Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

    **********************
    ЗІ: попередня жилетка висить тут
     
    Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    Розумію вас. Я, послизнувшись, впала на весь ріст, будучи одягнена в зимову грубезну куртку-пальто. Заробила компресійний перелом 9 грудного хребця.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
  3. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    О, поділіться, будь ласка, контактами цієї лікарки. Буду дуже вдячна!
     
  4. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Вроді і не жилетка, але хочеться десь понити. Так на мене зле впливає така погода. Навіть заритися в ковдру з книжкою не допомагає. Ще й діти знов з соплями. В меншої нюанси з здоров’ям і я вся напружена. Хочу весни, тепла і полегшення душевного.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  5. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    а в нас ковід.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 13
  6. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Ми перехворіли всією сім‘єю, свекруха була в лікарні. Я з найменшою пропустили чемпіонат України...проте все позаду. Перехворіли легко. Розумію Вас. Одужуйте.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    а що входить в поняття легко? скіки часу тривав ковід?
     
  8. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Хворіли почерзі, проте, кожен не більше 10-14 днів, без ускладнень. Найважче було, мабуть, лише мені, але я не мала часу хворіти, бо змушена була піклуватись про всіх домашніх. Лікувались лише симптоматично. Відновились швидко. Свекруху поклали в лікарню більш для заспокоєння, бо вона сильно панікувала.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    в нас була і лікарня на орлика. і відділення ковід в охмадиті. і судоми малого.і реанімація. таке враження що за кілька днів я півжиття прожила.. пс.ковід виявили по ходу ..
     
    • Співчуваю Співчуваю x 20
  10. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Можливо зараз це вже не зовсім жилета, бо все ж таки всі проблеми вирішили, але за вчора і сьогодні я думала що посивію.
    Поїхати в Україну це ще той квест і просто купити квитки і полетіти нам ніяк не виходить. Спочатку чекали дозвіл на проживання 9 місяців: подайте новий паспорт і ми видамо дозвіл, в Україну поїхати по паспорт не можна бо через карантин нас не пустять назад без дозволу на проживання :) відкрити візу - зараз не можна через карантин. Нарешті отримали карточку і можна їхати... А видали на 2 тижні :а навіщо більше, вам лише по паспорт зїздити? А то нічого що не так просто спланувати поїздку на Великдень в Україну щоб працював паспортний стіл і купа термінів в Австрії, які не можна скасувати. Ну нічого, зробили. На свою голову навіть привилися, а раптом воно якось поможе... Далі треба тест для прильоту в Україну: 2 місяці робили тести і жодного разу не було проблем, вчора прийшов результат- не визначений... Зробити ще один - не встигнемо отримати результат... Знайшли лабораторію, яка працює на вихідних-зробили. Сказали що результат скоріше всього негативний, але... Показали прививку, видали довідку. Думаєте все? Найвеселіше було в аеропорту. В чоловіка новий пояс з цікавим механізмом защібання: в ньому немає дирочок, а по довжині магнітна вставка... 5 хв митникам розказував і показував що за чудо таке.. А далі найвеселіше - у вас дані з візи не співпадають з базою даних, скоріше всього це підроблена карточка... Добре що я не летіла (ггг, мої документи ще не прийшли) і я вже встигла добратися додому... Неділя, організація яка видала візу не працює, добре що зберегли всі листи і я то все пофотографувала і вислала. Виявилося, що дозвіл виданий зовсім інший, ніж той що прислали нам. А те що в нас на руках - лише щоб забрати новий паспорт в Україні і коли подамо новий паспорт отримаємо інший тип візи. Я вже боюся думати як чоловік буде повертатися...
     
    Останнє редагування: 25 Квітень 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  11. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Я в печалі(((((
    Зламала щойно, чи точніше відламала щойно кусок зуба де була масивна пломба. Лікар як ставив то попередив що наступних пломб не буде а лише коронка. Найго трафить з тим всім що зараз в мене у житті. То вже певно час впадати в фінансову депресію.
    Усі непланові витрати за цей рік(його частинку) тягнуть на пів моря(
    А я тихенько мрію про 2дні біля річки бо інакше мене накриє
     
    • Співчуваю Співчуваю x 11
  12. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Це не зовсім стосується особисто мене, але 1,5 годину шоку пережили.
    Поїхали сьогодні відпочивати на річку, нічого не передбачувало біди. Біля нас відпочивали 2 сімї з дітками. Жінки грали в теніс, татусі обговорювали футбол, діти бігали, купались. І тут почався хаос: цих 6 дітей ніхто ніде не може знайти. Спочатку розпитували всіх на пляжі, потім звернулися до рятувальника. Одна дитина бачила як діти (6-10 років) попливли далі від берега і там ниряли, потім їх більше ніхто не бачив. Все як у фільмі:поліція, медики, пожежники, водолази, 2 гілікоптери, катери, навіть залучили катери, катамарани відпочиваючих:всі прочісувати Дунай... 1,5 год пошуків не дали результату. Найгірше що ніхто не знає чи діти просто пішли з пляжу чи щось трапилось. Нам дозволили піти, але багато людей залишилися шукати.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  13. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Hermi, навіть не можу уявити стан батьків....
     
