Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Mawa, 27 Травень 2015.

  1. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Недавно випадково бачила по тб якусь "переробку", то там рожевий диван зовсім не зробив "будуар"
    Результат пошуку Google на запит https://www.peredelka.tv/files/165328/photo165879.jpg
    Але то дачний будинок, і смаки в кожного свої. То є найважче прийти до спільного бачення "гніздечка". Деколи власне добрим є "погляд з-зовні"; грамотний дизайнер може послухати вас обох і запропонувати взагалі третій варіант, але який підійде всім. Ми свого часу робили майже все самі, бо грошей було обмаль, ще й борги за квартиру, то вже як вийшло (головне функціонал - нема до чого причепитись). А кум поміняв щось 3 дизайнера, поки нарешті їм намалювали таку квартиру, що влаштувала і його, і дружину. Була в них - дуже гарно і функціонально. Хоч вони були теж з тих клієнтів, як дівчата пишуть, яким важко догодити. Але для того і наймають дизайнера чи фірму, щоб зробили так, як треба...
     
  2. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  3. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    Коли планувала кухню багато чого внесла те що мені зручно, а що ні.
    Як показала практика верхні шафки мені капець не зручні, тому на кухні на новій квартирі від них відмовилась.
    Знову таки практика показала що в основному готую я на 2-х камфорках і в мультиварці, тому вирішила ставити варильну повехню тільки на 2 камфорки.
    Знов таки печу я нечасто, тому відмовилась від духовки класичної вбудованої, купила переносну електричну, яка прекрасно ховається в комірці коли не потрібно використовувати.
    Дуже добре порахувала кількість техніки яка буде підключатись на кухні(тостер, електочайник, мікрохвильовка і т.п.), бо коли 10 років тому на старій кухні робили ремонт це був найбільший наш прорахунок, замало розеток.

    Холодильник і котел заховали в шафу.
    по дизайну:
     
    • Подобається Подобається x 12
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    @WinterDog оооо, якраз хотіла написати, що я б розглянула варіант фасадів не сірого чи білого кольору, а ніжно блакитного. Легко, світло і модно.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Це, звичайно, гарно без отих шафок. Але кули діти оте все, що там зберігається)? Я певно широка господиня, але там таки багато тримаю. Моя мрія - велика кладовка одразу з кухні. Туди запхати і холодильник, і морозилку. Оті холодильники у кухні мене чомусь дуже дратують). А зашивати у меблі для нас не вихід: нас багато, і потрібен великий об’єм.
    круглий стіл на кухні - дуже класна штука. Вміщає багато людей.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ото я мрію про нього а чоловік каже.що він займає багато місця..
     
  7. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    @Rodionochka в шафу збоку де зашивається холодильник і котел.
    Між ними вийшла чудова шафка з поличками, куди сховається різне рідко використовуване приладдя.

    В мене зараз на старій квартирі і так у верхніх шафах те що дуже рідко використовується. Повсякденний посуд, крупи давно переїхали в нижні шафки. Бо мені не зручно туди сюди то з верхніми постійно діставати, ставити. Плюс долучаю до допомоги на кухні доньку, то їй до верхні шаф ще рости і рости.
     

    Вкладення:

  8. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Не більше ніж прямокутний у нашому випадку. Але по зручності не до порівняння). Нас п’ятеро, плюс мама моя часто, то всі сідаємо, і ще місце вільне певно на двох вистарчає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    який діаметр?
     
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    image.jpg
    У нас здається 110 см. 100 нам було мало, а 120 забагато). Я хотіла саме 110. Знайшла на олх людей, що роблять під замовлення. Ціна супер, якість на такі гроші теж кльова).
    Стіл повністю з дерева.
     
    • Подобається Подобається x 6
  11. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    круто. і ви там 6 вміщуєтесь? .. в мене в чоловіка бдзік- хоча довгий і прямокутний.. а я не хочу) хочу круглий) читала що оптимальна ширина для 4- 110 см.. вже наче вговорила на круглий, але має бути розкладний тепер) бо родина велика і як прийдуть в гості- де ти їх посадиш))
     
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ми там реально вільно шестеро сидимо. Чесно). Треба якось всіх посадити і сфоткати). До того 15 років мали прямокутний. Для 4 ок, але от вже 5-6 складно. Ми звикли їсти з великих тарілок, плюс у нас часто усі їдять різне): особливо на сніданок. І тоді купа посуду на столі. На круглому це все дуже зручно вміщається. Завтра сніданок сфоткати не вийде, бо хлопці ідуть по гриби, але у суботу спробую.
    Відносно гостей). У друзів теж на кухні круглий стіл. Діаметр не знаю, але мені видається трохи менший за наш). Були якось у них на спонтанній гостині, сиділи за тим столом 7 і нам було ок. Звичайно, на велику забаву буде тісно, але у буденному житті супер. Якщо ж такий от стіл ще й буде розкладатись, тоді і на випадок гостей буде зручно.
    До слова наш гостьовий стіл «росте» з роками). На даний момент він у складеному стані має 2 метри довжини і певно метр ширини. То коли мало гостей, то ми там губимось). Але коли всі збираємось, то якраз супер.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    У нас такий, дуже зручний й суперовий. Має 2 вкладки - може розкладатися на більшк компанію, або взагалі величезну. Нас там раз 14 шт сиділо ))). Купляли в Польщі, бо в нас такого плану не зайшли, хоч я дуууже довго шукала по всіх меблевих.

    --- дописи об"єднано, 1 Жовтень 2020 ---
    І я так думаю, бо наш має 95 см в діаметрі, й нам ок.
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
  15. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Такий варіант, я вже сама не знаю, як мені подобається
    614C205D-369C-4C71-8122-820F16731E18.jpeg DC3DDCD3-1739-4EC9-A7D2-E0C544A43EFE.jpeg 23917031-49E3-4395-A089-5841831069E8.jpeg 5ACDA327-DBFB-49B2-B0C7-63B4D487CE88.jpeg
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 1
  16. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Такий стиль мені взагалі подобається, не лише в цьому варіанті, тут все бездоганно :girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    цікавіший ніж попередній)
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Дуже симпатичний стіл і вдале рішення!

    А мені підкажіть, хто в темі, де можна подивитись за столом (теж би хотілось розкладний варіант для гостей) і кріслами (звичайні + високе типу "барне"). Хочеться, що був великий вибір і адекватна ціна, не їздити по всіх меблевих
     
  19. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Я недавно надибала на львівського виробника "Данко", вони в Солонці мають вир-во. Вживу не бачила, але на фото досить симпатичні моделі, є інет-маг і в фб є група
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    я би казала забрати згори ті скляні "скворечники". дайте фасад під стелю одною дверкою або приспустіть фальшпанелькою чи гіпсокартоном.
    а загалом - гарно. праву стіну сіру - я би теж подумала як поділити не на таку кількість кубиків ...а чого ви туди ж духовку не виносите? в ту сіру колону?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2