Ну я була на самоізоляції, нічого критичного не бачу. Три рази на день сфоткатися і все . Просто робила фото в одному місці, і не виникало проблем. Мені це підійшло, бо і так вдома))
@Tora я теж робила тест. Правда в ескулабі. 890 грн за 48 годин. Реально тест прийшов десь в 2 ночі, наступного дня. Я фоткалась двічі раз при реєстрації, і раз десь 19.30. На ранок було знято карантин. Ви врахувати, що додаток жає змогу вийти погуляти на 2 години в радіусі 1 км від місця проходження карантину. Читала багато негативних відгуків, що навіть поліція приїжджала перевіряти, чи не порушуєте Карантин.
Все, мені вже зняли самоізоляцію) свободаааа! Ато малого на гурток везла нелегально) негативний результат тесту вже скинули на вайбер, а в додаток ще не внесли... Маю знайомого, який багато їздить за кордон, по поверненню ставить додаток на різні номери і потім просто видаляє додаток. Поки-що без наслідків, але нікому так не раджу робити
Для туристів діють акційні ціни в Ескулаб. Нам тести вийшли по 700 грн. за 24 год. Але реально прийшли за годин 7. Ми літали на відпочинок з Борисполя. Прилетіли і одразу в аеропорту є відділення Ескулаб. Там без черги швиденько зробили тест, поки доїхали до Львова (дається 24 год. на те, щоб добратись до місця самоізоляції), вже результат був і на вайбері, і в додатку.
А що це за акційні тести? То типу просто сказати, що ми туристи і зроблять тест дешевше? Бо я от писала в Ескулаб, питала, то відписали, що ціна 1300 і роблять 24 години. Чи в них вже нема тої акції?
Це співпраця з Join up, тест 800 грн.: https://esculab.com/joinup. Якщо летіти через Бориспіль, то там тест можна здати за 699 грн.: https://boryspil-cgz.esculab.com/
@Thebestnata На Зеленій 12 в лабораторії медінституту за 800 грн. роблять протягом дня (забір - до 13:00, результати - після 18:00, в суботу - після 16:00)
В львівському аеропорту можна тест зробити по прильоту? Якщо так, то в якому режимі - жива черга чи запис на конкретну годину?
Можу скинути тел у відгук, ми один раз записувались по тел на певну годину, іншого разу - подзвонили, що їдемо з аеропорта, сказали просто під'їжджати, подзвонити в дзвоник, відкриють. Про цю лабораторію чомусь мало хто знає, всі йдуть в приватні, тож черг як таких я не зустрічала. Та й забір - це буквально 5 хв, тож все швидко --- дописи об"єднано, 26 Травень 2021 --- Бачила навпроти аеропорта мобільну лабораторію, біля неї були люди, швидше за все черга
@MalvinkaLv підкажіть будь ласка про цю лабораторію на Зеленій 12 - вони дають результати тесту на англійській мові? Нам потрібно для вильоту в Туреччину. Дякую!
Дивлячись на цьогорічні ціни на Туреччину, які реально завищені, то вже почала розглядати Хургаду, але цікавить чи не пекло там кінець липня-початок серпня? Бо ще в Єгипті не були, а знайомі розповідають, що комусь нормально, а комусь пекло.
37 градусів в тіні для мене швидше пекло. В Єгипті нормально, коли у нас холодно. Коли в нас літо в розпалі - там реальне пекло. --- дописи об"єднано, 18 Червень 2021 --- Помоніторте ціни для самостійної організації відпочинку. Це не складно і можна суттєво зекономити. Квитки на літак, житло на букінгу, паспорти, страхівка і вперед І не обов'язково Туреччина, можна знайти вигідні варіанти і на інші напрямки. Або шукати в турагенствах гарячі чи відмовні тури. Вони теж можуть бути суттєво дешевші.
Були минулого ліьа у перший тиждень серпня. Що сказати? Я була здивована температурою повітря... але як мені зайшло))) так, гаряче, але заходжу у воду і не трясусь) Враховуючи клімат Туреччини і Єгипту - температура одинакова, але вологість різна. У Туреччині вологість вища, і той самий серпень може бути набагато гарячішим Єгипту. Надіслано від мого SM-A505FM, використовуючи Tapatalk
Погоджуюсь на 100%, в Єгипті клімат сухіший, ясно, що в сам обід пекло, але хто любить тепле море і взагалі літо, то абсолютно нормально.
Доплюсуюся до тих, хто вважає, що там влітку зовсім не пекло. Були в останній тиждень серпня і початок вересня (з двома малими дітьми). Нам всім супер, легко все переноситься, а вода просто кайф. Ми навіть в обід часто на пляжі затримувалися. Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
Ми минулого року теж були з 24 серпня, здається. Реально пекельним був один день, решта - цілком ок, при тому, що ми були в Шармі, в закритій бухті. Теж кайфонули від температури води. З нами був річний малюк, в сонцезахисному пляжно-купальному одязі не згорів.
Мені здається що все залежить від того, до чого ви звикли і як організм сприймає жару. В нас зараз на вулиці +35- +38,вологість 35%, для мене це вже пекло. Чоловік зі східної України радіє: яка чудова погода і в обід виходить гуляти в перший день вийшла з ним, то на вулиці майже втратила свідомість. Але він все дитинство при +32 бавився на вулиці, до хати заходили коли було +40.