Все про Єгипет

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем ANANASIK, 13 Жовтень 2014.

  1. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ну я була на самоізоляції, нічого критичного не бачу. Три рази на день сфоткатися і все . Просто робила фото в одному місці, і не виникало проблем. Мені це підійшло, бо і так вдома))
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Tora я теж робила тест. Правда в ескулабі. 890 грн за 48 годин. Реально тест прийшов десь в 2 ночі, наступного дня. Я фоткалась двічі раз при реєстрації, і раз десь 19.30. На ранок було знято карантин. Ви врахувати, що додаток жає змогу вийти погуляти на 2 години в радіусі 1 км від місця проходження карантину. Читала багато негативних відгуків, що навіть поліція приїжджала перевіряти, чи не порушуєте Карантин.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Все, мені вже зняли самоізоляцію) свободаааа! Ато малого на гурток везла нелегально) негативний результат тесту вже скинули на вайбер, а в додаток ще не внесли...
    Маю знайомого, який багато їздить за кордон, по поверненню ставить додаток на різні номери і потім просто видаляє додаток. Поки-що без наслідків, але нікому так не раджу робити
     
  4. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Для туристів діють акційні ціни в Ескулаб. Нам тести вийшли по 700 грн. за 24 год. Але реально прийшли за годин 7. Ми літали на відпочинок з Борисполя. Прилетіли і одразу в аеропорту є відділення Ескулаб. Там без черги швиденько зробили тест, поки доїхали до Львова (дається 24 год. на те, щоб добратись до місця самоізоляції), вже результат був і на вайбері, і в додатку.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    А що це за акційні тести? То типу просто сказати, що ми туристи і зроблять тест дешевше? Бо я от писала в Ескулаб, питала, то відписали, що ціна 1300 і роблять 24 години. Чи в них вже нема тої акції?
     
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Це співпраця з Join up, тест 800 грн.: https://esculab.com/joinup. Якщо летіти через Бориспіль, то там тест можна здати за 699 грн.: https://boryspil-cgz.esculab.com/
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    @Thebestnata
    На Зеленій 12 в лабораторії медінституту за 800 грн. роблять протягом дня (забір - до 13:00, результати - після 18:00, в суботу - після 16:00)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. phobika

    phobika Well-Known Member

    В львівському аеропорту можна тест зробити по прильоту? Якщо так, то в якому режимі - жива черга чи запис на конкретну годину?
     
  9. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Підкажіть, там жива черга?
     
  10. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Можу скинути тел у відгук, ми один раз записувались по тел на певну годину, іншого разу - подзвонили, що їдемо з аеропорта, сказали просто під'їжджати, подзвонити в дзвоник, відкриють. Про цю лабораторію чомусь мало хто знає, всі йдуть в приватні, тож черг як таких я не зустрічала. Та й забір - це буквально 5 хв, тож все швидко
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2021 ---
    Бачила навпроти аеропорта мобільну лабораторію, біля неї були люди, швидше за все черга
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    @MalvinkaLv підкажіть будь ласка про цю лабораторію на Зеленій 12 - вони дають результати тесту на англійській мові? Нам потрібно для вильоту в Туреччину. Дякую!
     
  12. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Так, дають
     
  13. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Дивлячись на цьогорічні ціни на Туреччину, які реально завищені, то вже почала розглядати Хургаду, але цікавить чи не пекло там кінець липня-початок серпня? Бо ще в Єгипті не були, а знайомі розповідають, що комусь нормально, а комусь пекло.
     
  14. Popi

    Popi Well-Known Member

    Пекло, подобається період друга половина вересня
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    37 градусів в тіні для мене швидше пекло. В Єгипті нормально, коли у нас холодно. Коли в нас літо в розпалі - там реальне пекло.
    --- дописи об"єднано, 18 Червень 2021 ---
    Помоніторте ціни для самостійної організації відпочинку. Це не складно і можна суттєво зекономити. Квитки на літак, житло на букінгу, паспорти, страхівка і вперед:girl_smile: І не обов'язково Туреччина, можна знайти вигідні варіанти і на інші напрямки. Або шукати в турагенствах гарячі чи відмовні тури. Вони теж можуть бути суттєво дешевші.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Megan

    Megan Well-Known Member

    Були минулого ліьа у перший тиждень серпня. Що сказати? Я була здивована температурою повітря... але як мені зайшло))) так, гаряче, але заходжу у воду і не трясусь)
    Враховуючи клімат Туреччини і Єгипту - температура одинакова, але вологість різна. У Туреччині вологість вища, і той самий серпень може бути набагато гарячішим Єгипту.

    Надіслано від мого SM-A505FM, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Погоджуюсь на 100%, в Єгипті клімат сухіший, ясно, що в сам обід пекло, але хто любить тепле море і взагалі літо, то абсолютно нормально.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Доплюсуюся до тих, хто вважає, що там влітку зовсім не пекло.
    Були в останній тиждень серпня і початок вересня (з двома малими дітьми). Нам всім супер, легко все переноситься, а вода просто кайф. Ми навіть в обід часто на пляжі затримувалися.

    Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Ми минулого року теж були з 24 серпня, здається.
    Реально пекельним був один день, решта - цілком ок, при тому, що ми були в Шармі, в закритій бухті.
    Теж кайфонули від температури води. З нами був річний малюк, в сонцезахисному пляжно-купальному одязі не згорів.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Мені здається що все залежить від того, до чого ви звикли і як організм сприймає жару. В нас зараз на вулиці +35- +38,вологість 35%, для мене це вже пекло. Чоловік зі східної України радіє: яка чудова погода і в обід виходить гуляти. Але він все дитинство при +32 бавився на вулиці, до хати заходили коли було +40.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1