"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В моїх обох минулого місяця боліли вуха. Спершу в Даринки, за два тижні те саме в Романа. В обох досить гостро все проходило. Аб не знадобились.
    Наскільки знаю аб доцільні коли є гнійний отит. А звичайний, під наглядом ЛОРа лікують без них.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А чим капали?

3. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Без температури
    Немає

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні малявка проснулася без темп. Сижу і молюся, щоб то не був той грип і не скочила темп знову, бо бачу, що він такий підступний, пишете тут, що буває покращення на день а потім опять 25. Вчора ввечері, перед сном малявка була дуже капризна, видно було, що її добре "ломить", спла на мені, тільки поворухнеться одразу в плач, темп була 38. Я вже була готова дати якогось панадолу для знеболення, але якось заснула і під рано вже не мала темп, спала міцно.

• Подобається Подобається x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  5. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, прошу, порадьте, що робити, якщо свічка ефералгану не подіяла. Чи можна поставити свічку нурофену через годину після ефералгану? Температура 39,7. Дитині 1,8.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Fast

Fast Well-Known Member

Я б швидку викликала

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Fast

Fast Well-Known Member

Або хоча б до лікаря подзвонилп

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

8. бетменша

бетменша Well-Known Member

можна. але як не падатиме чи далі буде рости, тоді краще лікаря. ще анальдим свічки читала, що ставлять при дуже високій температурі. але це якщо вони у вас є.

9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Розумію, що вже запізно щось радити, але напишу як в нас було. В малого була 39,6, то я дала еферелган +1/4 ношпи, збило до 38,6, але Т не піднімалась відносно довго (3-4 год.).

10. fantazerka

Дякую, дівчата, за відповіді. Ефералган за годину збив температуру лише з 39,8 до 39,2. Я поставила ще свічку нурофену. То температура впала за 40 хвилин аж до 37,2. Щось мені здається, що то занадто різкий стрибок температури.
    І ще одне: синочок важить біля 14 кг. А ефералган з дозуванням 150 мг призначений для дітей з масою до 12 кг. Ефералган 300 мг - вже для дітей від 15 кг. Що робити, якщо вага дитини 13-14 кг, в інструкції не вказано.
    Я давала Ефералган 150 - напевно він так погано збив температуру, тому що замале дозування.

11. Havronia

Havronia Well-Known Member

Ставлю свічку Парацетамол по 0,17 г або дроблю таблетку парацетамол 200/500 мг відносно ваги дитини

12. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я недавно вичитувала інструкцію жарознижуючого. То згідно тої інструкції дозування береться по меншій вазі. Тобто краще дати менше ніж більше

13. fantazerka

Я так і зробила, але ліки не сильно знизили температуру.
    Та я була сьогодні у лікаря, то він казав, що температура очевидно не збивалася тому, що у дитини були трохи холодні кінцівки. Для того, щоб ефералган подіяв за таких умов, треба було дати ще судинорозширююче - папаверин.

• Корисно Корисно x 1
  14. Ripka

Ripka Well-Known Member

Дівчата, хто стикався з лімфовузлами? То до кого піти? Були в сімейної ( не нашої, до якої попали), сказала йти до інфекціоніста та лора. Лор нічого не побачив, горло трішки червоне і все. Інфекціоніст сказала пити суммамед, але ще запитатись поради в сімейноі ( навіть не написала скільки його часу пити і в якій дозі). Кров здавали в пятницю 30 грудня (кров недобра, лейкоцитів 11,4 сое 25, паличків 10). Температура була аж 25-27 грудня, два рази збила, потім поступово сама пройшла, 28 вже температури не було. Насмарку-кашлю нема, на горло не жаліється, на другий день температури жалілась, що болить шия ( я думала, що це горло, а це лімфовузол поліз). Свинку і монуклеоз нам не підтвердили, і від чого ця зараза? Планую завтра ще раз здати кров і піти до своєі сімейної. Порадьте хтось щось, може на ультразвук піти, а куди?

15. magic

magic Well-Known Member

У нас були лімфовузли на шиї у вересні в малого. Теж вилізла гулька на шиї і було боляче малому шию повертати. Ми відразу поїхали на Орлика , нас зкерували до хірурга та лора. Лор подивився і сказав, що то більше до хірурга. Хірург нас оглянув і призначив антибіотик, компреси та мазь. Все це ми робили з тиждень і потім їхали до нього на контроль.. Я теж питала в нього звідки ця зараза могла взятися, то він сказав, що то могли піти ускладнення від вірусу (ми напередодні тоді перехворіли вірускою). Тому рекомендую з тим Вам не затягувати і їхати не до сімейної, а до хірурга чи лора толкового.

16. Ripka

Ripka Well-Known Member

Порадьте тоді хірурга з орлика

17. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

У подруги мала от кілька тижнів назад те саме мала. Під час віруски лімфовузли вилізли, мала жалілася, що шийка болить, весь час в один бік голову тримала. Лікар сказала, що це ускладнення від вірусу, вони пили АБ.

18. magic

magic Well-Known Member

Ми були в Мартиновича Ігора Романовича.

19. Ripka

Ripka Well-Known Member

Підкажіть,будь ласка, там на орлика є поліклініка, де того хірурга шукати? І чи можна без направлення?

20. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

В реєстратурі, скажете що до хірурга і вам дадуть талон. Можна без направлення.