба у Львів їхати, місцеві стоматологи не беруться... :girl_cray::girl_cray:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 13
    • Смішно Смішно x 1