"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Медіс працює, не знаю як їх відділення по львову, але головне відділення на некрасова працює завжди і навіть в суботу результати аналізу висилають.

2. нталька

нталька Well-Known Member

у суботу не роблять аналіз з формулою, лиш загальний.

3. veronka

veronka зла друзя

ппц. 6 днів мала була у свекрухи, минулої п*ятниці привезли мені... уже "з набором" , вчора здали аналізи, сьогодні були в ОХМАДИТі в уролога - у неї запалення сечов.с-ми, гострий пієлонефрит, гострий вульвіт... хтось знає де в Шевченківському районі УЗД в суботу можна зробити? і може хтось порадити толкового дитячого гінеколога (на всяк пожежний )

4. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Коли ми лежали з полієніфрітом, то лікар дивився лише на результати аналізу, на моє здивування чому не дивиться дитини, відповів що для них важливо бачити аналізи, і обов"язково контролювати аналіз сечі.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну як не роблять, ми ЗАК здаємо завжди тільки з лейкоформулою, то якщо треба в суботу, їдем в Медіс, і нормально здаємо.
    аа, ой, сорі, доперла що ви про поліклініки пишете...

6. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

додзвонилася до лікарки, розказала про всі симптоми і вона підтвердила мою думку про фарингіт, сказала приймати тонзипрет що 2 год хоч 3 дні, а потім по схемі продовжити, також називала лізак, трахісан і декатилен, я так зрозуміла вибрати щось одне і поки даю тільки тонзипрет і полоскання, наскільки то можливе, але на кашель нічого не виписала, я так розумію, як усунем проблему з горлом кашель сам пройде, поправте якщо щось не так зрозуміла

і ще казала, що дитина може скаржитися на біль голови, тому давати нурофен при болях, але наприклад зранку була Т 37,2 і мала почала жалітися що болить чоло, дала нурофен, але й логічно що температура впала, тепер після сну Т 38,5 і знову біль, дала знов нурофен але пів дози, тепер мене мучає питання щодо того болю і збивання Т, бо ми вже досить давно практикуєм збивати Т в дуже крайніх випадках, і перевірено що як не збиваю організм сам переборює Т за добу-півтора, і зараз би не збивала, як би не голова

7. Януся

Януся Well-Known Member

в Охматдиті працює толкова дитяча гінеколог Еліна Чайківська, були десь півтора року тому у неї з вульвітом. Дуже гарно заговорила доньку, попросила показати трусики, поки трусики хвалила то і мазок взяла. Потім пригостила цукеркою :) Все пройшло без стресу. Правда я дуже хвилювалась, що з малою, тому номера мобільного не взяла.

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Як вже писала, лікуємо фарингіт від неділі. Все почалося з сухого кашлю і мала казала, що шия тисне. Педіатр слухала, в бронхах і легенях чисто. То від кашлю також нічого не виписала. Тонзипрет+полоскання+промивати ніс+багато пити теплого (не гарячого). Мала вже не кашляє, доліковуємо горло.

8. mokhnatska lesia

в нас проблема з полосканням, мала ніяк того не вміє робити, поки полоще тільки ротик

9. Януся

Януся Well-Known Member

Ми полощемо на пару, раз доня, раз я. Якось легко навчились, вона побачила як я полощу і сама повторює.

10. sonyk

sonyk New Member

доброi ночi! вже писала сюди на цю тему один раз але потрибую ще поради!
    мацьопа какае раз в тиждень! виключно ГВ! каки густi та темнооранжевого кольору з спецефiчним запахом. чи нормально це?
    не тужиться, нiби нiякого дискомфорту, але сьогоднi нарештi покакав, а коли зняла пiдгузок i витерала то розплакався та почав кряхтiти! чи це був животик ще? але можу повязувати це з тим що 2днi тому нам хiрург (аби йому добро було...руки б повидерала).. вiдкрив голiвку - нiби жива ранка, можливо зачепила. хотя зранку дивилася i реакцii на рухи не було.
    що скажите?
    якби моя мама взнала що Дитина так довго не какае тоб вже била на сполох. таке тривае вже десь мiсяць.

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

mokhnatska lesia, імхо, але ви тим нурофеном тільки змазуєте ситуацію, якби вам лікар не сказала про цю біль, ви б не акцентували на ній увага.
    Погане самопочуття зумовлене загальним запальним процесом, організм бореться -відповідно, вимагає напевно спокою, лежачого стану.

12. mokhnatska lesia

та ні, мала ще зранку до 8 год жалілася на те, що болить чоло, підстав не вірити не було, сама тільки відходжу від такої самої болячки і всі симптоми точно як в мене і в чоловіка, лікар тільки попередила, що таке може бути, бо в нас ніколи такого не було

13. нталька

нталька Well-Known Member

то не про недовіру йшлося. Звичайно, що болить, але то нормальний стан при такому вірусяці. Треба відлежатись і трошки потерпіти.

14. mokhnatska lesia

так, згідна, але чим можна було забрати біль голови, і якщо він був такий як в мене, то це просто караул, бо головою навіть порухати не могла ні я, ні мала

просто, щоб я не лякалася, що мала може скаржитися, бо знає що я панікьорша

і тут згідна, але при всіх вірусах, малу майже ніколи голівка не боліла, а як боліла, то мала могла пожалітися і бавитися далі, Т 38,5 переважно не збивали і нормально переносила, навіть деколи вищу не рухали

15. Latane

Latane Well-Known Member

Поставили нам діагноз сьогодні ентеровірусна інфекція. Почалося все вчора ввечері з разовоі` рвоти і діареі`. Сьогодні доня цілий день млява, багато спить або просто лежить, без апетиту. Температура була до 38,7 - збивала нурофеном два рази.
    В нас зараз тем-ра 40 - за порадою лікаря поставила свічку анальдим, якщо через 30 хв. не почне спадати, дати ще нурофен і якщо безрезультатно, тоді викликати швидку. Чим ще можна допомогти дитині? Що буде робити швидка? У нас вперше така боляка з такими симптомами...

16. Януся

Януся Well-Known Member

швидка повезе в інфекційну... Ми перехворіли в Яниних 2 роки. Ще й на вихідних. Гайдук по телефону сказав відпоювати: спочатку трохи кока-коли без газу наполовину з водою, потім глюкоза розведена у воді, хумана електроліт, смекта 3 пакетики за день, несильний узвар. Відпоювали шприцом, бо як забагато випивала, рвала. Кола рвоту нам зупинила, а діарея ще дня 3 була.

17. Latane

Latane Well-Known Member

Але врота і діарея були тільки один раз і вчора... То все рівно повезуть в інфекційну?

18. Януся

Януся Well-Known Member

Аня, нам сказали тоді по телефону одразу збирати речі і бути готовими до госпіталізації, що таке вдома не лікують. Гайдук був іншої думки, сказав, що буде на зв'язку, і якщо малій не стане краще до ночі, то тоді їхати. Оскільки рвота припинилась, то ми вдома лікувались, ну і щодня йому телефонували. Після лікування ми ще 2 тижні якісь бактерії пили, назви не згадаю і на дієті були.

19. Latane

Latane Well-Known Member

Ясно. Теп-ра падає, вже 39,4, доня спить

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

в нас так було: перше 39 -дала нурофен, за пів години 39,5 -анальдим, за 15 хв темп не впала, викликали швидку-вкололи свій коктель(анальгін, папавнрин, димедрол). не госпіталізовували. при наступному підняті темп радили дати мефенамінову кислоту

Статус теми:
Закрита.