  14. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Ну тут дуже велика вина батьків, за дітьми ніхто не наглядав і батьки не могли точно сказати коли зникли діти. Але шок був у всіх.
    На щастя дітей знайшли неушкодженими, вони заплили в часний сектор і не могли звідти вийти, а сил плисти вже не було, їх побачили з гелікоптера. Але на жаль водолази знайшли чоловіка у воді і скоріше всього це його бачила дитина. Взагалі той весь кіпіш почався з того, що дитина побачила що хтось нирнув і не виплив. Дали оголошення щоб перевірили чи всі на місці. І тут ці 2 сім'ї не змогли знайти своїх дітей. Оскільки ми були біля цих сімей, то нас розпитували лише за дітей.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Здавалося б літо, спека, а доня 2й тиждень кашляє, були в четвер у лікаря діагноз вірусний бронхіт, робимо інгаляцію, якось не помагає, наступний візит у лікаря аж після завтра. Я така втомлені, 29т вагітності, ще працюю, все на мені і допомоги немає звідки чекати....
     
    • Співчуваю Співчуваю x 8
  16. Khustyanka

    Khustyanka Well-Known Member

    Трішки понию. На попередній сторінці трішки нила на цю тему. А це вже 5 місяців без передніх зубів. Під час кесаревого розтину анестезіолог ставив трубку в горло, надавив на них і хрусь :girl_sad:Звісно вони були підгулявші і потребували реставрації, але ж хоч фасад був. Вдома до мого вигляду звикли, на вулиці і з людьми рятує маска.
    Грошей обмаль. Мої замовники на копірайт розбіглись, та й дитина давала працювати перші місяці, зараз вона менше спить вдень і потребує більше уваги. Фактично сижу на допомозі 860 грн, десь на 1 тис підробіток і трохи передає батько старшого сина, але ж то він на сина передає, не на мене. Чоловік працює, але його зарплатні вистачає на комуналку і недорогу їжу. Хник.
    В суботу піду поставлю пломбу на один зуб, вирішила спочатку лікувати те, що може заболіти, а потім вже все інше. Проблем до фіга с зубами, майже весь верх висипався, ті передні були так би мовити вишенькою. Не уявляю за що їх робити. В кредит робити, а потім хоч у Польщу їдь, як мала підросте трішки, щоб можна було з бабусею лишити.

    Але мала класна, це таке маленьке щастя. Рік тому я записалася на реставрацію зубів, мала гроші. А потім ця вагітність непланована і слова лікаря, що якщо не залишу, то імовірно вже не матиму дітей (бо маю великі вузли на матці). Зуби на рік відклала, тепер маю ще більші з ними проблеми і мінімум грошей, але все буде добре, надіюсь, взагалі я боєць, просто трішки понити захотілося. :d25:

    І ще на річку хочу. Ні разу не була в цьому році. Просто трохи поплавати і полежати на бережку, а мала щоб в цей час спокійно спала або гралася.
     
    Останнє редагування: 13 Липень 2021
    • Співчуваю Співчуваю x 6
  17. Dominika

    Dominika Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  19. Khustyanka

    Khustyanka Well-Known Member

    Ой, я дуже сподіваюсь, що можна на корнях щось зробити. Весною зробила панорамну знимку і сходила на консультацію до одного лікаря. На його думку нема сенсу шось робити, м'які і хитаються корні, реставрація простоїть недовго, рік-два і всьо. Сподіваюсь, він помилився.

    Туризм, діти, косметика, психологія. Жіноча тематика. В юридичній не орієнтуюсь, і можу хіба що рерайтити, мабуть.
    Про кабанчик я думала, але в сенсі якихось офлайн задач, на які треба 5-6 годин щодня. У малечі зараз такий період, починає повзати, зуби лізуть, частенько груди просить - треба мамцю поруч) А от про онлайн завдання не думала. Зареєструюсь сьогодні ж, дякую.

    Дякую за побажання! :d23:
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    І я трішки понию, третій день мігрень :sad: нічого приймати не можна. На роботі завал - треба на вже :sad: найгірше що всі у відпустках, а хто на роботі і так зашиваються :sad: до мене звісно ставляться з розумінням, але роботу зробити треба, як не як піврічне звітування перед вищим керівництвом. І звісно все не сходиться і не працює.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  21. Orman

    Orman Модератор-бомба

    @Khustyanka а чому анестезіолог вам не відшкодував зуби?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1